اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از دوربین دیجیتال در پردازش تصویر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از دوربین دیجیتال در پردازش تصویر

خب با این کیفیت باید دنبال دوربین های Gige بگردید :read:
    تو ایران نمیدونم میشه از کجا خرید ولی برای اینکه بدونید چطوریه:
    http://www.pixelink.com/products/industrial-machine-vision/professional-hr-ccd-industrial-cameras.aspx

البته یه سری ip camera مخصوص کارای مدار بسته هست شایده به دردتون بخوره،کیفیتشون ظاهرا بد نیست ولی بیشتر باید تحقیق کنید مثل اینا:
    http://agni-ir.1st.ir/products/0dd35e84-b9f7-45a3-8d0f-528f6a3e24da/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86_%D9%85%D8%AF% D8%A7%D8%B1_%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%A7%DA%AF% D9%86%DB%8C_AG-B5000_IP_Camera_AGNI.html

http://agni-ir.1st.ir/products/555e8ecb-262d-445f-b899-feda85d94de8/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86_%D9%85%D8%AF% D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%B5%D9%86%D 8%B9%D8%AA%DB%8C_%D8%A7%DA%AF%D9%86%DB%8C_%D8%AA%D 8%AD%D8%AA_%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87_AG-X5000_BOX_AGNI.html

بعضی از دوربینا با interpolation کیفیت رو بالا میبرن،باید چک کنید همچین چیزی نباشن
    زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

با سلام و تشکر از همه ی دوستان بابت راهنمایی هاشون .

من بالاخره با توجه به امکانات در دسترس و دلایل دیگه تصمیم گرفتم که دوربین آنالوگ (یا خروجی آنالوگ دوربین دیجیتال) رو به کارت capture وصل کنم و از طریق WIA توی C# به اون دسترسی پیدا کنم و باهاش عکس بگیرم . لطفا با کیفیت ترین کارت capture در دسترس رو معرفی کنید .

با تشکر .
      [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

ای بابا برگشتیم سر خونه اول! oo:
        حالا چه دوربین آنالوگی پیدا کردین؟ چه کیفیتی داره؟ کپچر با کیفیت بالا خودش دوباره یه دردسریه!
        تازه همه گفتن دیجیتال،شما آنالوگ خریدی! :mrgreen:
        دیگه هیچ کس کپچر معرفی نمیکنه! (شوخی بود!)
        ولی پیناکل کارتای خوبی داره ولی با اون کیفیت من شک دارم... :redface:
        زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

سلام ..

شاید مطالب مطرح شده در ایـن تاپیک هم بتونن به نوعی کمکتون کنن .. (--چقدر خوب بود اگر در ادامه ی همون تاپیک پست هاتون رو ایجاد میکردید--) .. پیروز باشید ..
          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

با تشکر از همه ی دوستان . من بالاخره از یک وبکم خیلی با کیفیت ( logitech c910 ) که البته خیلی هم گرون خریدم ( حدود 600 تومن ) نتیجه مطلوب رو گرفتم . مزایایی که این وبکم داره که برای کار من مناسبه عبارتند از :

* کیفیت عکس عالی ( 10 مگاپیکسل )
            * فوکوس اتوماتیک و دستی که میتونه روی شیء در فاصله 5 سانتی متری خودش هم فوکوس کنه .
            * ذخیره تنظیمات مربوط به فوکوس و کیفیت و زوم و ... در داخل خود وبکم . طوری که با برنامه C# دیگه نمیخواد تنظیمات رو انجام بدید .

موفق با شید .
            [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

عزیز من سرعت پردازش متلب فوق العاده بالاست و یک نرم افزار هم فن حریفه مخصوصا پردازش تصویرش و چون از اسمش هم پیداش ازمایشگاه ماتریس و ماتریس بودن هر تصویر خوب معلومه که قدرت پردازشش بالاست مخصوصا توی بحث پردازش تصویر
              قم الکترونیک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X