سلام. دوستان شما در باره کار با matlab در شبکه های عصبی میتونین کمک کنید؟ جزوه یا ...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک در باره شبکه های عصبی و matlab
Collapse
X
-
کمک در باره شبکه های عصبی و matlab
سلام . خوبی دوست عزیز؟
شما خودت با شبکه عصبی کار کردید یا نه؟
کار با شبکه های عصبی در متلب خیلی ساده هست من اسم دستورش رو مینویسم شما help بگیرد در help یه مثال زده عین اون رو برای خودت کپی کنی میتونی شبکه رو ترین کنی . اسم دستور این هست : newff.
فقط چند تا نکته :
1- ورودی ها باید به صورت ستونی باشن
2- به تعداد ورودی ها باید خروجی داشته باشی
3- فرض کن ماتریس ورودیت اسمش p هست دستورت رو اینطوری بنویسم
net1=newff(minmax(p),[HL 1],{'tansig' 'logsig'});
به جایی که زیر خط کشیدم دقت کن بقیه اش مهم نیست .
موفق باشید.شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
دیدگاه
-
1 مشکل در mathlab
سلام بر شما
متاسفم که در قسمت پاسخ سوالم رو مینویسم. راستش نمیدونستم چطور مطلب جدید رو عنوان کنم.
اما سوال:
اگر بعد ماتریس ورودی و هدف کم باشد مثلا 2*2، خطا قابل قبول است اما وقتی بعد آنها زیاد است مثلا 2*200، خطا خیلی زیاد میشود بطور متوسط 30 تا 70.
خیلی ممنون میشم اگر بفرمائید برای رفع این مشکل چه باید کرد.
در ضمن با سپاس از فایلهای مفیدی که در سایت گذاشتید.
دیدگاه
-
پاسخ : کمک در باره شبکه های عصبی و matlab
سلام یه راهنمایی میخواستم در باره شبکه عصبی . میخواستم برنامه متلب برای تشخیص اعداد 0-9 بنویسم که هرعدد یک ماتریس 10*8 است وبرای هر عدد 200 ماتریس با همین ابعاد با 10% نویز درست کنم یعنی برای هرعدد 8 درایه از ماتریس تغییر علامت بدهد . چون اعداد و بصورت مستطیل هایی تعریف کردیم که خانه های نشان دهنده عدد, سیاه وخانه های خالی ,سفید هستند . خانه های سفید را در ماتریس 1 وخانه های سیاه را با 1- مشخص کردیم . مشکل من سر تولید این 200 ماتریس ورودی است آیا باید بصورت دستی تمام 200 ماتریس را برای 10 عدد 0-9 بنویسم . یا اینکه متلب برای تولید این ماتریس دستوری داره .
دیدگاه
دیدگاه