اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص پلاک خودرو از طریق پردازش تصویر با کمک شبکه ها عصبی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص پلاک خودرو از طریق پردازش تصویر با کمک شبکه ها عصبی

دوستان سلام.
    این پروژی یک دانشجو هست که متاسفانه من اسمش رو ندارم ولی خانم مددی لطف کردن و این پروژه رو در اختیار سایت گذاشتن.

پروژه برای اتوماسیون پارکینگ طراحی شده، به این معنی که پس از ورود ماشین از پلاک ماشین عکس گرفته میشه یه پیش پردازش بر روی اون انجام میشه و سپس ارقام و حروف پلاک خونده میشه(این مقاله فقط برای پلاک های ملی(ایران) هست) و اگه اون شماره در پایگاه موجود باشه به صورت خودکار اجازه ورود میده.

دانلود مقاله تشخیص پلاک خودرو با تکنیک پردازش تصویر و با کمک شبکه عصبی
    http://mnahvi.persiangig.com/other/%D8%AA%D8%B4%D8%AE%D9%8A%D8%B5%20%D9%BE%D9%84%D8%A 7%D9%83%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88.pdf
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

پاسخ : تشخیص پلاک خودرو از طریق پردازش تصویر با کمک شبکه ها عصبی

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
    سلام.
    دوست عزیز قبل از هر چیز، تمامی پست ها باید با نگارش فارسی باشن نه انگلیسی نه فینگلیش لطفا پست هاتون رو فارسی ارسال کنید.

در مورد سوالتون هم نویسندگان این مقاله در سایت حضور فعال ندارن، من هم هر چیزی در این زمینه داشتم گذاشتم روی سایت،
    کمکی از دستم بر نمیاد
    موفق باشید.

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مهندس نحوی
    من میخام یک عکس با پسوند دایکام رو در مطلب به یک ماتریس 150در 150 در بیارم و همچنین بعدش اون تصویر رو نرمالسازی کنم.لطفا کمکم کنید.
    واز اینکه بدون چشم داشت و منتی کمک می کنید ممنون و متشکرم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
      دوستان سلام.
      این پروژی یک دانشجو هست که متاسفانه من اسمش رو ندارم ولی خانم مددی لطف کردن و این پروژه رو در اختیار سایت گذاشتن.

پروژه برای اتوماسیون پارکینگ طراحی شده، به این معنی که پس از ورود ماشین از پلاک ماشین عکس گرفته میشه یه پیش پردازش بر روی اون انجام میشه و سپس ارقام و حروف پلاک خونده میشه(این مقاله فقط برای پلاک های ملی(ایران) هست) و اگه اون شماره در پایگاه موجود باشه به صورت خودکار اجازه ورود میده.

http://dlc.eca.ir/index.php?act=view&id=97

موفق باشید.
      با سلام
      ممنون از زحمات بسیار عالی شما در سایت
      بنده با اجرای این پروژه مشکل دارم لطفا فایل کامل برنامه رو بزارید مرسی

دیدگاه

سلام من یه پروژه تو همین مایه ها دارم با کمی تفاوت . این لینک کار نمی کنه لطف می کنید دوباره بزاریدش . نیاز شدید دارم تا اخر هفته باید به استادم تحوبل بدم :cry2:
        mojijordan

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojijordan
          سلام من یه پروژه تو همین مایه ها دارم با کمی تفاوت . این لینک کار نمی کنه لطف می کنید دوباره بزاریدش . نیاز شدید دارم تا اخر هفته باید به استادم تحوبل بدم :cry2:
          سلام ...................

لینک فایل رو براتون گذاشتم .. امیدوارم براتون مفید باشه .. موفق باشید ..

http://dlc.eca.ir/index.php?act=view&id=97
          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

با سلام
            من چند تا سوال در مورد این پروژه داشتم کسی رو این پروژه کار کرده؟
            1.منظور از function go(IM); چیه؟
            2.چرا دو بار A = sim(net,C); به کار رفته؟
            3.تابع net.b{2} = net.b{2}*0.001; چه کاری انجام می دهد؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              ممنون ه این پروژه را در سایت قرار دادید چون فکر کنم در زمینه پایان نامه ام خیلی بهم کمک کنه
              خیلی سپاسگذارم :job:

دیدگاه

با تشکر از گذاشتن این پروژه در سایت .
                لطفا می توانید مراحل نوشتن و اجرای این پروژه را بطور کامل بگویید چون در مقاله فقط گفته این برنامه برای کدام قسمت است اما نگفته که به شکل آنها را به هم مرتبط کنیم برنامه را اجرا کنیم.
                با تشکر

دیدگاه

سلام
                  از آقایون کسی در تکمیل این پروژه به ما کمک نمی کند

دیدگاه

سلام به همهی دوستان
                    راستش من به سورس کد این برنامه نیاز دارم , کسی از دوستان می تونه سورس کد این برنامه رو در اختیار من قرار بده لطفا من سعی کردم کد داخلش رو اجرا کنم ولی نشد , اگه امکان داره لطفا کسی سورس رو برای من قرار بده

دیدگاه

می شه کد برنامه رو به من بدهید

دیدگاه

با سلام
                        دستور
                        thre=opthr(g);
                        جیکار میکنه جون اصلا در متلب جواب نمی ده باید چیکار کنیم.
                        لطفا دوستان جواب بدهند

دیدگاه

سلام دوستان
                          من این پروژه رو توی متلب پیاده کردم ولی به جمله
                          thre=opthr(g
                          error میگیره
                          یه برنامه هم خودم نوشتم ولی قادر نیست پلاکهاب زاویه دار رو بخوده.
                          ممنون میشم کسی کمکم کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahbazy
                            سلام دوستان
                            من این پروژه رو توی متلب پیاده کردم ولی به جمله
                            thre=opthr(g
                            error میگیره
                            یه برنامه هم خودم نوشتم ولی قادر نیست پلاکهاب زاویه دار رو بخوده.
                            ممنون میشم کسی کمکم کنه.
                            در مورد کدی که دارید ازش استفاده میکنید، نمیدونم از چه روشی استفاده کرده ولی با هر روشی نمیشه پلاکهای زاویه دار رو خوند مخصوصا اگه Perspective باشه.
                            روشهای ساده معمولا از Histogram و Region Detection استفاده میکنند که در اونها حتما پلاک باید در یک محدوده زاویه کوچک باشه و چرخش نداشته باشه تا قابل تشخیص باشه، ولی در روشهایی که دقیقا به دنبال مستطیلی با ابعاد معین میگردند، حالا با هر زاویه چرخش و هر فاصله ای از دوربین، اگه تصویر Extract شده از پلاک حداقل جزئیات لازم برای OCR رو داشته باشه به راحتی قابل تشخیصه. :nerd:

مثلا در روشی که من استفاده میکردم، چون محاسبات ریاضی گسسته لازم داشتم تا پیچیدگی زمانی رو کاهش بدم از Vectorization استفاده کردم و به دنبال مستطیلهای موجود در تصویر گشتم.

http://en.wikipedia.org/wiki/Automatic_number_plate_recognition
                            اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                              ممنون میشم اگه این لینک دوباره بذارید کار نمی کنه!!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X