اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پردازش تصویر و جداسازی رنگ و اجسام مشخص از تصویر رنگی بوسیله کتابخانه OpenCv

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پردازش تصویر و جداسازی رنگ و اجسام مشخص از تصویر رنگی بوسیله کتابخانه OpenCv

نوشته اصلی توسط samin1991

من تصویر اول رو با دستور ROI به تصویر بزرگی که از قبل ساخته بودم اضافه کردم ولی برای اضافه کردن تصویر دوم به تصویر بزرگ یه مشکلی وجود داره!
    این که ممکنه width دو تصویر با هم برابر نباشهو برای همه ی تصاویر جواب نمیده!
    اگر من اول دو تصویر رو add کنم چه طور میتونم اون رو تو یه پنجره که به اندازه ی دو تصویر باشه نمایش بدم؟
    شما باید ابتدا یک تصویر با width جدیدی که برابر است با Width1+width2 است بساز ید.برای مثال:
    IplImage* out = cvCreateImage(Width1+width2,IPL_DEPTH_8U,3);
    سپس براحتی توسط تابع نمایش تصویر انرا نمایش میدهید:
    cvNamedWindow("out",1)cvShowImage

( “Example4-in”, image );
    فکر کنم براحتی بتوانید نمایش بدهید.

دیدگاه

پاسخ : پردازش تصویر و جداسازی رنگ و اجسام مشخص از تصویر رنگی بوسیله کتابخانه OpenCv

سلام
      تو صفحه ی 97 کتاب opencv منظور از bool در bool drawing_box = false رو متوجه نمیشم. oo:
      ممکنه در مورد پارامتر پنجم تابع my_mouse_callback(
      int event, int x, int y, int flags, void* param
      هم یه مقدار توضیح بدید؟
      اخه متوجه نشدم منظور کتاب چیه! :cry2:
      ممنون
      زندگی یعنی شب نو
      روز نو
      اندیشه ی نو...

دیدگاه

باسلام
        همون طور که میدونید تو متلب با استفاده از دستور imadjustمیتونیم شدت روشنایی و تغییرات gamma رو کنترل کرد.
        میخواستم بدونم در کتابخانه ی opencv چه راه هایی برای این کار وجود داره؟
        زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد منو تو برود...

دیدگاه

سلام
          متمایز کردن یک object در یک تصویر از کانتور ها استفاده کردم!
          چه طوری می تونم این کانتور ها رو label گذاری کنم و هر کدوم از اونا رو نمایش بدم؟
          برای تابع cvcontourArea پارامتر اولش رو که یک کانتور هست رو با توجه به کانتور هایی که تو تصویر پیدا کردم چطوری میتونم مشخص کنم؟
          امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست بیان کنم...

دیدگاه

سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه
            من یه سوال داشتم : من می خوام با استفاده از یه دوربین تصاویر رو به صورت Real time بگیرم و بتونم مشخصات یک جسم خاص که تو تصویر هست رو مشخص کنم مثلا مختصات مرکزش رو در هر لحظه نسبت به یه نقطه ی خاص پیدا کنم
            برای این کار از په روش هایی می تونم استفاده کنم؟
            بهترین روش از لحاظ دقت و سرعت چیه؟ اخه دقت خیلی برام مهمه!!!
            زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد منو تو برود...

دیدگاه

سلام خوبید
              شما در مورد ردیابی اجسام متحرک به وسیلهopencv سررشته دارید ؟!

دیدگاه

برای پرسش و پاسخ تخصصی در زمینه پردازش تصویر و کتابخانه OpenCV به سایت www.7khatcode.com مراجعه کنید.
                موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                  کسی هست بتونه و بخواد منو در برنامه نوسی opencv در جاوا(در واقع اندروید) کمک کنه؟؟؟
                  در حد یک imread ساده.ممنون میشم

دیدگاه

برای اندروید خود سایت Opencv راهنما داره. :read:
                    زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X