اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

:sad:Hآخه من بلد نیستم کدنویسی تومتلب!
    میشه لطفا دقیق تر راهنمایی کنید که کدوم یکی از این فایلهامیتونه فیلترگابور را در 4جهت و2مقیاس و2فرکانس رسم کنه؟!
    میخوام کدش را برای استادم بفرستم تمرین خواسته ازمون!

دیدگاه

سلام ..

کدی که در ایـن پست ضمیمه هست، رو بررسی کنید .. در m. فایلی به نام FilterBank میتونید متغییرهایی که به اونها اشاره کردید رو به دلخواه تغییر بدید .. پیروز باشید ..
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام. ایده ای دارید که منظور از پارامتر های Sigma Spatial و Sigma Range و kernel size در bilateral filter چیه؟

ممنون

دیدگاه

سلام ..

اولین فایلی که در ایـن پست ضمیمه هست؛ همه ی اونچیزی که در باره ی Bilateral Filters لازم هست برای دانستن؛ رو مطرح کرده .. بعلاوه در ایـن پست هم میتونید مطالب مربوط به فیلترها؛ سایز و نوع kernel های مختلف رو بررسی کنید و شاید بهتر این باشه که بر روی فیلتر Gaussian تمرکز بیشتری کنید .. پیروز باشید ..
          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام به همه دوستان
            من موضوع پیدا کردن ابجکت ها رو دنبال میکنم و پست های ارسالی اخیر شما خیلی بهم کمک کرده.
            ...
            من میخام مختصات مرکز یک جسم (متحرک) که در یک صفحه (سفید) قرار داره رو پیدا کنم.

در واقع این جسم یک کاربر بازی رایانه ای (انسان) ایستاده هست و میتونه با بالا بردن دست راست و یا چپ (درون دایره ها) جلوی یه وبکم موجب دستوراتی بشه که بازی رو اداره کنه
            من برنامه رو برای حالت غیر متحرک نوشتم و بدرستی جواب میده ولی
            میخام کاربر بازی کننده بتونه در یه محدوده معین متحرک باشه و در هر حالت مختصات حدودی صورت این کاربر رو داشته باشم و ...
            ...
            از چه الگوریتم یا روشی باید استفاده کنم؟
            ...
            با تشکر

دیدگاه

سلام به همه دوستان
              واقعا تاپیک مفیدی هست
              ممنون از همتون بخاطر مطالبی که گذاشتین واقعا دمتون گرم
              اگه کسی مطلبی راجه به پردازش تصویر در شب (اصل کار دوربین های دید در شب) توضیح بده ممنون
              عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند .

دیدگاه

سلام دوستان
                آیا در مورد مبحث شفاف سازی تصاویر (debluring) آموزش داده می شود؟در مورد psf ها چی؟
                ممنون

دیدگاه

سلام دوستان
                  من دانشجوی مهندسی کامپیوتر نرم افزار هستم و موضوع پروژه ی کارشناسی ام تحلیل و پیاده سازی تکنیک های مورفولوژیکی در پردازش تصویر هست.
                  میخواستم اگه کسی اطلاعاتی یا منابعی در این رابطه داره من رو کمک کنه .
                  ممنون

دیدگاه

سلام اساتید و دوستان گرامی ممنون از همه دوستان که در راه یادگیری و کمک به دیگران تلاش میکنن
                    من میخوام با استفاده از یک دوربین که در یک محیط کم نور،یعنی تو طول شبه یک شعی پرنور رو تشخیص بده
                    کسی هست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
                    :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                    وه کو شیتان شیتی تو بوم

دیدگاه

با سلام
                      من میخواستم یک سکانس تصویر را با mean shift و بعد با sift ردیابی کنم وبا مطلب شبیه سازی کنم وسپس با هم مقایسه کنم
                      مقاله این عنوان را گرفتم ولی من با مطلب کم کار کردم و نمی دونم برای شبیه سازی از کجا باید شروع کنم دوستان اگه بتوانن کمک کن ممنون میشم
                      با تشکر

دیدگاه

سلام میشه در مورد اندازه گیری براساس خطوط و اسکلت شکل در شکل های mpeg-7 توضیح دهید و در matlab ، لطفا در این مورد راهنمایی ام کنید . ممنون میشم .

دیدگاه

یه کم بیشتر توضیح میدی؟ :rolleyes:
                          زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

شکل های mpeg-7 ،طرح یک شی نیم رخ سیاه رنگ است(مثلا یک سیب ) که در مقاله ای که من از آن به عنوان مرجع اصلی استفاده کردم از این شکل به عنوان پایگاه داده استفاده کرده است .متاسفانه این مقاله جدید است و من هم کلا در مورد پردازش اطلاعات زیادی ندارم .برای برنامه نویسی در matlab به مشکل برخوردم ?.در این مقاله برای اندازه گیری شکل پرس وجو ازدو معیار scو idsc استفاده می کند تا شکل بازیابی شی با خطای کمتری شبیه به آن پیدا کند(از الگوریتم co-training الهام گرفته شده) .اگر اطلاعاتی در مورد sc ,idscو انتقال مبتنی بر گراف دارید یا منبعی برای راهنمایی کمک کنید .

دیدگاه

deconvolution!

چه موقع روی عکس deconvolution انجام میدیم ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...