اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شمارش پیکسل تصویر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شمارش پیکسل تصویر

نوشته اصلی توسط suziii

نمیشه این کار رو کرد چون من میخوام شی که توی یه تصویر هس از نظر اندازه با شی داخل یه تصویر دیگه مقایسه کنم .لطفا اگه راهی به نظرتون میرسه بگین.برای مقایسه؟
    اقای شفقی روش خوبی گفتن چند تا پست بالا..روش ایشون رو استفاده کنید.

اگر هم محدوده اش رو نمیدونید راهی که به ذهن من میرسه اینه که اول بک گراند رو از شی جدا کنید و بعد دوتا شی ها رو مقایسه کنید که کار ساده ای نیست.
    فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

شما می دونید چجوری دریه تصویر باینری صفر رو به یک و یک و به صفر تبدیل کرد؟؟

دیدگاه

i=~image

اینجور روال که همه سوالاتتون رو یک جا میپرسید باعث قفل شدن تاپیکتون میشه!
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
          i=~image

اینجور روال که همه سوالاتتون رو یک جا میپرسید باعث قفل شدن تاپیکتون میشه!

مرسی از پاسختون منظورم دقیقا همین بود .خب اینم مربوط به همین سوال بود. :agree:

دیدگاه

با سلام اینطور که من فهمیدم شما قصد دارید اندازه دو شی داخل یک تصویر رو با هم مقایسه کنید . خوب برای این کار راهها و تکنیک های زیادی وجود داره . البته همونطور که بقیه دوستان گفتن همچین آسون هم نیست .
            این راهها عبارتند از thresholding و segmentation و کلا روش های که با نام mathematical morphology معروف هستن استفاده کنید . تازه بعد از انجام تمام این کارها برای اینکه شی خاص خودتون رو از بین سایر اشیا داخل تصویر جداسازی کنید نیاز به پیاده سازی یک classification برای شی مورد مورد نظر در تصویر دارید . این classification بر مبنای مجموعه ای از ویژگی های اون شی بدست میاد . بعد از جداسازی اشیا با ویژگی های مشترک در یک تصویر (با فرض اینکه این دو تصویر با هم تداخلی نداشته باشند . چون در این صورت باید یکسری تکنیک های دیگه مثل erosion و .... بر روی تصویر اعمال کنید. )حال برای بدست آوردن سایز هرکدوم از تصویرها کافیست در جهت های مختلف حرکت کنید و تعداد پیکسل های مجاور هم که فاصله اونها از یک مقدار خاص بیشتر نیست (برای جداسازی دو شی در یک تصویر) رو بشمارید .(پیوستگی پیکسل ها نشان از عضو یک شی بودن دارن البته با اون فرضی که اول کردم).حال می تونید این دو شی رو با هم مقایسه کنید .دقیقا مثل موقعی که شما دارید به دو گلدان یک شکل و با سایزهای متفاوت نگاه می کنید . اگر از شما بپرسند سایز کدوم بزرگتره شما از لحاظ طول و عرض اون ها رو با هم مقایسه می کنید بعد می گید گلدان شماره 1 از لحاظ طول بزرگتر ولی از لحاظ عرض کوچکتر از گلدان شماره 1 هست .
            در کل پیاده سازی این روش یک الگوریتم می خواد . این که من گفتم یک الگوریتم بود . ممکنه هزار تا الگوریتم بهینه تر از این الگوریتمی که من گفتم وجود داشته باشه . همه اینها بستگی به خودتون داره و اینکه بتونید الگوریتمی بهینه تر و با دقت بیشتر بنویسید.
            اگه بخواید با دقت بالا و دقیق این کار رو بکنید قطعا این الگوریتم به این آسونی ها قابل پیاده سازی نیست .
            تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
            دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
            مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
            حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

اول باید ناحیه ی مورد نظر رو سگمنتیشن کنید
              تصویرو باینری کنید بنحوی که ناحیه ی مورد نظرتون سفید و بقیه سیاه بشه
              بعد از دستور bwlabel تو مطلب استفاده کنید
              اگه از نتیجه ی حاصل دو بار sum بگیرید مساحت ناحیه ی مورد نظرو بهتون میده

... و ادامه ی کارها
              object tracking: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=88447.msg547644#msg547644

any help or opinion on robot mapping will be welcome

دیدگاه

دوست عزیز
                کاری که شما میخواین بکنین یکی از مهمترین بخش های پردازش تصویره و خیلی هم راحت نیست. باید قبلش چند مرحله کار انجام بدین که مهمترین قسمتش اینه که بتونین اشیاء رو تشخیص بدین و اونا رو از پس زمینه متمایز کنید. مثلا زمینه رو سیاه کنید و شئ رو سفید. بعد با روش های مختلفی میتونین سایز شئ رو بدست بیارین. مثلا با شمردن تعداد پیکسل های سفید مساحت شکل رو بدست بیارین. یا اینکه با پیدا کردن کوچکترین دایره که کل شئ رو احاطه کنه محدوده شئ رو بدست بیارین و روشهای دیگه ...
                باید سوالتون رو خیلی واضح بپرسین که دوستان بتونن اصل مطلب رو براتون روشن کنن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X