اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره مقاله GVF

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره مقاله GVF

با سلام وعرض ادب حضور شما
    اما اجرایی که شما از فایل example_pig برام فرستادید با اونی که من اجرا می کنم خیلی فرق داره چون نتیجه اون یه فایل تصویریه . همون عکسی که شما در تایپک شماره24همراه با سری خطهای زرد ونقطه های سبز در بعضی نقاط
    1)بعضی چیزهای مورد نیاز پروژه رو نداره مثلا از کجا باید نقشه باینری لبه رو بدست بیارم که یه ماتریس دوبعدیه؟
    2) ار تابع AM_CoDخطا میگیره چرا نمی دونم
    3)شاید بیشتر اطز ده بار است که فایل README رو خوندم اما چیزی دست گیرم نشد
    4)چند روزه که تمام وقت پای پروژه هستم اما بعضی چیزا رو نمی فهمم؟
    5)بیشتر از 3 بار است که دارم به ایمیل ذکر شده در فایلreadmeایمیل می زنم اما کسی به من پاسخ نداده است

با کمال تشکر از شما

دیدگاه

سلام ..................

اما اجرایی که شما از فایل example_pig برام فرستادید با اونی که من اجرا می کنم خیلی فرق داره چون نتیجه اون یه فایل تصویریه
      یه فایل بیشتر نیست .. من از روی همونی که برای شما فرستادم؛ اجرا رو انجام دادم .. بقیه ی مواردی هم که فرمودین رو نمیدونم به چه علته .. فعلا که فرصت نمیشه اما اون طرف سال امیدوارم .. موفق باشید..
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

با سلام وعرض تبریک عسید باستانی نوروز برای شما و آروزی سالی پربار و موفقیت در تمام جنبه های زندگی

وتشکر فراوان از شما به سپاس تمام زحمات وپاسخگویی به سوالات اینجانب چون اگه شما به من کمک نمیکردید همچنان سر در گم بودم واقعا نمی دونم که چه طوری باید از شما تشکر کنم با مطالعه پروژه AMTمن خیلی چیزها رو یادگرفتم. ولی با این وجود در بعضی جاها همچنان سوال دارم

با کمال تشکر از شما

دیدگاه

با سلام مجدد

1)ببخشید من تمام پروژه خیلی دقیق مطالعه کرده ام اجرایی که شما برای من سند کردید اجرایexample_vfcاست اما من در مورد اجرای example_pigاز شما سوال کردم؟
          2) الان من میخواهم بدونم که آیا در مورد یه عکس تورم داره عمل میکنه این پروژه؟
          3) اگه شما example_vfcرو با عکسی که از ناحیه قفسه سینه بود امتحان کردم یه جوری بود!
          4) من بعضی از توابع رو نمی فهمم که چه عملی را دارن اجرا میکنن وهدف اون چیه چون documentهمه ی توابع رو مطالعه کردم یا بعضی ورودی تواب رو باید از کجا داشته باشم یا تولید کنم

دیدگاه

سلام ................

خوبید؟ سال نو شما هم مبارک ..

اولا من باید از شما عذرخواهی کنم به این دلیل که فرمایشتون متین بوده .. من در Run کردن فایل دچار اشتباه شدم .. همونطور که فرمودید من VFC رو اجرا کردم نه PIG .. اما نتایجی که با اجرای PIG به دست میاد رو براتون میذارم تا بتونیم بحث رو به صورت صحیح دنبال کنیم ..

ببینید اون فایل (example_pig ) رو که اجرا میکنید؛ سه تا Figure براتون به نمایش در میاد که دوتای اون رو براتون میذارم ..

اما همونطور که خودتون هم اشاره کردید؛ به VFC اشکال وارد میشه و دلیل اون هم اینه که ....

در نتیجه شما باید تابع graphconncomp رو پیدا کنید .. از لینک زیر میتونید استفاده کنید تا اون تابع فراخوانی بشه .. لینک HTML اون رو براتون میذارم ..
            http://www.mathworks.fr/products/bio...ctionlist.html

اما نکته ی نگران کننده ای که وجود داره اینه که سایت Mathwork مدتهاست که ایران رو تحریم کرده و نمیشه از سایتش مستقیم استفاده کرد .. در نتیجه باید با فیلتر شکن از سایتش استفاده کنید (IP اش عوض میشه و دیگه مشکلی نیست؛ علی رقم اینکه کمی سرعتش کم میشه ..) .. لینک زیر رو هم ببینید جالبه ..
            http://poseidon.cse.pusan.ac.kr/~dhl...bioinfo_ug.pdf

یه نکته ی دیگه هم بگم و اون اینکه شما اگه بعد از switch در اون فایل (example_pig) سینتکس Case2 مربوط به VFC رو حذف کنید (قبلش % بذارید..) میتونید نتایج ادامه رو ببینید .. تصویر زیر هم از اجرای PIG ادامه هست ..

امیدوارم مطالب بتونه کمکتون کنه .. موفق باشید ..

دیدگاه

با سلام وعرض ادب به شما

1-متاسفانه من فیلتر شکن ندارم نرم افزار رو میتونم توی یه زمان کم دانلود کنم یا از کسی بگیرم بهتره؟
              2- همون طور که فرموده بودید case2را جز توضیحات قرار دادم در همون شکل یه تصویر با خطوط سبز به اون اضافه شد؟
              3-شما میدونید چطور یه عکس که در قالبpdfاست رو در جای دیگر می توان کپی کنم به عبارت بهتر چطور یه کپی از یه عکس در قالب pdf می تونم داشته باشم؟

با کمال تشکر از شما

دیدگاه

با سلام مجدد
                من یه اشتباه کردم اما باعث شد که متوجه یه مطلب جدید بشم اونم اینه که در example_vfc در قسمت case2 را جز توضیحات قرار دادم در اجرای اون شکل مورد نظر ردیف دوم کانتور به طور کامل توده رو احاطه کرد دیگه اون پراکندگی که در اجرای قبل بود دیگه نیست تست اون ضرری نداره

دیدگاه

سلام..................

جواب سوال اول .. ورژن 2008 رو بهتره بگیرید .. چون خود نرم افزار یه DVD کامله .. دانلودش فکر کنم زیاد طول بکشه ..

جواب سوال دوم .. شما Case2 رو حذف کردید؛ به تصویری که براتون گذاشتم نرسیدید؟ اگه Case2 رو حذف کنید باید به شکلی که براتون گذاشتم برسید .. دقیقا همون PIG اجرا میشه .. Segment شده و دقیق .. من برنامه رو چند بار تست کردن و به این تصویر رسیدم و برای همین تصویر رو براتون گذاشتم تا از صحت اجرای برنامه اطمینان داشته باشیم ..

جواب سوال سوم .. شما میتونید از گزینه ی Print Screen استفاده کنید .. از صفحه عکس بگیرید و بعد در Paint اون رو Paste کنید و در آخر هم جدا کنیدش و یه جایی اون رو ذخیره کنید ..

جواب سوال چهارم ..
                  من یه اشتباه کردم اما باعث شد که متوجه یه مطلب جدید بشم اونم اینه که در example_vfc در قسمت case2 را جز توضیحات قرار دادم در اجرای اون شکل مورد نظر ردیف دوم کانتور به طور کامل توده رو احاطه کرد دیگه اون پراکندگی که در اجرای قبل بود دیگه نیست تست اون ضرری نداره
                  به شکلی که براتون گذاشتم رسیدید یا خیر؟ من منتظر پاسختون میمونم .. موفق باشید ..

دیدگاه

من فعلا نتونستم یه فیلتر شکن بدست بیارم example_pigرو اجرا کردم اما به نتایج موجود در تایپک شما نرسیدم در واقع هنوز همون یه شکل وبا case2دوتا شکل میشه که براتون توضیح دادم در تایپک قبل

با کمال تشکر از شما

دیدگاه

سلام .................

ببینید اصلا من به فیلتر شکن کاری نداشتم؛ فقط اون Case2 رو حذف کردم و Case3 رو کردم Case2 برنامه به شکلی که براتون گذاشتم رسید .. اگه میبینید بازهم به اون تصویر نرسیدید؛ بفرمایید تا من برنامه ای که Run کردم رو براتون بفرستم تا بحث به یک نتیجه ی مثبت همگرا بشه .. موفق باشید ..

دیدگاه

خوشبختانه به همان نتیجه که در تایپک شما بود من هم رسیدم و به همان شکل اجرا شد
                        1- اما الان اگر بخواهم پروژه را با یه عکس تومور دار مغزی تست کنم نتیجه خواهم گرفت بهتر بگم به همین نتایج خواهم یعنی دور تومور بیرون مشخص می شود
                        2-اکنون در پی راهی هستم تا یه کپی از عکسهای توموردار رو که در یه paperدر قالب pdfاست بگیرم وپروژه رو با اون تست کنم

دیدگاه

سلام ...............

اجازه بدید من تست میکنم؛ خدمتتون عرض میکنم .. در مورد سوال دوم هم که در پست قبل عرض کردم .. گزینه ی PrtSc رو دریابید .. موفق باشید ..

دیدگاه

با سلام مجدد وعرض پوزش
                            ببخشید در تایپک قبل چند اشتباه نوشتاری وجود دارد
                            1-من با همان نتایج که در تاپیکی که شما برای من سند کرده بودید رسیدم
                            2-الان در پی روشی هستم تا یه کپی از عکسهای توموددار که در یهpaperدر قالب pdfاست بگیرمتا پروژه رو با اون عکس تست کنم ؟
                            با کمال تشکر از شما

دیدگاه

سلام ................

اشتباه؛ کجا بوده؟!!

Paper رو برام بفرستید تا عکسش رو با این الگوریتم چک کنم .. (عکس رو از PDF جدا میکنم .. میذارم همینجا.. البته خودمم یه سری Paper دارم ولی نمیدونم کدومش مد نظر شماست .. پس بهتره برام بفرستید .. اگه امشب باشه خیلی خوبه .. فردا دیگه کلا Off میشم..) موفق باشید ..

دیدگاه

با سلام وعرض ادب
                                من اونا رو به ایمیلتون سندکردم و یه چیزه دیگه من خودم چند بار پروژه رو با عکس سالم تست کردم اجرا تا یه جاهایی پیش می رفت اما بعد از اون با خطا روبرو می شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X