اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کد کامل شبکه عصبی MLP

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کد کامل شبکه عصبی MLP

[سلام خدمت دوستان عزیز

من کد MLP را دیدم و چون تازه کار هستم هیچی در مورد آن نفهمیدم

اینکه در قسمت CLPM جکار میکنه اصلا متوجه نمیشم

یا اینکه در قسمت TEST PHASE چطور عمل میکنه متوجه نمیشم(توی این قسمت اگه خودمون ماتریس ورودی و خروجی را بدیم جواب درستی بدست نمی آید- به خطوط 17 تا 22 یا سایر خطوط توجه شود)

یا سایر کدهای نوشته شده را متوجه نمی شوم

از طرفی ترتیب اجرای این دستورات به چه صورت می باشد

از دوستان خواهشندم تا در مورد این کد مرا راهنمایی نمایند

با تشکر

دیدگاه

سلام
      من برا پروزه ام یه کد نوشتم ولی هر بار ران میکنم خطاهاش متفاوت بدست میاد.اول میخواستم بدونم چرا اینجوریه بعد اینکه وقتی به خطای مورد نظر رسیدم چجوری اون ساختار شبکه رو حفظ کنم که دفعه بعد که ران کردم با همون ساختار کار کنه؟ممنون میشم اگه کمکم کنید

دیدگاه

سلام مهندس
        من برا پایان نامم یه کد تو متلب نوشتم، هر بار که ران میکنم خطاش متفاوت در میاد یعنی هیچ چیزش رو تغییر نمیدم نه تعداد لایه هاش نه تعداد نرون توی هر لایه اش ولی برای اینکه با داده های جدید شبیه سازیش کنم مجبورم از اول رانش کنم ولی هر بار خطاش با دفعه قبل فرق میکنه. من میخوام برای هر تعداد لایه ثابت و تعداد نرون ثابت خطا یک مقدار ثابت بشه. اگه کمکم کنید ممنون میشم.کارم بدجور گیر کرده

دیدگاه

لینک موجود در پست اول کار نمیکنه! کسی این فایلو داره دوباره پ کنه؟!!

دیدگاه

سلام خیلی ممنون از این کد ها
            اما اگه امکان داره کد نرمالیزه کردن دادهها رو هم به من بفرستید
            این کد های شما به درد من خورد چون من تعداد ورودیهام زیاده اما نمیدونم باید چطور از این تعداده ورودیها ی تعداد که کمتر اثر دارند را حذف کنم
            اگه ممکنه به من کمک کنید
            دوباره از بابته این کدها ممنونم

دیدگاه

برای ثابت موندن خطا در هر اجرا بایستی مقادیر اولیه وزنها و بایاسها ثابت باشند (معمولا از عدد تصادفی کوچیک استفاده میشه و مقدار نهایی اگه بر حسب تعداد تکرار باشه ممکنه فرق کنه)

دیدگاه

سلام
                خسته نباشد
                من درباره شناخته واریته های گندم با شبکه عصبی کار میکنم
                من تمام ویژگی ها رو را از عکسها در آوردم
                تقریبا 60 ویژگی در دستم دارم (ویژگی های ظاهری )
                و در بین دانه ها 6 واریته وجود داره
                حالا میخواهم به این دادهها شبکه عصبی بنویسم
                چند تا سوال دارم
                1- آیا باید دادهها رو نرمالیزه کنم یانه .
                2- از کدام شبکه عصبی باید استفاده کنم
                3-من در هر عکس 100 دانه گندم در واریته های مختلف دارم میخاهم در آخر شبکه عصبی به من تعداده هر گندم از هر واریته را بدهد باید چی کار کنم .
                اگر امکان داشته باشد یک مثال از این شبکه عصبی به من بنویسید

دیدگاه

اول اینکه اگه کدی رو که آقای نحوی در اولین پست گذاشتن رو دارید لطفا دوباره پ کنید چون من خودم لازم دارم. بعدشم اینکه :
                  1- معمولا داده ها نرمالیزه میشن (بزرگی بعضی از ویژگیها اثر زیادی روی خروجی شبکه میذاره و کوچیکی بعضیهاشون هم اصلا اثری روی خروجی نداره)
                  2- شبکه MLP بیشترین کاربرد رو داره
                  3- از شبکه عصبی برای شناسایی گونه های مختلف گندم میتونید استفاده کنید ولی برای شمردن دونه های هر نوع کارهای دیگه(پردازش تصویر) باید انجام بدین مثل مورفولوژی . نرم افزار متلب یه مثال از همین نوع برای دونه های برنج داره

دیدگاه

سلام خسته نباشید دارم رو یه پروژه کنترل دما کار میکنم میخواستم ببینم چطور میتونم از یه شبکه عصبی feedforward برای پیش بینی در قسمت ******** متلب استفاده کنم خواشا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه ممنونتون میشم با تشکر....

دیدگاه

با سلام
                      در شناسایی چهره استخراج ویژگی رو انجام دادم. حالا میخواستم با کمک شبکه عصبی mlp طبقه بندی کنم که ببینم ویژگی هایی که شناسایی کردم چه درصد شناسایی دارن. اما چیزی از شبکه عصبی نمی دونم. ممنون میشم اگه کسی کمک کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mbadkoobe
                        با سلام
                        در شناسایی چهره استخراج ویژگی رو انجام دادم. حالا میخواستم با کمک شبکه عصبی mlp طبقه بندی کنم که ببینم ویژگی هایی که شناسایی کردم چه درصد شناسایی دارن. اما چیزی از شبکه عصبی نمی دونم. ممنون میشم اگه کسی کمک کنه.
                        تاپیک زیر رو ببینید بعد اگه سوالی بود مطرح کنید.
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65368.0
                        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

سلام دوستان
                          خسته نباشید
                          من باید داده هام رو به کمک MLPپیاده سازی کنم. میخواستم بدونم آیا میشه با استفاده از تولباکس تعداد لایه های پنهان رو مشخص کرد یا باید از کدنویسی استفاده کنیم. تو رو خدا کمکم کنین. باید تا دیروز نتیجه رو واسه استادم میفرستادم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taheri90
                            سلام دوستان
                            خسته نباشید
                            من باید داده هام رو به کمک MLPپیاده سازی کنم. میخواستم بدونم آیا میشه با استفاده از تولباکس تعداد لایه های پنهان رو مشخص کرد یا باید از کدنویسی استفاده کنیم. تو رو خدا کمکم کنین. باید تا دیروز نتیجه رو واسه استادم میفرستادم
                            اگه منظورتون از تولباکس، محیط گرافیکی nntool و زیرمجموعه هاش هست تا جایی که من میدونم نمیشه بیشتر از یک لایه مخفی تعریف کرد و باید از کدنویسی استفاده کنید. اگه سرچ کنید کدهاش توی انجمن هست.
                            لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                            لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                            با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                            اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                            یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

tnxxx

دیدگاه

سلام
                                من کد رو از کجا می تونم دانلود کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X