اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه پبکسل را به مختصات و کد رنگی تبدیل کنیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه پبکسل را به مختصات و کد رنگی تبدیل کنیم

سوال اولتون جواب داده شده. برای سوالهای بعدیتون در انجمن مناسب تاپیک بزنید که چجوری موتور رو با متلب یا VB یا هر چی که باهاش کد رو نوشتید کنترل کنید!
    مطمئن باشید زودتر به جواب می رسید!
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

پاسخ : چگونه پبکسل را به مختصات و کد رنگی تبدیل کنیم ؟

سلام بر آقا مهدی
      انشالله که دیگه از حرف ما VBآ‌ رو شنیده باشی!! کتاب زیاد هست و جعفرنژاد هم کتاب داره!! ولی چون مباحث این نرم افزار وسیع هست کتابها معمولا به یک نوع سرفصل بسنده میکنن!!

من توصیه میکنم که اگر هم میخاید یاد بگیرید یک راست برید سراغ VB.net هم جذابتر و هم زیبا و هم اینکه رفرنس های زیادی برای آموزش داره! بخصوص سایت MSDN ماکروسافت

اگه VB 6 رو بخاید یاد بگیری کتاب ویژوال بیسیک در 21 روز انتشارات نص خوب هست!! من خودم CD تصویری آموزشی فوق العاده ای دارم (6تا) اگه مایل بودی میتونم برات بفرستم!! پستی تو یک DVDآ‌ بزنم !! البته اگر مایل بودی!! این CDآ‌ها خیلی با ارزش (به لحاظ معنوی و مادی) هستن!! این مجموعه کار و تا 80% راحت میکنه!! 2روزه راه میوفتی!!
      ارادتمندم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
        سوال اولتون جواب داده شده. برای سوالهای بعدیتون در انجمن مناسب تاپیک بزنید که چجوری موتور رو با متلب یا VB یا هر چی که باهاش کد رو نوشتید کنترل کنید!
        مطمئن باشید زودتر به جواب می رسید!
        باشه ممنون :rolleyes:
        www.armood.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jn_1983
          سلام

این کاره سختی نیست!! فقط یک نکته اینکه آیا فقط نیاز به خروجی خالی داری؟؟ منظورم اینکه فقط یکسری کد همونطوری تو توضیحاتت دادی نیاز داری؟؟

اگه اینطور باشه یک برنامه تحت VB براحتی میتونی اینکارو انجام بدی!! با استفاده از توابع APIآ‌ براحتی میشه رو تصویرت پردازش دقیقی انجام داد و کد دقیق رنگ هر پیکسل و مختصات اون رو هم بهت میده!!

من این برنامه رو کار خاصی نوشتم و براحتی کار میکنه و جواب داده!!
          حالا بسته به این داره که بدرد شما میخوره یا نه؟
          نمی دونم والا ! به ظاهر آسونه ولی از هر کسی میپرسم چه ارشد برق چه کامپیوتر میمونه !!

همون طور که تو ضیح قبلی گفتم میخوام بعد دریافت اون مختصات و کد رنگی هر پیکسل اونارو تعریف کنم چنتا پست قبلیمو بخونین متوجه میشین
          حالا فرق نمکننه چه مطلب باشه چه VB یا نرم افزار دیگه؟
          از شما هم ممنون

www.armood.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X