اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پردازش تصویر،از صفر تا هر جا که همکاری کنین ...

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پردازش تصویر،از صفر تا هر جا که همکاری کنین ...

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
    می دونم این کار وقت می خواهد
    همین رو که دوستان حوصله می کنند و به زبان آمیانه مطلب می نویسند خودش کلی واسه ما :redface: داره
    ولی خوب حداقل سرفصلی عنوان مباحث آینده ای کتابی که بچه ها باهاش جلو بیاند
    اینا که میشه و کار رو اصولی تر و منطم تر جلوه می ده :nerd:
    سلام.
    یه کتاب هست به اسم "پردازش تصاویر رقمی" فکر کنم ترجمه کتاب گنزالس هست اون کتاب مرجعه ولی توصیه نمیکنم بخرید.
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام دوستان
      اموزش ها عالی هستش فقط اول رو خوب شروع نکردید اگر به اموزش ها این فهرست رو هم اضافه کنید خوب میشه اخه ما مبتدی هستیم
      1- ÷ردازش تصویر چیست
      2- کاربرد ان در کجاست
      3- با چه زبان هایی می توان برنامه برای ان نوشته
      4- از چه نرم افزار هایی می توان استفاده کرد
      لطف کنید از کلمات ساده استفاده کنید تا مبتدی ها هم بتونن استفاده کنن
      ممنون از شما
      انجمن LABVIEW
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
      اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
      http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نحوی

سلام.
        یه کتاب هست به اسم "پردازش تصاویر رقمی" فکر کنم ترجمه کتاب گنزالس هست اون کتاب مرجعه ولی توصیه نمیکنم بخرید.
        موفق باشید.
        اقا اجازه هست یه سری کتاب اینجا معرفی بکنم
        یکی رو انتخاب بکنید بعد اون رو ادامه بدید
        ضمنا نمیشه همراه مطلب از VC++.net هم استفاده بکنید
        ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

اقا اجازه هست یه سری کتاب اینجا معرفی بکنم
          یکی رو انتخاب بکنید بعد اون رو ادامه بدید
          ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          سلام.
          بله حتما معرفی کنید.
          رضا جان من برنامه هایی که نوشتم سی تحت داس هست انشالله مرتضی جان برنامه های مربوط به vc رو قرار میدن.
          موفق باشید.
          شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
          هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
          چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

هیچ آدمی کامل نیست،هر آدمی یک نقطه ضعفی داره،کسی هست که توو یک روز تمام خانوادشو از دست میده،اما باز می تونه سر پا وایسه یک لبخندی هم محض ناراحت نکردن دیگران بزنه،اما یکی هست که وقتی مادرش بیمار میشه و برای چند روز می ره بیمارستان،دنیا رو روو سر خودش خراب میکنه ... آدما با هم فرق دارن،نقطه ضعفهاشون هم با هم فرق داره ... منم یک نقطه ضعف عجیب دارم،چیزی که خیلی خیلی خیلی ساده و پیش پا افتادست،اما وقتی پیش میاد،تمام انرژی مو میگیره ... بدجوری خسته میشم. اگه بگم چیه می خندین،اما نمی دونم چرا توو این 2 ماه،دست کم 20 بار این بلا سرم اومده :sad: جالب اینجاست که آدما،نمی تونن به نقطه ضعفشون عادت کنن و بعد از مدتی ازش ناراحت نشن!!!آ‌ هر بار که اون بلا سرم میاد،هر روز خسته تر از دیروز میشم :sad: سر همینه که این بحث اینطور خالی مونده،من سعی کردم ادامه بدم اما ...

بگزریم ...

اما جواب بعضی سوالها :
            اقا مرتضی و اقا محمد بهتر نیست در مورد شیوه ارائه مطالب با هم متحد بشید این جوری خدائی خیلی بهتره ها
            بهتر نیست سر فصل ها با هم هماهنگ بشن ... ؟ :
            من اینجا هیچکس رو نمی شناسم،تعدادی از اینا که اینجان منو میشناسن:
            بعد از چند روز که توو این انجمن بودم،رضا حاجی زاده اومد دانشکدمون و من رو از نزدیک دید،اونم فقط 1 بار !!آ‌. coolory !!آ‌هم دانشکده ایمه!!آ‌ هنوزم منو نشناخته :mrgreen: و 3 ساله هیچ ارتباطی باهاش نداشتم،اصولا مردم میان و میرن و من هم فراموششون می کنم .یه تعداد از کاربر ها هم منو دور دورکی میشناسن،یا توو بازار برق اینجا دیدنم یا ... اما میبینین که تعداد آشنا هام خیلی کمه،اینطوری راحتترم،از مردم خیر ندیدم ... به این که محمد جان منو مرتضی صدا می زنه توجه نکنین :mrgreen: اسممو اوایل توو سایتم نوشته بودم،از اونجا میدونه!!آ‌ وگر نه،نه من این ها رو میشناسم،نه کسی درست و حسابی من رو می شناسه،هماهنگ کردنه بحث ها خوبه،اما بین 2 نفر که فقط توو پست های این انجمن با هم حرف می زنن فکر نمی کنی سخته ؟ ... از همه سخت تر اینه که من سعی می کنم پست هامو با مطالب اینجا هماهنگ کنم ....
            در ضمن،فکر کنم اولین چیزی که رضا توو برخورد اولش با من دید،اینه که گوشه گیر،منزوی و تکرو هستم،توو کاره گروهی نمیام،اما سعی میکنم از کنار،خودمو هماهنگ کنم :smile: پس امکانه هماهنگ کردن نیست برام :sad:

ای کاش یه کتاب معرفی می کردید ( یکی بحث تئوری - یکی بحث نرم افزاری )
            از روی اون ادامه می دادید
            این جوری قشنگ تر نمیشهآ‌؟؟؟؟ :redface: :nerd:
            راستش انگیزم این بود که این بحث خودش اونقدر مرجع بشه که کتابها ... اما راستش مشکلات خودم از یک طرف،و اینکه ما عادت کردیم نپرسیم!!! چون ممکنه سوالمون اشتباه باشه و ... از طرف دیگه باعث شد مرد هم نیان توو بحث، از یک طرف هم ... بیخیال!!مشکل زیاد پیش اومد کلا!!آ‌ اما من یک حرفی میزنم،فقط نظرمه،درست یا غلط بودنش رو قبول نمی کنم!!آ‌ راجع بهش بحث هم نمی کنم :
            به نظر من کتاب فقط برای علمی خوبه که به انتها رسیده!!آ‌ یعنی بحثی که اونقدر پیشرفت کرده و به جاهای اصلیش رسیده که دیگه جای چندانی برای حرف زدن نزاشته!! کتاب مرجع برای این جور بحثی لازمه،اما یک سری علمهای نو پا،دیگه مرجعشون کجا بود؟ من خیلی چیزها رو از کتاب یاد نگرفتم!!آ‌حرفهای دیگران رو خوب گوش دادم،پروژه های آماده رو دیدم،توو اینترنت عکس هاشو نگاه کردم!!! به طور کلی چند تا کتاب رو ورق زدم،چیزی به اسم مرجع نمی شناسم ... چرا خودمون رو محدود به کتاب و ... کنیم ؟ مگه کسی که کتاب رو نوشته خدا بوده که الان همه چیز توو کتابه باشه و ... برای رفع اشکال به چند کتاب سر زدن خوبه،اما اینکه بگیم من فلان علم رو بلدم چون فلان کتاب مرجع رو حفظ کردم!!!! هم کمی به نظرم .... بازم اگه دیدی کتابی کامله و میشه معرفی کرد،فراموش نکنین که این تاپیک من نیست!! ماله همست، قرار نیست من صلاح مردم رو اینجا به زور تعیین کنم،هر کسی هر کاری میبینه مفیده انجام بده،نیازی به اجازه نیست،در کار خیر جاجته ...

نوشته اصلی توسط nex2004
            سلام دوستان
            اموزش ها عالی هستش فقط اول رو خوب شروع نکردید اگر به اموزش ها این فهرست رو هم اضافه کنید خوب میشه اخه ما مبتدی هستیم
            1- ÷ردازش تصویر چیست
            2- کاربرد ان در کجاست
            3- با چه زبان هایی می توان برنامه برای ان نوشته
            4- از چه نرم افزار هایی می توان استفاده کرد
            ممنون از شما
            راستش ما ها که از آسمون نیومدیم!! کارمون حتما پر از اشکاله،تا اینجاش گناهی نیست،اما گناه اونجاست که کسی این اشکالهارو ببینه،اما نگه،ممنونم که لااقل شما گوشزد کردین،اما یک خواهش هم از خودتون،هم از همه،اگه بشه،چیزی که دیدن ناقص هست رو،اگر بلدین،بگین تا بقیه یاد بگیرن،فوقش اینه که یک جمله تون اشتباه میشه،گناه که نیست،کسی که بلده میاد و اون رو اصلاح میکنه،اگر دیدن چیزی ناقصه که بد نیستین،اونوقت اون رو گوشزد کنین تا کسی که بلده بگه،تاپیک ماله همست،منتظر اینکه حتما من یا محمد بگیم نباشین ... ممنون می شم اگر در اینمورد که گفتین،مطلبی دارین بزارین،اگر نه،بگین تا ..

نوشته اصلی توسط nex2004
            به تنبلیم که هر 2-3 روز یک بار پستی میدم توجه نکنین،توو سایتم هم همین مشکل رو دارم،هی می نویسم،پاک میکنم،مینویسم،پاک میکنم!!آ‌ کلا نمی دونم چطور بنویسم که همه متوجه بشن،بحث مثل کتاب ریاضی کلاس اول دبستان نشه،اما تز دکترای ... من تمام سعیمو می کنم،از کسایی که این پست رو هم می خونن می خوام اگه دیدن متوجه حرفی نشدن،به جای اینکه بی خیاله ادامه دادن خوندن پست بشن،همونجا بپرسن،باور کنین بعد از پرسیدن،بزرگترین اتفاق بدی که ممکنه بیوفته اینه که یکی برگرده بگه این سوال بچه گانه چیه!!آ‌ خوب میدونین که اون سخص بچه بودن و بی ادبی خودش رو نشون داده ...

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            یک چیز هست که خیلی برام خسته کنندست!!! راستش یک چیز رو توو دوران آموزش به ما یاد نمیدن ،اون هم اینه که ما یاد بگیریم،چیزی که مهمه اینه که اصل موضوع رو بفهمیم،وقتی فهمیدیم چیکار میخوایم بکنیم و موضوع اصلا از چه قراره،خودمون می تونیم به یکی از طرق ممکن،اون رو انجام بدیم.اما ما یاد میگیریم فقط با عجله!! ،با یک راهی،قسمتی از اون کار رو انجام بدیم!! ذوق زده شیم!! بعد مثلا بگیم پردازش تصویر هم انجام دادیم!!آ‌
            اشتباهه من توو اول پست این بود که بحث زبان رو وسط کشیدم، مهم زبانش نیست،وقتی فهمیدین ما از عکس چی داریم،چطور بهش دسترسی پیدا می کنیم،باهاش چیکار می تونیم بکنیم و... اونوقت یاد میگیریم که ...
            مشکل مطلب رو دیدین؟

کسی فهمید اینجا کردیم؟ پیکسلها اینجا چی بودن؟ عکسه از کجا اومد ؟ و ...
            زبان بیسیک رو انتخاب کردم،چون هم سادست،هم همه کار رو خودمون باید انجام بدیم،مثلا اگه بتونم توو پست بعدی،همین سیاه و سفید کردن رو با بیسیک میزارم،یک سری توضیحات هم میدم ...

امروز خیلی حرف زدم!!فعلا بسه برام!!

دیدگاه

خوب
              می دونید اقا مرتضی من شاید به اندازه شما تجربه برنامه نویسی نداشته باشم
              ولی خیلی در مورد زبان های برنامه نویسی تحقیق داشتم

می دونید به قدرت و ساده گی بیسیک ایمان دارم حتی برای AVR اول بیسیک می خونم بعد سی اون رو یاد می گیرم چون زیاد در گیر و بند مسائل مختلف ادمو خفه نمی کنه
              حق با شماست ولی خوب دانشجوئی برق رو با سی می شناسند
              به هر حال کار بشه هر چی هست وللله

معرفی کتاب :

مشخصات می گذارم : کدوم مناسب بود بگید لینک بذارم

1-
              Image Processing in C

This book is a tutorial on image processing. Each chapter explains basic concepts with words and figures, shows image processing results with photographs, and implements the operations in C. The C code in this book is based on a series of articles published in The C Users Journal from 1990 through 1993, and includes three entirely new chapters and six new appendices. The new chapters are 1) an introduction to the entire system, 2) a set of routines for Boolean operations on images -- such as subtracting or adding one with another, 3) a batch system for performing offline processing (such as overnight for long involved manipulations). The C Image Processing System (CIPS) works with Tag Image File Format (TIFF) gray scale images. The entire system has been updated from the original publications to comply with the TIFF 6.0 specification from June 1993 (the magazine articles were written for the TIFF 5.0 specification.) The text and accompanying source code provide working edge detectors, filters, and histogram equalizers, I/O routines, display and print procedures that are ready to use, or can be modified for special applications. Print routines are provided for laser printers, graphics printers, and character printers. Display procedures are provided for monochrome, CGA, VGA, and EGA monitors. All of these functions are provided in a system that will run on a "garden variety" PC, not requiring a math co-processor, frame grabber, or Super VGA monitor.

Audience: Programmers seeking tools for image processing, ranging from the basics to advanced techniques. System Requirements: Any PC with a hard disk. Slower the machine, the slower the processing, but the system does not require a math co-processor or special imaging board. A regular VGA monitor is preferred, but you can use the system with an EGA or CGA monitor. The code was compiled with Microsoft C v 6. The code should run using other compilers with little modification.

2-
              The Image Processing Handbook (Image Processing Handbook)

The handbook presents an extensive collection of image processing tools, enabling the user of computer-based system to understand those methods provided in packaged software and to program additions needed for particular applications. Comparisons are presented of different algorithms that may be used for similar purposes, including a selection of representative pictures from light and electron microscopes as well as macroscopic, satellite, and astronomical images.

Image Processing Handbook examines the rapid, powerful developments in graphic information, covering the array of concepts and techniques in high-end imaging software. With balanced, complete descriptions, the text outlines frequency space methods with extensive mathematical presentation and spatial domain processing requiring only a modest technical background in mathematics or computers.

The thrust of the book remains teaching by example: By seeing what various operations do to representative images, the reader will discover how and why to use them. Image Processing Handbook encourages the reader to use its information with a real source of images and a computer-based system as well as to freely experiment with different methods to determine the most appropriate for his or her particular needs.

To facilitate the learning process, Reindeer Games in Charlotte, NC offers The Image Processing Tool Kit a CD-ROM containing more than 150 images and more than 150 Photoshop(r)-compatible plug-ins that implement the algorithms discussed.

This revision of the established standard acts as a singular resource for professionals in the medical, biological, and materials sciences as well as a range of engineering venues, including electrical and computer engineering, optical engineering, telecommunications, and artificial intelligence.

3-
              The Image Processing Handbook, Fifth Edition (Image Processing Handbook)

Image processing is used in a wide variety of applications to improve the visual appearance of images and to prepare images for measurement. Covering techniques for both tasks, this best-selling handbook presents an extensive collection of image processing tools to help readers understand methods used in packaged software and learn to program additions for applications. With over 600 new and revised illustrations, this edition expands discussions on deconvolution, extended dynamic range images, and multichannel imaging with new material on principal components analysis. It also includes a new chapter on human vision and discusses the latest technologies for image capture and printing.

باز هم در حدود 25 تا کتاب دارم
              اگه خواستید باز معرفی می کنم

هر کدوم پسند بود اپلود می کنم

موفق باشید

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز

من تو متلب به یه جاهائی رسیدم. من د ر مورد تشخیص اجسام (هر چیز که باشه) و رد یابی اجسام ثابت و متحرک کلی اطلاعات به دست اوردم.
                یکی از دوستام که مسئول سخت افزار بود دیگه با من کار نمیکونه. اگه کسی بتونه من رو در جهت ساخت و نصب یه پروگرامر DSP کمک کنه منم در عوض تمام اطلاعتم رد تو سایت در اختیارش میزارم.
                یا علی :job:

دیدگاه

با سلام حضور دوستان .

امیدوارم روند عالی آموزشی این تاپیک حفظ بشه .( گاهی شروع کار ها سخته ولی . .)

یه سایت مفید که در اون درباره پردازش تصویر با #c کلی توضیح و تصویر گذاشته . امیدوارم مفید واقع بشه . :smile:

http://www.codeproject.com/cs/media/cameraviewer.asp

http://www.codeproject.com/cs/media/Motion_Detection.asp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سینا فردوسی
                    ... اگه کسی بتونه من رو در جهت ساخت و نصب یه پروگرامر DSP کمک کنه منم در عوض تمام اطلاعتم رد تو سایت در اختیارش میزارم....
                    خواهشا گرو کشی نکنین :sad: اگه می خواین یاد بدین که هیچ اگه نه ...

نوشته اصلی توسط ghayoumi
                    ... امیدوارم روند عالی آموزشی این تاپیک حفظ بشه .( گاهی شروع کار ها سخته ولی . .)
                    ...
                    ببخشید،به خدا مشغله کاریم یهو خودش اونقدر زیاد شد که همه چیز پاک یادم رفت!!آ‌چشم،امشب سعی می کنم شروع کنم ...

یه سری افراد از اینجا اومدن به ID من و کلاسهای خصوصیه آموزشی مثلا میکرو آخر شبها دارم!!! برای همین سرم شلوغتر هم شده ... اما چشم،صفحه که برای پست بعدی باز کردم چندین و چند روزه باز مونده!!!آ‌ (خیلی وقته به خاطر adsl کامیوترمو خاموش نکردم :sad: اون دنیا یخمو سر بد رفتاری میگیره :mrgreen: )آ‌

الان سایتهایی که دادین رو هم نگاه می کنم ،پیشاپیش ممنون ...

دیدگاه

خوب،مدتهاست هر زبان برنامه نویسی که گیرم افتاده رو تست کردم،هیچ فرقی نداشته چی باشه،لااقل مثال های موجود زبان رو یه تستی کردم،اما چیزی که فهمیدم اینه که نحوه انجام کار،به خود کار وابستست،نه ابزار اون!!آ‌ابزار هر چی می خواد باشه باشه،مهم اینه که نیاز های کار ما رو برآورده کنه،پس من اینجا سعی میکنم ساده ترین ابزاری که لااقل جنبه آموزشی داشته باشه رو فعلا استفاده کنم و بعدا سایر اونها رو معرفی کنم ...
                      دلیل انتخاب visual basic فقط همینه،بعدا بقیه زبانها تا جایی که بدونم رو ادامه میدم،انشاالله اونهایی که من بلد نبودم هم بقیه کمک میکنن ،اما فعلا بنا به دلایلی با وپژوال بیسک شروع می کنم ...

پس اساس آموزش من از این به بعد ویژوال بیسک 6 خواهد بود

پیش فرض رو آشنایی با محیط این نرم افزار در نظر میگیرم،اما اگه کسی لازم داشت بگه بعضی چیز هارو بیشتر توضیح بدم. یک پروژه Standard EXE رو ایجاد میکنیم،روی فرم،یک PictureBox می زاریم

خصوصیت ScaleMode رو روو pixel تنظیم میکنیم و فعلا محض آموزش توو خصوصیت picture یک عکس رو از روی هارد دیسک انتخاب میکنیم،تا بعدا یاد بدم چطور از دوربین عکسها رو اینجا بیاریم

فعلا این رو که خیلی وقته تا اینجاش نوشتم ارسال می کنم،جدا قاطی کردم از کجا شروع کنم،توو پست بعدی سعی میکنم طوری کامل کنم که مفید بشه

دیدگاه

نمیدونم چقدر زبان بیسیک که توو دبیرستان خوندین یادتونه،اما هر جا که احساس کنم لازمه سعی میکنم به اون زبان هم اشاره ای بکنم

برنامه های تحت ویندور چهار چوب مشخصی دارن:
                        یک پنجره اصلی که همه چیز روی اون دیده میشه،یک سری اشیا که روی اون پنجره گزاشته میشن مثل دکمه،جعبه متن و ... ،قسمت اصلی کد به ازای رویداد هایی که برای هر کدوم از این اشیا اتفاق میفته نوشته میشه،مثلا وقتی یکی از دکمه ها زده بشه ...

این اساس توو تمام زبانهای برنامه نویسی تحت ویندوز صادق هست،پس وقتی شروع به برنامه نویسی می کنین،فرم اصلی دیده میشه،یک گوشه از محیط برنامه نویسی اشیایی که روی فرم می تونین بزارین وجود داره،یک گوشه دیگه خصوصیات این اشیا هست که مثلا اندازه دکمه هه چقدر باشه،رنگش چی باشه!!آ‌ نوشته روش چی باشه

پس ما از قسمت 2 روی فرم که توو قسمت 1 هست ظاهری که می خوایم رو نقاشی میکنم،توو قسمت 3 اونها رو با مواردی که می خوایم پر میکنیم
                        بعد از نقاشی ظاهر فرم !!!!آ‌ به ازای هر کذوم از این اشیا،قسمت کد نویسی رو باز میکنیم و برناممونو توش می نویسیم!!

به همین راحتی،درسته که عکسهای اینجا رو برای ویژوال بیسیک گزاشتم اما اساس توو همه محیط ها همینه،اگه این محیط ساده بیسیک رو یاد بگیرین،برای سایر محیط ها(delphi,VCو ...)آ‌دیگه مشکلی ندارین ...
                        ما یک برنامه ساده با هم نوشتیم!!! بعد از زدن دکمه F5آ‌ یا دکمه مشخص شده توو عکس زیر و اجرای این برنامه،شما پنجره اصلی اون رو میبینین!!!آ‌ ما کد end یا تموم شدن برنامه رو به ازای زده شدن دکمه ای که وسط صفحه دیده میشه نوشتیم!!آ‌ یعنی خیلی راحت با زدن اون برنامه شما خاتمه پیدا میکنه

خوب برای اینکه برنامه گویا تر باشه،من از خصوصیات دکمه،متنی که روی اون نوشته میشه رو به End تغییر میدم!! به همین راحتی!!!

من اساس رو به این گزاشتم که شما هم تمام این گفته های من رو بلدین هم در حد یک برنامه نویس معمولی هستین!!!آ‌ اما باز هم هر جا لازم دیدن بعضی چیز ها رو توضیح می دم ...

دیدگاه

سلام دوست عزیز KhepeleSibilo
                          لطفا با VB ادامه بدهید
                          منتظریم اگر توضیحات شما با مثال ویا با یک پروژه کوچکی شروع بشود حرف ندارد .
                          باز هم مرس و خسته نباشید .
                          کمتر سخن گویم
                          بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

خپل سیبیلو مرخصیه :sad: خستست :sad: دلش گرفته :cry2: اما شاید برگرشت. فعلا داره فقط پستهارو میخونه ...

دیدگاه

این جوری یاد دادن خیلی بده ... لطفا طوری یاد بگبرین که یادبگیرن .. یعنی یادگیری و یاد بدین چیزی که بچه های ما خیلی ازش دورن ... این که بیام لقمه بزاریم دهن ملت و بگیم این اینه خیلی بده ...
                              مثلا اگه بگین این اونجاست و ... ادرس بدین بهتره ... و این که اینجا بحث و رفع اشکال باشه چون مطمنا این مبحث و نمی شه تو 2 تا پست بست و حتی نمی شه آشنه کرد ....
                              به دلیل رعایت نکردن قوانین ، امضا ویرایش شد.

دیدگاه

اخه خستم
                                به کی یاد بدم ؟
                                اینهمه من سعیمو کردم
                                خوب وقتی میبینم مردم خودشون نمی خوان منم خسته می شم :sad:
                                یه سایت زدم خواستم شروع کنم ... دیدم آخه برای کی؟ اول اومدم به 4 نفر اینجا یاد بدم!!آ‌دیدم باز م برای کی؟

ببینین،خوب یکی پیدا شه بیاد با جونو دل همه چیزایی که توو 27 سال زندگیش پیدا کرده و زندگیش فقط اینها بوده رو بگه منم دوست دارم بشنوم،منم دلم می خواد حالا آخره شبی جای 2 تا سایت جک!!آ‌ بیام مطالب جویده شده اون رو بشنوم،اما آخه خوب بین 70 میلیون آدم نباید یکی باشه خودش دنباله یاد گیری باشه؟ بیاد به زور از آدم بخوادآ‌؟ نشون بده دنبالش رفته،بیاد 4 تا سوال بپرسه ؟

وقتی به یکی یه چیزی یاد میدم ، میره یه چیزه الکی میسازه بعد میاد پیشه خودم خود نمایی کنه که من این رو ساختم و از تو بیشتر بلدم و خندمو تهه دلم در میاره که میبینم هنوزم هیچی بلد نیست،خوب لااقل از یاد دادنم به بعدی ...

من این بحث رو شروع کردم، اما کی جدی پیگیر شد؟ ...

وقتی توو آمار سایت دیدم توو ساعتهای حضورم توو انجمن به جز یکی از ادمین ها از همه ... یا وقتی تعداد پست در روزم رو دیدم، وقتی دیدم سایت و زندگیه خودمو ول کردم دارم به این و اون یاد می دم و .... خوب آخه برا کی ؟ خسته میشم دیگه ...

یکی بیاد، شروع کنه، 4 تا سوال بپرسه، منم بیام توو بحث،اگه دونستم بگم اگه نه یه جوری جواب پیدا شه ... اما اونقدر به این موضوع هم نا امیدم که ...

الانم تفننی میام یه سری میزنم اینجاببینم چه خبره !!آ‌آ‌ میبینم خبری نیست :sad: میرم !!!آ‌

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X