اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط هوش مصنوعی با شبکه عصبی ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منابع آموزشی بیگ دیتا ، کلان داده چیست ، آموزش رایگاه بیگ دیتا ، Data Science و Big Data

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
    یعنی به هوش مصنوعی داره یا با شبکه عصبی ؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یعنی به هوش مصنوعی ربط داره یا با شبکه عصبی ؟؟ یا خودش رو باید جداگانه خوند ؟ data minig مربوط به کدام رشته هست ؟ چند تا از کاربردهاش رو میشه بگید ؟
    اگه شما می خواهید تو این زمینه جلو بری باید یه سری پیش نیازهارو بلد باشی این علم جزیی از هوش مصنوعی هست اما یه مثال ساده مثلا می خوایم یه ماتریس x رو خوشه بندی کنیم با دستور
    idx=kmeans(x, k);
    می تونیم تو ++c این کارو انجام بدیم و یه ماتریس n×n رو که سطرها نقاط و ستون ها متغیرها می شن رو به k خوشه بصورت یه بردار ۱تاn در بیاریم

دیدگاه

پاسخ : ارتباط هوش مصنوعی با شبکه عصبی ؟

فوتبال تماشا میکنید؟ شنیدید که گزارشگر مثلا میگه هر بار تیم یوونتوس قبل از دقیقه 5 یک گل به حریف زده؛ حتما بازی رو برده؛
      این یک کتربرد دیتاماینینگ هست. بدست آوردن اطلاعات باز ارزش از دل داده های به ظاهر بیمعنی!
      همه علوم این چنینین تحت نام هوش مصنوعی قرار دارند و از زیر شاخه هاش میشه به ضبکه های عصبی؛ الگوریتم های ابتکاری، تشخیص آماری الگو و ....اشاره کرد.
      دانشهایی مثل پردازش تصویر خودشون زیرمجموعه یک یا چند تا از این علوم قرار دارند.

دیدگاه

پاسخ : ارتباط هوش مصنوعی با شبکه عصبی ؟

و سوال اینکه آیا برای من که هیچی الگوریتم داده کاوی و شبکه عصبی و هوش مصنوعی بلد نیستم چقدر زمان میبره که یاد بگیرم و بتونم باهاش پروژه انجام بدم ؟
        در کل هوش مصنوعی چیزی جز الگوریتمهای خاص که برنامه نویس با توجه به قوانینی که زبان مورد نظر داره و واسه رفع نیازش ابداع میکنه نیست.
        یادگیری هوش مصنوعی هم جدای از برنامه نویسی نیست شما هر وقت یه برنامه نویس حرفه ای شدی و تونستی به قوانین برنامه نویسی و همه کدها مسلط بشی و الگوریتمای خودتو پیاده کنی میتونی هوش مصنوعی رو هم پیاده کنی .
        در کل اینجوری بگم که اول باید یه برنامه نویس حرفه ای باشی هوش مصنوعی خودش میاد / برنامه نویس حرفه ای منظورم این نیست فقط چهارتا کد و جمع و تفریق بلد باشی باید بتونی با استفاده از این کدها الگوریتمایی رو طراحی کنی که کار مورد نظرتو با کمترین پردازش و کدنویسی انجام بدی . چون هوش مصنوعی سنگین میشه اینکه خلاصه نویسی بشه با تکنیکای خاص هم برای تسریع هم پیچیده نشدن و نامفهوم نشدنش واجبه .
        _به نظر من اولین قدم سی شارپ یا سی یاد بگیر ( سی شارپ بهتره من باهاش شروع کردم به نظرم زبان تمیزیه) .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X