اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک پایان نامه از تشخیص اعداد یا OCR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک پایان نامه از تشخیص اعداد یا OCR

دوستان سلام.
    یه سری به لینک:

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7790.0.html

بزنید.
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

کسب اجازه و درخواست راهنمایی

سلام. گزارشی که در مورد تشخیص پلاک اتوموبیل ها گذاشته بودید خیلی جالبی بود ، من دانشجوی سال آخر کامپیوترم و تازه با این سایت اشنا شدم هر چی گشتم نفهمیدم این تاپیکو کجا باید براتون بذارم که جاش درست باشه! با این گزارش که از شما دیدم تصمیم گرفتم برای پروژه پایانیم روی تولید "نرم افزاری برای ثبت ورود اتوموبیل ها در یک پارکینگ" که از روش تشخیص پلاک (همون چیزی که شما تو گزارشتون آوردین) کار کنم! اول میخواستم ببینم اجازه دارم از این مطالبتون استفاده کنم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ، مثلا اینکه از کجا باید شروع کنم؟ واسه تولید نرم افزار بهتره از چه زبان برنامه نویسی استفاده کنم و... اگرم پیشنهادی واسه بهتر شدن کار داشتید که لطف کردید.

دیدگاه

پاسخ : کسب اجازه و درخواست راهنمایی

نوشته اصلی توسط meysamda
      سلام. گزارشی که در مورد تشخیص پلاک اتوموبیل ها گذاشته بودید خیلی جالبی بود ، من دانشجوی سال آخر کامپیوترم و تازه با این سایت اشنا شدم هر چی گشتم نفهمیدم این تاپیکو کجا باید براتون بذارم که جاش درست باشه! با این گزارش که از شما دیدم تصمیم گرفتم برای پروژه پایانیم روی تولید "نرم افزاری برای ثبت ورود اتوموبیل ها در یک پارکینگ" که از روش تشخیص پلاک (همون چیزی که شما تو گزارشتون آوردین) کار کنم! اول میخواستم ببینم اجازه دارم از این مطالبتون استفاده کنم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ، مثلا اینکه از کجا باید شروع کنم؟ واسه تولید نرم افزار بهتره از چه زبان برنامه نویسی استفاده کنم و... اگرم پیشنهادی واسه بهتر شدن کار داشتید که لطف کردید.
      سلام. خوبی میثم جان؟
      ورودتون رو تبریک میگم، بحث رو میتونید اینجا دنبال کنید:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=16065.0
      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X