اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای بهینه کردن کد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای بهینه کردن کد

نوشته اصلی توسط mr_ghl
    1-چند ماه پیش اطلاعاتی در مورد شبکه عصبی می خواستم که تا پول ندادن گیرم نیومد! گفتم شاید اینجا هم داستان همونه...

2-فرمودید این همه وقت گذاشته شده...حق دارید...ولی چه نتیجه ای؟...واقعا جای تعجب نداره که من توی چهار تا فروم این سوال رو مطرح کردن و یک جواب به درد بخور نگرفتم؟!...در حالی که به نظر می رسه سوالم واقعا پیش پا افتاده باشه...این آفت علمه!...ما اصلا حاضر نیستیم برای هم وقت بذاریم...فقط می خوایم با چندتا جواب سروته یه قضیه رو هم بیاریم...واقعا ما برای هم وقت نمی ذاریم...می تونید باور نکنید ولی غیر از این نیست...من کدم رو اینجا گذاشتم ولی الان که رفتم نگاه کردم می بینم نوشته تعداد دانلود : صفر!...یعنی اون سایت مشکل داره؟!

3-از قدیم گفتن " کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من"

----

نگفتید چجور میشه داده ها رو بین 0.8 و 1.5 نرمال کرد؟
    1-اینجا کسی برای پول جواب بقیه رو نمیده ، بی احترامی که در پست قبل کردید رو باز هم ادامه می دید ؟

2- دوست گرامی ، اینجا قرار نیست پروژه شما انجام بشه ، اینجا فقط به اصطلاح یه سر ونخی دستتون میاد ، اونم تازه اگه دوستان بخوان و لطف کنند و جواب بدن ، به هیچ وجه قرار نیست که شما 100 راهنمایی بشی ، اینکه جواب شئوال شما داده نشده ، به این معنی نیست که اینجا کار علمی انجام نمیشه.می تونید پست های زیادی هم که جواب بچه ها داده شده رو مطالعه بفرمایید.

3-قدیمی ها حتما درست گفتند ، در ضمن ، جانب ادب و احترام رو رعایت می کردند.
    می تونم بپرسم شما که این همه انتظار دارید ، تا حالا کار چند نفر رو راه انداختید ؟و به سئوالات علمی چند نفر پاسخ دادید؟ ؟ ؟
    ، طلبکار نباشید از بقیه و احترام بزارید.

ممنون
    انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
    انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین وزیری
      1-اینجا کسی برای پول جواب بقیه رو نمیده ، بی احترامی که در پست قبل کردید رو باز هم ادامه می دید ؟

2- دوست گرامی ، اینجا قرار نیست پروژه شما انجام بشه ، اینجا فقط به اصطلاح یه سر ونخی دستتون میاد ، اونم تازه اگه دوستان بخوان و لطف کنند و جواب بدن ، به هیچ وجه قرار نیست که شما 100 راهنمایی بشی ، اینکه جواب شئوال شما داده نشده ، به این معنی نیست که اینجا کار علمی انجام نمیشه.می تونید پست های زیادی هم که جواب بچه ها داده شده رو مطالعه بفرمایید.

3-قدیمی ها حتما درست گفتند ، در ضمن ، جانب ادب و احترام رو رعایت می کردند.
      می تونم بپرسم شما که این همه انتظار دارید ، تا حالا کار چند نفر رو راه انداختید ؟و به سئوالات علمی چند نفر پاسخ دادید؟ ؟ ؟
      ، طلبکار نباشید از بقیه و احترام بزارید.

ممنون
      1-خب مگه پول بده؟...بالاخره بعضیا هستن که از این طریق ارتزاق می کنن؟...می تونید منکرش بشید؟...ولی خب شما فرمودید اینجا کسی اینجوری نیستید...من اشتباه کردم که در مورد اینجا اینجوری فکر کردم؟

2-منم نگفتم کسی پروژم رو انجام بدپه...پروژه رو خودم انجام دادم (اگ کد رو نگاه می کردید متوجه می شدید)...من گفتم در حین انجام پروژم به مشکلی خوردم که دیگه ذهن خودم جوابی براش پیدا نمی کنه...گفتم اگر کسی راهی بلده پیش پام بذاره یا خودش در کد اعمالش کنه ( تا ببینه نظرش جواب میده یا این که یه ایده کلی و روی هواست)...که متاسفانه هیچ کس این زحمت رو به خودش نداد...

3-فکر نمی کنم به کسی بی احترامی کرده باشه...اگر بیان حقیقت ( پول گرفتن بعضیا برای انجام پروژه) بی ادبیه پس من بی ادبم!

4-من هر جا از دستم بر اومده و تونستم کار اطرافیانم رو راه انداختم...(منتهی پولی نه!)...(اگر به تاپیک قبلی که ایجاد کردم نگاه کنید می بینید که یک سوال رو مطرح کردم و هیچ کس جواب نداد و آخرش خودم به جواب رسیدم و جواب رو توی تاپیک گذاشتم تا بقیه هم استفاده کنن)

----

آقای وزیری شما فکر می کنید من اصلا روی پروژم وقت نذاشتم و بالافاصله اون رو اینجا مطرح کردم و انتظار دارم بقیه برام پروژه رو انجام بدن...نخیر...اینجور نیست!

جواب سوالم در مورد نرمال کردن رو نگرفتم...

دیدگاه

خودم فهمیدم چجور میشه داده ها رو بین دو عدد a (عدد کوچکتر) و عدد b (عدد بزرگتر) نرمال کرد:

در واقع دو معادله و دو مجهول ساده بود که حل شد! ( و باز هم متاسفانه کسی پیدا نشد که بهم بگه! البته کسی وظیفه ای نداشت که بگه...)

خطای شبکه رو هم تا حد زیادی کم کردم...به این شکل که اومدم داده های هدف رو که بین 15 تا 30 بودن بین 0.8 تا 1.5 نرمال کردم و اینجوری خطا به اون مقداری که می خواستم رسید...

حدا رو شکر!

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          منم برا پایان نامم به مشکلی مشابه مشکل شما بر خورد کردم.برنامه 3 ورودی داره و 2خروجی.که کلا 100 دسته آموزشی هست و20 دسته تست. خطای آموزش کم میشه ولی خطای تست زیاد. اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید.ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X