اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پردازش تصویر برای روبات امدادگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پردازش تصویر برای روبات امدادگر

سلام......

جناب حسام الدین اون paper هایی رو که لطف کردین و قرار دادین مطالعه کردم و نتیجیه ای که من ازشون گرفتم این بود:

در کل برای detect کردن human body سه مرحله داریم:

۱)یافتن لبه ها(قطعه قطعه سازی) که اشکال موجود در تصویر به صورت پیکسل های متصل به هم میشوند.

۲)قرار دادن پیکسل های دسته بندی شده در کلاس های از پیش تعیین شده

۳)مدل کردن و شناخت

که مرحلهٔ ۱ خودش شامل ۴ مرحله میآ‌شه.

حالا سوال من اینه اینجا از متدهای c-mean و k-mean وpuramidal segmentation و watersheds اسم برده بود،

ممکن راجع به اینا یکم توضیح بدین.

بیآ‌نهایت ممنون از کمک و رهنمایتون
    فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

سلام ................

مراحل کار تقریبا همینه .. اما یه سوال .. شما به صورت جدی میخواید روی این موضوع کار کنید (Human Body Detection..) اگه بله که بفرمایید تا جدی تر باهم صحبت کنیم .. یه manual خوب از این موضوع دارم .. بحثش از یه محدوده ی خاص دنبال میشه .. منتظر پاسخ شما هستم ..

اما در مورد سوال هاتون ..

K-Means روش Clustering هست که برای دسته بندی Object های Unlabeled به کار میره .. یک نوع دسته بندی .. حالا این Means قضیش چیه؛ باید بگم که مفصله .. البته دستوراتش توی خود متلب هست و لازم نیست وارد جزئیاتش بشین اما اگه خواستین بفرمایید تا روش صحبت کنیم ..

Watershed یه نوع تبدیله که بیشتر برای Segmentation به کار میره .. بیشتر در حوزه ی Morphology بحث میشه اونهم در فضای رنگی Gray Level

Pyramid Segmentation هم یکی دیگه از متد های Segmentation هست .. اونم بحث خاص خودش رو داره .. موفق باشید ..
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام....

من باید تو یه مدت کوتاه(کمتر از ۱ ماه) این پروژه رو تحویل بدم!!پس شب و روز روش کار میآ‌کنم کاملا جدی...

ممنون میشم اگه این بحثو کاملا جدی ادامه بدیم.

فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
          سلام ................

مراحل کار تقریبا همینه .. اما یه سوال .. شما به صورت جدی میخواید روی این موضوع کار کنید (Human Body Detection..) اگه بله که بفرمایید تا جدی تر باهم صحبت کنیم .. یه manual خوب از این موضوع دارم .. بحثش از یه محدوده ی خاص دنبال میشه .. منتظر پاسخ شما هستم ..

اما در مورد سوال هاتون ..

K-Means روش Clustering هست که برای دسته بندی Object های Unlabeled به کار میره .. یک نوع دسته بندی .. حالا این Means قضیش چیه؛ باید بگم که مفصله .. البته دستوراتش توی خود متلب هست و لازم نیست وارد جزئیاتش بشین اما اگه خواستین بفرمایید تا روش صحبت کنیم ..

Watershed یه نوع تبدیله که بیشتر برای Segmentation به کار میره .. بیشتر در حوزه ی Morphology بحث میشه اونهم در فضای رنگی Gray Level

Pyramid Segmentation هم یکی دیگه از متد های Segmentation هست .. اونم بحث خاص خودش رو داره .. موفق باشید ..

سلام ....
          لطفا یه کم این موضوع رو باز کنین.
          ممنون

دیدگاه

سلام ...............

پست های مکرر رو پاک کردم .. یک مقدار Busy شدم .. مطالب هم توضیحاتش زیاده .. دوباره بر میگردم .. موفق باشید ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
              سلام ...............

پست های مکرر رو پاک کردم .. یک مقدار Busy شدم .. مطالب هم توضیحاتش زیاده .. دوباره بر میگردم .. موفق باشید ..
              سلام...

من معذرت میآ‌خوام که مدام مزاحم شما میشم.

اگه ممکن یه سری سایت یاpaper در رابطه با الگوریتم هائی ک باید کار کنم واسه face detection رو بذارین تا مطالعه کنم و بعد از این که کمتر busy بودین سوالاموابپرسم.

آخه اینترنت رو گشتم تقریتااما بیشتر گمراهم کرده و گیج...: :cry:

ممنون

دیدگاه

سلام ...............

K-Means یکی از روش هایی هست که برای Clustering به کار میره .. یعنی چی؟ یعنی اینکه مجموعه ی شمارو بهCluster های خاص تفکیک میکنه .. اساس کارش بر این منوال هست که به نوعی Cluster هایی رو در نظر میگیره و برای اونها یک مرکز به دست میاره با این شرط که این که مراکز تا حد امکان از هم دور باشن .. بعد از این مرحله Mean هر Vector رو به عنوان یک Object در فضا تلقی میکنه و برای اون یک location در نظر میگیره .. بعد از این مرحله فاصله ی این نقاط رو از مراکز Cluster به دست میاره و تمام تلاشش رو میکنه تا این فاصله مینیمم بشه .. این Minimization اونقدر ادامه پیدا میکنه تا اینکه دیگه نتونیم Distance رو از این مقداری که هست کمتر کنیم .. این Optimization ئوتا هدف داره .. یکی اینکه Distance رو نسبت به مشابه ترین Cluster مینیمم کنه و در طرف مقابل از Cluster های Dissimilar ماگزیمم بشه .. خیلی خلاصه روندی که داره رو میشه اینطور تعبیر کرد .. حالا فرق Clustering با Classification چیه؟ Clustering برای دیتاهایی به کار میره که label گذاری نشده باشن (مثل همون Mean of vector ای که گفتیم ..) اما Classification داده هایی که از نظر Category دارای Lable هستن رو مجزا میکنه و تمام تلاشش رو میکنه تا در نهایت یک Desision Boundary مناسب برای دیتاهامون به دست بیاره .. دستور Kmeans توی متلب شما رو با محیط و روند این متد آشنا میکنه .. تولباکس Statistics ..

Watershed تبدیلیه که تمام تلاشش رو میکنه تا Separating the connected area .. روشی که توی این متد وجود داره به این ترتیبه که Distance Transform تصویر ورودی رو حساب میکنه و بر طبق اون لیبل های رنگی در فضای RGB به تصویر اطلاق میکنن و تصویر RGB رو میسازن با این تفاوت که Connected area ها از هم جدا شدن .. مثلا فرض کنید دو تا سکه رو با شرایط Overlapping روی هم قرار دادید و از اونها (از نمای روبرو..) عکس گرفتید .. این تصویر حکم دو ناحیه ی دایره ای رو داره که به تناسبی به هم متصل شدن .. با استفاده از تبدیل watershed میتونیم این دو ناحیه رو از هم تفکیک کنیم .. دستوری که توی متلب وجود داره هم watershed هست که اگه اشتباه نکنم دو تا آرگومان داره (به صورت default..) از باب Segmentation میتونیم این تبدیل رو در حوزه ی Morphology دسته بندی کنیم چرا که متد Iterative ای که برای اون در نظر گرفته شده در حوزه ی Morphology به راحتی قابل پیاده سازی (با استفاده از خواص پایه ی Morphological Image Processing..)
                http://www.cs.rug.nl/~roe/publications/parwshed.pdf

در مورد Pyramid Segmentation به ذکر لینک زیر بسنده میکنم .. مطلب رو خیلی خوب توضیح داده ..
                http://ldos.fe.uni-lj.si/docs/docume...44_andrejk.pdf

در مورد Face detection بحث توی این تاپیک زیاد شده .. خواهش میکنم جستجو بفرمایید .. در ضمن متدهایی که برای این زمینه وجود داره خیلی متنوع هست .. باید ببینید دنبال چه موضوعی هستید .. در نتیجه باید کمی بیشتر توضیخ بدید ..

اما اون زمینه ای که من ازش صحبت میکردم برای detect کردن Human Body استفاده میشه .. نام روشش Pictorial Structure هست .. مستونید دنبال متدهای اون باشید .. چند نفر توی دنیا هستن که روی این زمینه خیلی کار کردن و میکنن .. Mannual یکی از اونهارو براتون میذارم .. اون Mannual چند قسمت داره .. بخش اولش تقریبا همه ی الگوریتم هایی که باید برای این روش بدونید رو گفته .. به بحث Learning اون کاری نداشته باشید .. اون بحثش خیلی مفصله .. (دیگه واقعا نمیشه توی چند خط جمعش کرد..) اما متدهایی که ارائه کرده خیلی به کارتون میاد .. فایلش رو توی همین پست ضمیمه میکنم .. اما فرد دیگه ای که توی این زمینه کار میکنه هم Homepage اش رو براتون میذارم تا کارهاش رو ببینید .. واقعا کارهای جالب داره .. نمونه های ویدئویی هم داره که پیشنهاد میکنم اونهارو ببینید .. موفق باشید ..

http://www.ics.uci.edu/~dramanan/

فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام....

خسته نباشید.

سوالهامو ایمیل کردم واستون به این دلیل که فایل و تصویر هم میآ‌خواستم باهاش بفرستم و امکان پلود کردن تصویر و فایل الان نبود.

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ف.جعفری
                    سلام....
                    خسته نباشید.
                    سوالهامو ایمیل کردم واستون به این دلیل که فایل و تصویر هم میآ‌خواستم باهاش بفرستم و امکان پلود کردن تصویر و فایل الان نبود.
                    ممنون
                    سلام .................

جواب رو با mail براتون ارسال میکنم؛ به نتیجه که رسیدیم؛ خلاصه ی بحث رو میذارم توی این تاپیک .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام .................

جواب رو با mail براتون ارسال میکنم؛ به نتیجه که رسیدیم؛ خلاصه ی بحث رو میذارم توی این تاپیک .. موفق باشید ..

کاش بحثاتونو اینجا ادامه میدادید . من سر رشته ای تو این زمینه نداشتم و لی پیگیر این مبحث بودم
                      لحظه ها را می گذراندیم تا به خوشبختی برسیم غافل از اینکه خوشبختی در آن لحظه ها بود که گذراندیم
                      دکتر علی شریعتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط CONTRONIC
                        کاش بحثاتونو اینجا ادامه میدادید . من سر رشته ای تو این زمینه نداشتم و لی پیگیر این مبحث بودم
                        سلام ...............

بحث در مورد پیدا کردن متد خاص برای طرحیه که مورد نظر یک پروژه میشه؛ یعنی بررسی برای رسیدن به اجماع نظر .. برای همین گفتم زیاد جالب نمیشه که از هر زمینه ای یه مطلب اینجا باشه .. اونطوری شبیه بحث آزاد میشه .. متوجه منظورم که هستید .. (قصد دور زدن بحث رو نداشتم..) موفق باشید ..

دیدگاه

سلام.....

جناب حسام الدین بالاخره موفق شدم با کمک و راهنمایی فوق العاده شما و تلاش شبانه روزی skin detection رو انجام دادم :nice:

اما هر چی بیشتر کمک و راهنمایی می کنین بیشتر مزاحمتون می شم....

با اینکه skin detection یه کاره تقریبا اجباری بود اما موضوع واسم جالب شده و می خوام ادامه بدم و در جهت face detection .یادمه گفته بودین یه manual خوب واسه این کار دارین....می تونم خواهش کنم اونو بذارین؟

خیلی خیلی ممنون

دیدگاه

سلام ....................

خوشحالم که این مطلب رو عنوان کردید .. به نتیجه رسیدن کارتون رو میگم .. در مورد Face Detection میتونید به لینک زیر مراجعه کنید .. موفق باشید ..

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21845.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X