اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک سوال کلی (آیا بدون داشتن پایه ریاضی می توان در مبحث پردازش تصویر موفق بود؟)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک سوال کلی (آیا بدون داشتن پایه ریاضی می توان در مبحث پردازش تصویر موفق بود؟)

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز که این فضای معرکه رو برای دوست داران پردازش تصویر ایجاد کردن.
    اگر امکان داره تمامی کسانی که در مبحث پردازش تصویر مهارت دارن در مورد مراحل مورد نیاز برای ورود به این زمینه توضیح بدن.
    پیش نیاز ریاضی؟ کدام مباحث ریاضی؟ برنامه نویسی با زبان خاص؟ و .....
    میشه بگید باید چیکار کنیم تا مثل شما موفق بشیم؟ من دوست دارم توی این زمینه ادامه بدم و ریاضیاتم خوب نیست!!!! :sad:
    970
    بله
    0%
    563
    خیر
    0%
    407

پاسخ : یک سوال کلی (آیا بدون داشتن پایه ریاضی می توان در مبحث پردازش تصویر موفق بود؟)

بستگی داره چه حدی از پایه ریاضی داشته باشی و بخوای در زمینه پردازش تصویر تحقیقاتی کار کنی یا عملی.

در کل پردازش تصویر ریاضیاتش خیلی گسترده نیست، آشنایی با چهار عمل اصلی :icon_razz: ، تبدیل فوریه و عملیات ماتریسی مهم ترین مواردی هستن که در پردازش تصویر استفاده میشن، موارد دیگه مثل گرادیان، لاپلاسین و بعضی موارد دیگه هم هستن که کم کاربردتر هستن و آشنایی باهاشون مخصوصاً از نظر مفهومی کافیه و نیازی به ریاضیات پیچیده ندارن.
    در صورتی که صرفاً به صورت عملی و کاربردی کار کنی، ریاضیات کمرنگ تر میشه چون بیشتر کارهای ریاضی رو میشه با چند دستور آماده در کتابخانه های مخصوص انجام داد.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

پاسخ : یک سوال کلی (آیا بدون داشتن پایه ریاضی می توان در مبحث پردازش تصویر موفق بود؟)

موفق!!! یعنی اینکه به همه جوانب کار مسلط بشی که بدون ریاضی و الگوریتم نویسی شاید سخت باشه
      اما بصورت کاربردی با استفاده از تولیکت بعضی محیطها مثل متلب یا لب ویو میتونی کارهایی انجام بدی

دیدگاه

خیلی از توابع و DLL های که در پردازش تصویر استفاده میشه قبلا نوشته شده و آماده هست و فقط باید استفاده کنی! حتی از توابع API ویندوز هم میتونی استفاده کنی. افرادی که در این زمینه کار میکنن به نظر من دو دسته هستند : اول انایی که برای کارای تحقیقاتی و دانشگاهی تو این زمینه فعالند و از نرم افزارهایی مثل متلب استفاده میکنند که فکر نمیکنم کد نویسی زیادی هم داشته باشه اما باعث تولید نرم افزارهای تجاری نمیشه. دوم اونایی که خودشون نرم افزار مستقلی مینویسن برای کاربردهای خاص. حتی اگه سواد ریاضی هم نداشته باشی میتونی کارهای بزرگی انجام بدی اما واقعا پشتکار زیادی میخواد. برای اینکه حرفه ای بشی باید چندین سال وقت بذاری.

دیدگاه

با تشکر از تمامی دوستان.
          تا حدودی متوجه شرایط شدم. حالا به نظرتون از کجا شروع کنم؟
          برای هر کدوم از پیش نیازهای پردازش تصویر می تونید منبعی ذکر کنید؟
          مثلا برای بحث فوریه، ماتریس، و لاپلاس و ... که گفتین چیکار کنم؟
          کتاب پردازش تصویر گونزالس رو دارم. پردازش تصویر توی متلب رو هم گرفتم.
          لطفا کمکم کنید، خیلی تمایل دارم این زمینه رو ادامه بدم :nerd:

دیدگاه

زمینه کاری این رشته هنوز خیلی باز نیست!

دیدگاه

جالبه خیلی از الگوریتم های پردازش تصویر از عملکرد ساختار عصبی چشم انسان و سایر جانوران الهام گرفته شده،

اگه بخوای برات جذاب بشه بد نیست با پردازش تصویر توسط شبکه های عصبی شروع کنی. :nerd:
              پناه می برم به خدا از شر شیطان رانده شده...
              (علی الخصوص در اینترنت )

دیدگاه

میشه کتاب معرفی کنید؟
                یه مورد دیگه: دانشگاههای تهران یا ساری در مورد پرداز تصویر، دوره برگزار می کنن؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X