اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه طول خط در مطلب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محاسبه طول خط در مطلب

سلام

میخوام زاویه یک سری اشکال نامنظم رو محاسبه کنم
    برای این کار حدس میزنم بهتره یک خط رو پیدا کنم که با شکل مورد نظر بیشترین اشتراک رو داشته باشه
    بعد زاویه خط رو محاسبه کنم
    شما چه روشی رو پیشنهاد میکنید و از چه توابعی در MATLAB استفاده کنم؟

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alaki85
      سلام

میخوام زاویه یک سری اشکال نامنظم رو محاسبه کنم
      برای این کار حدس میزنم بهتره یک خط رو پیدا کنم که با شکل مورد نظر بیشترین اشتراک رو داشته باشه
      بعد زاویه خط رو محاسبه کنم
      شما چه روشی رو پیشنهاد میکنید و از چه توابعی در MATLAB استفاده کنم؟

با تشکر
      اگه یک نمونه از شکل رو بذارید بهتر میشه راهنمایی کرد.
      لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
      لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
      با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
      اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
      یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

سلام ..

برای این موضوع میتونید به دنبال پیدا کردن Vanishing point های تصویر و اطلاعات هندسی ای که میتونید بر حسب اونها به دست بیارید، باشید .. برای پیداکردن خطوط مستقیم میتونید از Hough transform استفاده کنید .. همچنین؛ کدی هست که با استفاده از اطلاعات Vanishing Point پاره خط های تصویر رو Spot میکنه و به عنوان خروجی تابع، زاویه ی اونها رو هم در کنار مختصات این خطوط و چند متغییر دیگه بر میگردونه .. اگر این کد براتون مفید بود؛ بفرمائید تا در ادامه ی این پست ضمیمه اش کنم .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

Sample_1

Sample_1_Result

دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام.از تبدیل هاف برای تشخیص خط یا دایره استفاده کنیم.
          آیا این تبدیل تعداد دایره های موجود را هم میشمارد؟یا فقط تشخیص دایره و خط را انجام میدهد؟
          برای شمارش تعداد این دایره ها باید چه کرد؟

دیدگاه

سلام.
            معمولاً یک مقدار آستانه در نظر میگیریم و هر جا مقدار تبدیل هاف از اون مقدار آستانه بیشتر شد خط یا دایره در نظر میگیریم پس تعداد خطوط یا دوایری که پیدا می کنه ثابت نیست و به این مقدار آستانه بستگی داره که هر چی کمتر باشه نتایج بیشتری پیدا می کنه مثلاً خطوطی که خیلی واضح نیستن یا جاهایی که حتی خیلی هم شبیه خط نیستن پیدا میکنه و برعکس. پس تعداد نتایج دست خودمونه و قابل شمارش هست. اگه میدونی چند تا شکل (خط یا دایره) داری میتونی محلشون رو این طوری پیدا کنی که فقط همون تعداد از مقادیر تبدیل که اندازه بزرگتری دارن انتخاب کنی.
            با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"

دیدگاه

منظورم خود عملکرد هاف بود.بعد اینکه استا نه رو براش تعیین کردیم,کار هاف فقط اینه که این دایره هارو روی شکل مشخص کنه]مثلا پررنگ کنه[یا شمارش هم میکنه? اصلا هاف شمارش هم انجام میده?برای شمارش گلبولهای قرمز خون میخوام.باهاف هردو کارتشخیص و شمارش انجام میشه یا فقط تشخیص?

دیدگاه

راهنمای دستورات hough و houghpeaks و houghlines رو بخون، ورژن متلبی که من دارم hough برای دایره رو نداره ولی هم میشه توی نت گیر اورد هم با تغییر برنامه هاف خط، هاف دایره رو نوشت. دستور hough مقدار تبدیل هاف رو میده. روی این مقدار آستانه گذاری می کنی و مقادیری که از آستانه بزرگترن میشماری.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X