اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد شبکه عصبی و مفید بودن آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد شبکه عصبی و مفید بودن آن

نوشته اصلی توسط امیر حسین وزیری
    چرا فقط تا 6 تا epoch رفته جلو ؟
    خودتون شرط epoch رو 6 گذاشتید یا خود نرم افزار بیشتر از 6 تا نمیره جلو ؟
    نه...خودش جلو نمیره...یعنی حداکثر صد تا میره ولی performance از این بیشتر نمیشه...regression خم همینطور...حالا این دو تا مقدار خوبی دارن یا اینکه هر چی epoch بیشتر باشه جواب صحیح تره؟...البته تعداد کم epoch یا به معنای سریعتر رسیدن به جوابه یا به معنای سریعتر رسیدن به خطا...حالا این کدومشه؟

دیدگاه

فکر می کنم حد متعادلش بستگی به تعداد بردارهای ورودی داشته باشه ولی در حدود 100 تا 200 اینا مقدار مناسبیه
      اگه خیلی زیاد باشه شبکه Over Learn میشه و بیشتر به سمت حفظ کردن میره ، مثه یه بچه که هی یه چیزیو واسش تکرار کنی ، حفظ میشه ولی حالت های جدید رو یاد نمی گیره

اگه کم باشه هم که زیاد زمان واسه یاد گرفتن صرفش نشده

باید متعادل باشه
      انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
      انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)

دیدگاه

یه سوال حاشیه ای:

زمان برگزاری کنفرانس هوش مصنوعی یا شبکه عصبی کی هست؟

دیدگاه

پاسخ : کمک در مورد شبکه عصبی و نمودار

سلام دوستان
          من یک شبکه رو آموزش دادم و به ضریب همبستگی 0.89 رسیدم ولی حالا وقتی که plotregression رو می زنم که 4 تا نمودار training,validation,testing,All رو بکشه ارور می ده !!!!!!
          چه دستوری رو بزنم تا این نمودار رو بکشه؟
          خواهش می کنم کمکم کنید.
          :sad:

دیدگاه

سلام به همه دوستان.
            مشکل من ذخیره شبکه با همون وزن و بایاس خودش بصورت m-file هست.
            سوال بعدیم اینه که از کجا بفهمم شبکه طراحی شدم مناسبه؟یعنی با کدوم پارامتر ادعا کنم که مناسبه و بدونم که over-fitting اتفاق نیفتاده. آیا میشه برای شبیه سازی از داده ها با رنج متفاوت تری (البته نه خیلی)استفاده کرد یا نه؟
            اگه داده های ورودی به شبکه رو بشه با تغییر واحد تقریبا تو یه رنج در آورد آیا بازم لازمه داده ها نرمالیزه بشن؟
            ممنون میشم جواب سوالامو بدین :cry2:

دیدگاه

خواهش میکنم به دادم برسید.
              سه ورودی با یک خروجی دارم .در کل 27 داده ازشون گرفتم. من میخواستم رابطه بین اینا حس شه تا از رابطشون برا یه ورودی های دیگه ای که تو رنج دیگه ای هستن استفاده کنم و خروجی بگیرم. خودم شبکه عصبی به ذهنم میرسه، اما چون هی میگن شبکه عصبی درونیابه و داده های شبیه سازی من رنج متفاوتی با رنج داده های آموزش رو دارند، نمیدونم راه بهتر دیگه چیه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X