اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای شروع کار باپردازش تصویر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی برای شروع کار باپردازش تصویر

نوشته اصلی توسط EhsanHejazi
    سلام به دوستان خوبم،دوست عزیز برای شروع کار من پیشنهاد می کنم که سراغ کتاب گنزالس نرید چون خیلی شفاف سازی نکرده و درکش یکم سخته.من استفاده از متلب رو اصلا توصیه نمی کنم چون کار علمی نیست.شما باید اصول پردازش تصویر رو بلد بشید نه استفاده از یک سری دستورات آماده.من پیشنهاد می کنم روی زبان C# کار کنید چون سرعت بالایی داره و زبان برنامه نویسیه بسیار پرقدرتی هست.تازه می تونید از C# برای کار های بسیار متنوعی استفاده کنید(به جز پردازش تصویر) و زمان گذاشتن واسه ی یادگیریش واقعا ارزش زیادی داره.من آموزش پردازش تصویر در C# رو شروع کردم و ادامه خواهم داد به صورت مرحله به مرحله.می تونید دنبال کنید...http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...4723#msg344723
    در ضمن الان تیم های معروف در روباتیک که روی روبات های فوتبالیست سایز کوچیک و متوسط و humanid کار می کنند بیشتر از C# استفاده می کنند.البته در فوتبالیست سایز کوچیک پردازش تصویری صورت نمی گیره و اطلاعات به وسیله ی سرور در اختیار تیم ها قرار می گیره.میکرو ها ی سری ARM برای پردازش تصویر مناسبند.
    اگه سوالی داشتید در خدمتم...
    سلام

دوست عزیز منم قبول دارم که سرعت پردازش با C و C# خیلی بالاتر از مطلب هست..اما اینطور نیست که بگیم مطلب اصلا بدرد نمیخوره و اصلا علمی نیست...اگر با مطلب کار کرده باشید متوجه میشید که خیلی جاها دیگه کد اماده و تابع اماده بدرد نمیخوره و باید خودتون دست به کار بشید.
    و مورد دیگه اینکه همین مطلب قابلیت این رو داره که برنامه ای که باهاش نوشته شده روی تراشه هایی مثل DSP منتقل بشه و خب این نکته مهمی برای افزایش سرعت هست.
    فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

پس من می روم سراغ C# تا ببینیم که چی میشه از راهنمایی دوستان سپاسگذارم در صورتی که در این مسیر چیزهای جالبی یاد گرفتم در همین پست قرار می دهم :biggrin:
      معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
      آموزش Modelsim

دیدگاه

سلام
        اگر بخوایم تحت یکی از میکروکنترولر ها پردازش تصویر رو پیاده سازی کنیم چه جوری امکان پذیر هست؟
        مثلا با میکرو lpc arm و با کامپایلر IAR?
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
          سلام
          اگر بخوایم تحت یکی از میکروکنترولر ها پردازش تصویر رو پیاده سازی کنیم چه جوری امکان پذیر هست؟
          مثلا با میکرو lpc arm و با کامپایلر IAR?
          منم خیلی دوست دارم یه روزی توسط میکرو پردازش تصویر انجام بدهم وتمام مواردی که تا حالا دیدم توسط PC بوده چون سرعت بالایی نیاز داره به گمونم باید بریم با خانوادهARM cortexیا FPGAکار کنیم انشاا... یه زودی این کار رامی کنم :read: :read:
          معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
          اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
          آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sodaa
            سلام دوستان کسی می دونه چطور میشه اول تصویر رو بلاک بندی کرد و بعد ضرایب ویولت رو از این بلاک ها استخراج کرد؟
            سلام

منظورتون از بلاک بندی چیه؟ یعنی هر چند پیکسل رو یه بلوک در نظر بگیریم؟
            فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

باعرض ادب واحترام به همگی! :agree:
              چرا لقمه رو دور دهنتون می پیچونید! همگی بیان بریم لب ویو کار کنیم ! اصلا خلق شده برا همچین کارای پردازشی . من خودم دو سه نفری رو می شناسم که پردازش سیگنال و تصویر کار می کنم. و تاکیدشون کاملا روی لب ویو بوده و هست و خواهد بود! :read:

یه سری به لینک زیر بزنید تازه شروع کردیم تازس!
              :NO: :NO: :NO: :NO:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61551.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X