اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

??ایجاد شبکه عصبی با چند ورودی و خروجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

??ایجاد شبکه عصبی با چند ورودی و خروجی

سلام

من سه تا ماتریس داریم که هر کدوم 100 تا سطر دارند و 12 تا ستون. من میخوام دوتا از این ماتریسها به عنوان ورودی باشند (x1,x2) و یکیشون به عنوان خروجی (y1). ماتریسها اینطورین که مثلا تک تک درایه ها از هر کدوم از ماتریسای ورودی، خروجیش برابر همون درایه از ماتریس خروجی میشه.حالا میخوام یه شبکه ساده پیشرو با یه لایه مخفی بسازم.میشه بگین چه جوری باید اینا رو به شبکه معرفی کنم؟

net=newff(.....

لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
    با تشکر

پاسخ : ??ایجاد شبکه عصبی با چند ورودی و خروجی

ظاهراً داده شما دو بعدی است و 100×12 تا داده (نقطه) دارید در این صورت کافیه داده ورودی را به صورت یک ماتریس با دو سطر و 1200 ستون در بیارید یعنی x1 و x2 رو reshape کنید بعد بردار x را با دستور زیر درست کنید و به عنوان ورودی شبکه استفاده کنید.
    کد PHP:
    x1 reshape(x1,1,1200);
    ...
    = [x1;x2]; 

از Help برنامه Matlab تولباکس Neural Network قسمت Getting Started>Fitting a function رو ببینید.
    برای استفاده از شبکه پیشرو هم به جای fitnet از feedforwardnet استفاده کنید.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هـــادی
      ظاهراً داده شما دو بعدی است و 100×12 تا داده (نقطه) دارید در این صورت کافیه داده ورودی را به صورت یک ماتریس با دو سطر و 1200 ستون در بیارید یعنی x1 و x2 رو reshape کنید بعد بردار x را با دستور زیر درست کنید و به عنوان ورودی شبکه استفاده کنید.
      کد PHP:
      x1 reshape(x1,1,1200);
      ...
      = [x1;x2]; 

از Help برنامه Matlab تولباکس Neural Network قسمت Getting Started>Fitting a function رو ببینید.
      برای استفاده از شبکه پیشرو هم به جای fitnet از feedforwardnet استفاده کنید.
      ممنون خیلی لطف کردین

1)منظورتون این بود که تو help از fitnet استفاده کرده ولی من از feedforwardnet استفاده کنم؟یعنی میشه به همون روالی که واسه بقیه داده ها کار میکنیم دستورشو بنویسیم.مثلا واسه یه لایه مخفی با 25 نرون به شکل زیر:

net=newff(xtr,ytr,25,{'tansig','pur elin'},'trainlm'

2)اگه چند تا ورودی دیگه هم به همین شکل داشتم تک تک reshape کنم بعد همه رو تحت عنوان ماتریس x معرفی کنم دیگه آره؟

3)واسه ماتریس خروجی چه تغییراتی باید بدم؟اونو هم باید reshape کنم؟

اینطوری خروجی مطلب به حالت reshape شده است دیگه.برای اینکه از حالت reshape برگردونیم به حالت اولش بازم از دستور reshape استفاده میکنیم اما اینبار مثلا مینویسم:

reshape(y,100,12)?

بازم ممنون

دیدگاه

1، 2 و 3 - بله درسته
        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X