اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک بیشتر در رابطه با الگوریتم ژنتیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک بیشتر در رابطه با الگوریتم ژنتیک

:cry2:سلام به همه دوستان.الگوریتم پیدا کردن بهترین مکان رو برای یک اورژانس با مطلب در ام فایل می خواستم.دوستان راهنمایی کردند اما من تازه کارم اگه میشه برنامه رو بنویسید تا راه بیفتم بکنه
    صورت سوال رو در لینک زیر گذشتم
    http://leaderjaguar.parsaspace.com/emad.zip :cry2:
    شکر گذاری دست دادار ,گرفتن دست دیگران است.

پاسخ : در خواست کمک در رابطه با الگوریتم ژنتیک

سلام.
    سوال رو خیلی گنگ مطرح کردید بعدم چرا اینجا مطرح کردید؟ این پست مربوط به هوش محاسباتی هست ربطی به شبکه عصبی نداره.
    در هر صورت برای اینکه بتونید جواب بگیرید باید سوال رو دقیق مطرح کنید. فضای مسئله چی هست؟ اورژانس موقعیتش نسبت به چی سنجیده میشه؟
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

پاسخ : در خواست کمک در رابطه با الگوریتم ژنتیک

از راهنماییتون ممنونم. اصل سوال رو در لینک زیر گذاشتم.ممنون میشم کمک کنید.
      http://leaderjaguar.parsaspace.com/emad.zip

دیدگاه

پاسخ : کسی نبود کمک کنه .در رابطه با الگوریتم ژنتیک

با سلام.
        تابع هزینه که مشخص هست. ببیند کار الگوریتم ژنتیک این هست که تابعی رو که تعداد زیادی پارامتر داره و به راحتی به روش های معمول ریاضی قابل حل نیست رو حل میکنه و مقدار بیشینه یا کمینه اون رو محاسبه می کنه.
        شما در این مسئله اونطوری که من متوجه شدم دنبال این هستید که نقطه که تابع هزینه اون بیشترین هست رو محاسبه کنید. البته این تابع خیلی پیچیده نیست میشه به صورت دستی هم محاسبه کرد ولی روش کار هم ساده است اگه با اصول الگوریتم ژنتیک آشنایی دارید راحت میتونید کدش رو بنویسید.
        موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : کسی نبود کمک کنه .در رابطه با الگوریتم ژنتیک

با سلام خدمت دوست عزیز.من تازه اشنا شدم اگه امکانش است کدش رو برام بنویسید.با تشکر :cry:

دیدگاه

پاسخ : کمک بیشتر در رابطه با الگوریتم ژنتیک

سلام. در بخش هوش محاسباتی یه پروژه کامل از الگوریتم ژنتیک هست از اون استفاده کنید. کد به این صورت هست که شما یک تابع n متغییره رو به اون میدید و تعیین میکنید که در یک بازه کمینه یا بیشینه تابع رو بده. اون تابع هم تابع هزینه هست. میتونید ازش استفاده کنید فقط باید تابع هزینه رو محاسبه کنید.
            موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X