اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع برای آموزش شبکه های عصبی برای تازه کارها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع برای آموزش شبکه های عصبی برای تازه کارها

سلام
    من دارم رو شبکه های عصبی کار میکنم. هیچ پیش زمینه ای درباره شبکه های عصبی ندارم. یه کتاب به اسم شبکه های عصبی در متلب از مصطفی کیا گرفتم. الانم در قسمت مربوط به پس انتشار هستم. ولی این کتاب به جای این که پله پله آموزش بده خیلی کلی توضیح داده. انگار برای یکی توضیح داده که رو این زمینه کار کرده. وفقط مطالب رو براش یادآوری میکنه. برا من که صفرم خیلی بد بود. :sad:اگه امکان داره یه منبع خوب فارسی که برا یه آدم صفر خوب باشه بم معرفی کنید. خیلی فرصت کمی دارم. :cry:انگلیسی هم باشه طوری نیست ولی چون وقتم کمه میگم فارسی باشه بهتره. در ضمن من کارشناسی it هستم

پاسخ : منبع برای آموزش شبکه های عصبی برای تازه کارها

سلام. فصل 6 کتاب Pattern Classification منبع نسبتاً کاملی هست:
    http://eehadi.persiangig.com/document/Pattern%20Classification-Ch6-Neural%20Networks.rar
    اگه سوالی هم بود همینجا بپرسین. :nerd:
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eehadi
      سلام. فصل 6 کتاب Pattern Classification منبع نسبتاً کاملی هست:
      http://eehadi.persiangig.com/document/Pattern%20Classification-Ch6-Neural%20Networks.rar
      اگه سوالی هم بود همینجا بپرسین. :nerd:
      فکر کنم باید در مورد پروژم بیشتر صحبت کنم.
      پروژه من در مورد بررسی کاربرد شبکه عصبی در آموزش هست. اول اومدم یکسری عوامل موثر در آموزش رو بعنوان ورودی در نظر گرفتم . ولی توی خروجیش که چی باشه موندم. اگه میشه کمکم کنید

دیدگاه

اول باید بگید میخواید پیش بینی انجام بدید یا طبقه بندی؟
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

در زمینه پیشبینی.

در ضمن خیلیا کتاب منهاج رو معرفی کردن. می خواستم بدونم کتاب روون و خوبی هست یا نه؟؟؟البته با توجه به اینکه من صفرم :nerd:

دیدگاه

کتابهایی که اسم می برید مخصوصا منهاج مفاهیم شبکه های عصبی هستند و هدفشون آموزش محاسبات و ساختار شبکه هست. این کتابها خوبند ولی حوصله زیادی لازم دارند.

در مورد پیش بینی اول برای آموزش شما یک ماتریس ورودی دارید و یک ماتریس خروجی
            در ماتریس ورودی معمولا ویژگی ها سطرها هستند و نمونه ها یا همان دفعات آزمایش ستون ها. مثلا اطلاعات هواشناسی سطرهای شماست و روزهای سال ستون های شما. در ماتریس خروجی یا هدف هم باز به تعداد نمونه که اینجا روزهای سال هست ستون دارید ولی بنابه پیشبینی مورد نظر سر خواهید داشتمیتونه یک یا بیشتر باشه.
            بعد از آموزش شما شبکه ای خواهید داشت که با دریافت ورودی های جدید قادر به پیشبینی خروجی احتمالی خواهد بود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
              کتابهایی که اسم می برید مخصوصا منهاج مفاهیم شبکه های عصبی هستند و هدفشون آموزش محاسبات و ساختار شبکه هست. این کتابها خوبند ولی حوصله زیادی لازم دارند.

در مورد پیش بینی اول برای آموزش شما یک ماتریس ورودی دارید و یک ماتریس خروجی
              در ماتریس ورودی معمولا ویژگی ها سطرها هستند و نمونه ها یا همان دفعات آزمایش ستون ها. مثلا اطلاعات هواشناسی سطرهای شماست و روزهای سال ستون های شما. در ماتریس خروجی یا هدف هم باز به تعداد نمونه که اینجا روزهای سال هست ستون دارید ولی بنابه پیشبینی مورد نظر سر خواهید داشتمیتونه یک یا بیشتر باشه.
              بعد از آموزش شما شبکه ای خواهید داشت که با دریافت ورودی های جدید قادر به پیشبینی خروجی احتمالی خواهد بود!
              کتاب مصطفی کیا رو تا حدی خوندم. و تاحدی با محاسبات آشنایی پیدا کردم. حالا میخام با توجه به پروژم این مطالب رو که یاد گرفتم کاربردی کنم. اگر یه منبع که کاربردی باشه و همراه با نمونه ها و کاربرد های حل شده باشه بم معرفی کنید .ممنون میشم.
              مثلا یه ایرادی که کتاب کیا داشت این بود که من مباحث رو می فهمیدم. ولی نمیدونستم برای پروژم مثلا از کدوم نوع شبکه، وبا چه تعداد نرون استفاده کنم.در واقع نمیدونستم چیزی که یاد گرفتم رو کاربردی کنم. اگر ممکنه در این زمینه هم راهنماییم کنید.

دیدگاه

معمولا ندیدم کسی به طور قطعی راجع به شبکه های عصبی نظر بده معمولا روش ها و الگوریتم ها مطرح میشه و کاربر با پیاده سازی و استفاده از اونا تشخیص میده که کدوم براش بهتر جواب میده.
                توصیه میکنم برای شروع از ابزار nntool یا nprtool متلب استفاده کنید. nprtool دارای چند مثال هم هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X