پاسخ : کاربرد مجموعه های Training Data,Validation Data,Test Data در کد نویسی با متلب
نوشته اصلی توسط tiyan
راستش من دارم روی مسئله ای مرتبط با SVM ،دسته بندی بیماری تیروئید با 7مشخصه ورودی در 4کلاس، من یه فایل دیتا دارم که 100داده داره و میخوام از 80تای اون برای آموزش همین شبکه استفاده کنم،ولی واقعیت اینه من هیچوقت اینکار نکردم :sad: میتونید برام بیشتر توضیح بدید؟!من میخوام با کرنل خطی برای ُداده ها رو دسته بندی کنم و معادله خط جداساز و میزان خطا رو بدست بیارم
پاسخ : کاربرد مجموعه های Training Data,Validation Data,Test Data در کد نویسی با متلب
سلام
من داده های توربین بخار رو در سه حالت خطا و یک حالت نرمال دارم و برنامه ای میخام که این چهار کلاس رو با SVM تشخیص بده.لطفا برنامه کامل رو برام بزارید.چون من مبتدی هستم و خیلی ازش سر در نمیارم.ممنون میشم کمکم کنید.
سلام
من داده های توربین بخار رو در سه حالت خطا و یک حالت نرمال دارم و برنامه ای میخام که این چهار کلاس رو با SVM تشخیص بده.لطفا برنامه کامل رو برام بزارید.چون من مبتدی هستم و خیلی ازش سر در نمیارم.ممنون میشم کمکم کنید.
دیدگاه