اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه شبکه های تداعیگر خیلی فورری!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه شبکه های تداعیگر خیلی فورری!!

سلام
    من یه پروژه دارم که باید شبکه تداعیگر پیشخور رو پیاده سازی کنم. یه شبکه دو لایه هست : ورودی و خروجی. و با قانون back propagation که تعمیم یافته قانون ویدرو-هاف هست آموزش بدم و بعد تست کنم. دقیقا نمیدونم باید چکار کنم و با متلب هم باید انجام بدم. میشه در مورد روال کلی کار کسی برام توضیح بده و اینکه از چه داده هایی برای آموزش استفاده کنم.

با تشکر

پاسخ : پروژه شبکه های تداعیگر خیلی فورری!!

کسی نیست جواب منو بده :angry:

دیدگاه

سلام

داده هایی که واسه آموزش شبکه عصبی استفاده می شه باید از دنیای واقعی بدست اومده باشه مثلا از طریق آزمایش

و روی صحت ورودی-خروجیشون شک نداشته باشین.

میشه درباره ی شبکه تداعیگر پیشرو بیشتر توضیح بدین.

اگه حالته کلیه که می تونین یه تابع مثلا sin رو تقریب گیری کنین

یا نتیجه های یه آزمایش واقعی و که با یه سرچ کوچیک بدس می آد.
      انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
      انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)

دیدگاه

منظورم شبکه feedforward associative network هست. دو لایه داره : یک لایه ورودی و یک لایه خروجی و اتصالات بین نرونهای دو لایه هم کامل هست. تابع خاصی رو نمی خوام استفاده کنم. فقط یک سری الگوی ورودی-خروجی به آن میدیم تا رابطه یا association رو یاد بگیره. مثلا نام افراد به عنوان الگوی ورودی P شماره تلفن اونها به عنوان هدف یا Target . و با قانون ویدرو-هاف که تمیم یافته اون قانون backpropagation هست، شبکه رو آموزش بدم. می خوام یک تابع بنویسم برای آموزش شبکه و یک تابع برای تست که هر داده ای عددی یا رشته ای رو بگیرند. کلشم با متلب انجام بدم. در واقع خیلی ساده هست ولی نمیدونم چرا گیج میزنم

دیدگاه

منظورم شبکه های خطی هست ها.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X