سلام به همه دوستان
واسه پایان نامم باید یه الگوریتم یا راه حلی ارائه بدم که خطوط ممتد و منقطع سطح جاده ها رو با استفاده از پردازش تصویر و با استفاده از نرم افزار matlab تشخیص بده. از تبدیل هاف استفاده کردم و کدهای زیر رو نوشتم.
[code=matlab]function [ k ] = HS2( a )
I=rgb2gray(a);
rn = wiener2(I,[1.1 1.1]);
d = graythresh(rn);
e = im2bw(rn,d);
BW = edge(e,'canny',[0.475,0.575],0.2);
BW(1:100, :,
=0;
[H,theta,rho] = hough(BW,'Theta',-80:1:80);
P = houghpeaks(H,30,'threshold',ceil(0.3*max (H(
)));
lines = houghlines(BW,theta,rho,P,'FillGap',50,& #039;MinLength',1);
imshow(a), hold on
for k = 1:length(lines)
xy = [lines(k).point1; lines(k).point2];
plot(xy(:,1),xy(:,2),'LineWidth',3,' ;Color','green'
;
end
end[/code]
مشکلی اصلی من اینه که اولا یه الگوریتم واسه همه تصاویر یه جور جواب نمیده تو بعضی از تصاویر می تونه تشخیص بده و تو بعضی دیگه باید پارامترها و اعداد الگوریتم رو تغییر بدم تا جواب بده. دوم اینکه بیشتر خطوط ممتد رو میتونه تشخیص بده و خطوط منقطع رو نمیتونه.
لطفا اگه کسی تو این زمینه تجربه داره کمکم کنه یا اگه کدی دارید که جواب پس داده بهم معرفی کنید.
چند تا از آزمایش هایی رو که با پارامترهای یکسان به دست آوردم براتون گذاشتم همونطور که می بینید روی هر تصویر یک نتیجه ای می ده. اگه خواستید عکس های خامشم می ذارم.

ممنون
واسه پایان نامم باید یه الگوریتم یا راه حلی ارائه بدم که خطوط ممتد و منقطع سطح جاده ها رو با استفاده از پردازش تصویر و با استفاده از نرم افزار matlab تشخیص بده. از تبدیل هاف استفاده کردم و کدهای زیر رو نوشتم.
[code=matlab]function [ k ] = HS2( a )
I=rgb2gray(a);
rn = wiener2(I,[1.1 1.1]);
d = graythresh(rn);
e = im2bw(rn,d);
BW = edge(e,'canny',[0.475,0.575],0.2);
BW(1:100, :,

[H,theta,rho] = hough(BW,'Theta',-80:1:80);
P = houghpeaks(H,30,'threshold',ceil(0.3*max (H(

lines = houghlines(BW,theta,rho,P,'FillGap',50,& #039;MinLength',1);
imshow(a), hold on
for k = 1:length(lines)
xy = [lines(k).point1; lines(k).point2];
plot(xy(:,1),xy(:,2),'LineWidth',3,' ;Color','green'

end
end[/code]
مشکلی اصلی من اینه که اولا یه الگوریتم واسه همه تصاویر یه جور جواب نمیده تو بعضی از تصاویر می تونه تشخیص بده و تو بعضی دیگه باید پارامترها و اعداد الگوریتم رو تغییر بدم تا جواب بده. دوم اینکه بیشتر خطوط ممتد رو میتونه تشخیص بده و خطوط منقطع رو نمیتونه.
لطفا اگه کسی تو این زمینه تجربه داره کمکم کنه یا اگه کدی دارید که جواب پس داده بهم معرفی کنید.
چند تا از آزمایش هایی رو که با پارامترهای یکسان به دست آوردم براتون گذاشتم همونطور که می بینید روی هر تصویر یک نتیجه ای می ده. اگه خواستید عکس های خامشم می ذارم.

ممنون
دیدگاه