اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای انجام پروژه فازی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای انجام پروژه فازی

سلام دوست عزیز
    من یک سری داده (عدد) در 7 ستون دارم میخام با منطق فازی با 6 ستون اول ستون 7 را پیش بینی کنم
    اگر در این مورد اطلاعاتی دارید لطفا به من کمک کنید ضمنا داده ها مربوط به هواشناسی هستند و
    ظاهرا از هیچ قانونی پیروی نمی کنند.(فقط بامنطق فازی )
    لطفا به من بگید ازکجا باید شروع کنم چه مراحلی را باید طی کنم

پاسخ : کمک برای انجام پروژه فازی

سلام
    اینکه از هیچ قانونی پیروی نمیکنه یعنی چی؟؟
    اگر شما بخواید پیش بینی کنید باید یه مدل داشته باشید تا بنا به یه سری ورودی بتونید خروجی رو بدست بیارید
    شاید من منظورتونو درست متوجه نشدم،اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید!
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

سلام.
      میگم شما با کوهنن امتحان کردید؟ باید جواب بده ها.
      موفق باشید.
      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام
        من در مورد منطق فازی یکسری اطلاعات دارم و البته هنوز هم دنبالش هستم ، اگه در مورد پروژه بیشتر توضیح بدین شاید بشه همفکری کرد. :exclaim:
        این هم یک مقاله است با عنوان منطق فازی، فکر کنم دیدنش ضرر نداشته باشه :redface:

http://www.4shared.com/file/16549125/655b3312/fuzzy1.html
        یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من مخور که دوری برای من شده عادت

دیدگاه

من تازه واردم ببخشید . یه پشنهاد که این time ی پست هارو فازسی/شمسی کنین ...

و در مورد جواب این که فازی نمی تونه پیشبینی کنه یعنی اصلا کارش این نیست .. البته با نروفازی میشه ... که اونوقت ضرایب و با فازی تنظیم می کنن ...
          به دلیل رعایت نکردن قوانین ، امضا ویرایش شد.

دیدگاه

مشابه این کا رو در help متلب با این عنوان پیدا کنی

Chaotic Time-Series Prediction Fuzzy Logic

دیدگاه

دوست عزیز اگر درست حدس زده باشم مسئله شما از مسائل سریهی زمانی هستش.
              از مسائل بنچ مارکی که در مورد روشهای فازی وحود داره پیش بینی سریهای زمانی هستش و هر کسی که یک روش جدید رو ارائه میکنه می بینی که تو مقالش چنین مسائلی رو حل میکنه.
              و خیلی مواقع این سریهای زمانی آشوبناک هستند و شما نمیتونی به راحتی به دینامیک اون پی ببری،از این روست که میگی هیچ ارتباطی ندارند.
              اما روشهای فازی قادر به پیش بینی اونها هستند.
              و روشهای متعدد فازی وجود داره که بخواهی ازشون استفاده کنی.ولی روشها طوری نیست که من بتونم از ابتدا اینجا توضیحشون بدم.
              شما بگوی کجای کار اشکال داری اگه بتونم حتما کمک میکنم.
              Be sure your sin will find you out

دیدگاه

سلام دوستان
                من پایان نامم راجع به توابع عضویت فازی هست(membership function)می خواستم ببینم از دوستان کسی در این زمینه تخصصی داره چون چند تا سوال داشتم
                بهترین نرم افزار برای توابع عضویت فازی (membership function)، مطلب هست؟ با توجه به این که حجم داده های من زیاده(روی اکسل)

دیدگاه

:question:
                  معیارهای محلی(local criteria) که من دارم روی اون ها کار می کنم باید مقادیری بین 0 تا 1 رو بگیرن اما هر چی می سرچم دقیق نمی دونم چطور این کارو انجام باید داد و با توجه به این که نتیجه کار یک مقاله لاتین رو که دیدم با استفاده از چند عدد(بیشتر از یک عدد)این کارو انجام داده بودند اما من با توجه به اون چه که استاد گفته با یک عدد باید این کارو انجام بدم آیا واقعا می شه؟مثلا 566 رو مقداری از 0 تا 1 رو داد
                  http://imageshare.web.id/images/vkch...vuldrwlbmm.png

http://imageshare.web.id/images/8hhs...5ahove7xmf.png
                  ممنون می شم راهنمایی کنید

دیدگاه

فکر می کنم باید تمامی داده ها رو از کمتر به بیشتر مرتب کنم و بعد از یکی از توابع عضویت در مطلب استفاده کنم تا بشه وزن هر داده رو از صفر تا یک داد. و بر حسب اینکه فاصله اعداد با چه شتابی افزایش پیدا می کنه شکل فازی اون ها،خطی یا ذوزنقه ای و یا ... می شه.اما داده های من زیادن و نمی دونم از چه تابعی ازmembership function ها باید استفاده نمود، اینم چند تا مقاله خوندم حدس زدم
                    ممنون می شم همفکری کنید
                    همین مطلب رو از دکتر شهرام جوادی پرسیدم و ایشون در جواب گفتند:
                    Hi
                    It is based on experiment. So it is better to try one ordinary membership function like triangular, then try other membership functions if you did not meet good results

دیدگاه

تا حالا چند تا کتاب توی این زمینه خوندم، با چند تا دکتر توی این زمینه بحث کردم یا بلد نبودن یا اگرم بودن به خاطر طولانی بودن محاسبات زیاد همکاری نکردن، منم رشتم مهندسی نیست،چیزایی هم که گفتم با سرچ کردن به دست آوردم، اگر کتابی می دیدم که مثال عملی زده بود توی این رابطه اینجا پست نمی ذاشتم و اینقدر اصرار نمی کردم،زمانم کمه
                      توی یه فیلم دیدم که تعداد زیادی داده رو گرفته بود و از طریق تابع عضویت به شکل ذوزنقه ای اونو ترسیم کرده بود
                      هر گونه راهنمایی شما کمال خوشحالی من خواهد بود
                      مرسی

دیدگاه

با سلام.
                        دوست عزیز حقیقت من 3 سالی میشه که با فازی کار نکردم. نکاتش دقیق خاطرم نیست. یه پاورپوینت از دکتر کیانی در سایت گذاشتم که بسیار میتونه مفید باشه. حتما اونو مطالعه کنید(دکتر کوروش کیانی یه سایت هم داره سرچ کنید پیدا میکنید).
                        در مورد اینکه عدد باید بین صفر تا یک باشه خود میتونید داده هاتون رو نرمالیزه کنید. حداکثرش رو به عدد 1 و حداقلش رو به عدد صفر نگاشت کنید.
                        موفق باشید
                        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X