اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه مساحت بعد از segmentation

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محاسبه مساحت بعد از segmentation

سلام ..

اگر منظورتون از Overlapping قرار گرفتن دو سطح مختلف؛ با مقادیر رنگی متفاوت بر روی هم و به نوعی همپوشانی کردن قسمت هایی از هم هست؛ شاید استفاده از الگوریتم K-Means بتونه کمکتون کنه .. در پایان این پست هم کد نمونه ای از Segmentation تصاویر رنگی با استفاده از همین الگوریتم ضمیمه شده که امیدوارانه میتونه برای جمعبندی مطالب این تاپیک مفید باشه .. (--دقت کنید که با اجرا کردن این برنامه در دفعات متفاوت؛ نتیجه ای هم که به عنوان خروجی دریافت میکنید؛ میتونه متفاوت باشه که یکی از نتایج پیاده سازی و تابع نوشته شده ی K-Means در MATLAB هست--) .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

نمونه ی اجرای کد ضمیمه شده
    فایل های پیوست شده
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

با سلام و تشکر فراوان بابت این که وقت میزارید و با دقت و حوصله جواب میدید .
      واقعا ممنونم . آخه کمتر کسی پیدا میشه این طوری در قبال دیگران احساس مسئولیت کنه . مرسی
      منظورم از overlap مثل شکلیه که براتون گذاشتم . چون اگه بخوایم این دو با کانتور فعال یا هر روش دیگه ای لبه یابی کنیم متاسفانه اون قسمتی که اشتراک دو تصویره توی محاسبه لحاظ نمیشه .

دیدگاه

سلام ..

پست قبل رو با دقت بخونید .. ایده ای که میتونه براتون مفید باشه؛ K-Means هست و در شرایط خیلی سخت؛ شاید دو الگوریتم ایـن پست بتونن منطور شما رو برآورده کنن .. (--تصاویر نمونه ای که در رفرنس های مطرح شده هست رو نگاه کنید--) .. بعلاوه؛ اگر تنها قصد سگمنت کردن لبه ها رو دارید، شاید الگوریتم های معمولی مثل LoG هم بتونن کمکتون کنن .. (بستگی به طرحی داره که الان مشغول انجام اون هستید) .. برای مثال، دستورات و نتیجه ی تصویر زیر رو مشاهده کنید .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

نتیجه ی اعمال دستورات

دیدگاه

سلام حسام جان .
          آقا من این مقاله رو خوندم برای حل مشکل overlap ولی زیاد چیزی دستگیرم نشد . میتونید یه نگاه بهش بندازید
          مرسی
          فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام ..

مقاله ای رو که در بالا ضمیمه کرده بودید؛ خوندم .. کدام قسمتش رو بهتره که روش صحبت کنیم؟ و یک سوال دیگه: کد این مقاله رو هم نیاز دارید؟ (--اینها کد رو release نکردن امــا این امید هست که ایمیل بزنید و کد رو درخواست کنید--) .. بعلاوه؛ یک مقاله ی دیگه هم در ادامه منتشر کردن که از ایده ی مقاله ی قبل (--دسته بندی جهت گرادیان ها--) استفاده و اون رو کمی پخته تر (--به نوعی--) و متفاوت تر؛ بر روی تصاویر تقریبا مشابهی به کار بردن و نتایج خوبی هم گرفتن .. شاید مرور این فایل هم بتونه مفید باشه .. جدای از همه ی اینها؛ دنبال یک فرصت هستم تا یک مثال کمی طولانی رو مطرح کنم و بتونیم باهم در موردش صحبت کنیم؛ به این دلیل که احساس میکنم که میتونه در راستای مطالب این تاپیک باشه و به نوعی براتون مفید باشه .. سلامت باشید و شاد ..
            فایل های پیوست شده

دیدگاه

با سلام . مقاله ای که فرستادید خیلی خویه .
              اگر از اول بخواهیم یه مروری انجام بدیم اینه که ما چند تا سلول داریم که ممکنه بعضی از اون ها overlap داشته باشن . حالا ما میخواهیم مساحت هسته و سلول تک تک اونها رو حساب کنیم .
              کانتورهای فعال در دست آوردن مقادیر تک تک سلول ها خیلی خوبه ولی متاسفانه در یک تصویر مثل تصویر زیر با چندین سلول معمولا گیر می کنه .
              حالا به فرض که اگر خوب کار کنه مشکل اورلپ سلول ها به اون اضافه میشه. که فکر می کنم کد های این مقاله جدید شاید بتونه راه گشا باشه .
              متاسفانه گره ای از کار تا به حال باز نشده و مشکلات کمانان باقی هستند .
              تصاویر خیلی بزرگ پ شدن اگه ممکنه کوچک بشه ممنون میشم . اورلپ توی تصویر دوم خیلی وجود داره
              مرسی

فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام ..

اون دو مثالی که از اونها در پست قبل صحبت کردیم؛ رو براتون با ذکر آدرس در این پست میذارم .. خیلی دوست داشتم که اینهارو باهم، مرحله به مرحله بررسی کنیم و بتونیم روشون صحبت کنیم و بتونیم با تصاویر شما مقایشون کنیم .. امــا به دو دلیل نتونستم؛ یکی فرصت این کار هر چه تلاش کردم فراهم نشد و دوم هم اینکه از نظر روحی شرایطم یک مقدار بیش از حد سخت شده و اونطور که باید؛ نمیتونم فعالیت داشته باشم (زندگی کنم) .. این پست هم با خودم قول گذاشتم که حتما بنویسم؛ به این دلیل که خیلی احساس بدی پیدا میکنم وقتی میبینم که به تاپیک سر میزنید و میبینید که هیچ پاسخی نیست و مجدد اون رو ترک میکنید .. از این بابت متاسفم ..

مثال اول

مثال دوم

امیدوارم که دسترسی به لینک ها بدون مشکل باشه .. این مثال ها رو بررسی کنید و قسمت هایی از اون هم که زیاد مشخص نبودن مطرح کنید تا امیدوارنه روشون صحبت کنیم (--من یا سایر دوستان--) .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

دیدگاه

با سلام .
                  من واقعا ممنونم که این همه شما احساس مسئولیت می کنید .
                  دستتون واقعا درد نکنه .
                  مثال های واقعا خوبی هستند . امیدوارم همیشه موفق باشید .

دیدگاه

با سلام.
                    با استفاده از دستور bwareaopen میخوام آبجکت های کوچکتر توی تصویر باینری که ناخواسته هستند رو حذف کنم ولی حذف نمیشن . میدونید چرا ؟
                    با دستوری که صفحه قبل نوشتید حذف میشه ( با تعریف کرنل ) ولی با این دستور نمیشه
                    مرسی
                    کد:
                    bw = im2bw(redChannel,graythresh(redChannel));
                    bw2 = bwareaopen(bw,2);
                    imshow(bw2)
                    البته وقتی یه not کنار تصویر باینری شده میزارم کار می کنه ولی بدون اون کار نمی کنه

دیدگاه

سلام ..

دلیل این مساله؛ به این خاطر هست که دستور bwareaopen بر روی پیکسل هایی با مقادیر 1 برای تصمیم گیری، حساس هست و زمانیکه که برای مثال، به عنوان آرگومان ورودی تعیین میکنیم که 10 پیکسلی که در یک همسایگی، متصل به هم هستن رو از تصویر حذف لازم هست که کنیم؛ به صورت مستتر و پنهان؛ این منظور رو داریم که مقادیر اونها هم "یـک" هست .. امــا به این دلیل که از دستور bwareaopen استفاده میکنیم؛ و این نکته رو به عنوان پیش فرض میدونیم که دستور به مقادیر 1 حساسیت نشان میده برای اعمال فیلتر (--به نوعی--)؛ نیازی به ذکر مقادیر پیکسل ها نداریم .. برای مثال، تصاویر و نتیجه ی خروجی زیر رو بهتر هست که یکبار با هم بررسی کنیم .. پیروز باشید ..

نـتـیـجـه ی اعـمـال دسـتـورات

دیدگاه

سلام ..

دو فایلی که در انتهای این پست ضمیمه هستن؛ مطالب خیلی مرتبطی با موضوع این تاپیک رو در بر دارن که امیدوارارنه میتونن به بحث های مطرح شده در این بخش کمک خوبی کنن .. امید که اینطور باشه .. پیروز باشید ..
                        فایل های پیوست شده

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : محاسبه مساحت بعد از segmentation

سلام
                          در پوشه ی زیپ LBF RSF که گفتید تابع RSF وجود ندارد امکانش هست که این تابع را بفرستید .ممنون
                          برای تصاویر MRI که میخواهیم نواحی ضایعه را جدا کنیم از این کدها استفاده میشود برای کراپ کردن این نواحی چه دستوری باید نوشته شود؟ ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X