اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شناسایی چهره در یک تصویر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شناسایی چهره در یک تصویر

به نظر بنده یکی از گران مایع ترین سایت ها در زمینه های تخصصی و academic م تونه همین سایت باشه.
    و از این حیث که مباحث نادر و در عین حال کمیاب هستند در نتیجه تعداد افراد شرکت کننده در تاپیک ها هم اینگونه است.

از این رو بنده نیز برای کار تشخیص چهره به صورت real time نیاز فوری به توضیح الگوریتم و روش کار viola داشتم که متاسفانه کسی با من همراهی نکرد و با ابتدائی ترین روش خودم به مرحله final رسوندم که استادمون هم از این کار ابراز رضایت کامل داشت و توقع بر سر تشخیص لبخند بود نه چهره!!!!1
    Sincerely Yours,
    Mr. Fazel Dehghani

دیدگاه

درخواست راهنمایی برای الگوریتم Adaboost

یه سوال درباره AdaBoost دارم.
      فرض کنید که کل مجموعه آموزشی (Training) ما N تا نمونه داشته باشه
      چه قاعده ای برای انتخاب تعداد نمونه هایی که برای هر کلاسیفایر ضعیف استفاده میشه وجود داره؟
      یعنی چند تا از کل این N نمونه رو برای کلاسیفایر اول چند تا برای دومی و همین طور تا آخر ؟
      من یک برنامه تو مطلب نوشتم که جواب خوبی نداد. علتش هم اینه که دو جای الگوریتم مشکل دارم
      اولیش همون مورد بالا و دومیش هم این که اگه تو مساله فقط یک آستانه (threshold) برای جداسازی مطرح نباشه مثلاً از SVM یا Perceptron بخوام برای کلاسیفایر ضعیف استفاده کنم پارامترهای اینا رو چطوری پیدا کنم همین که خطاش زیر 50% باشه کافیه؟ چون چند جا دیدم که باید خطاش مینیمم بشه.
      مرجع من هم مقاله Julien Meynet است که درباره استفاده از الگوریتم AdaBoost برای تشخیص چهره سریعه.
      لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
      لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
      با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
      اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
      یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

سلام یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
        پروژه من در مورد شمارش افراد ورودی از یک در است.
        امکانش هست در مورد روند کلی کار و اینکه از کجا شروع کنم به من یه توضیحاتی بدید؟

دیدگاه

با سلام
          من دنبال اطلاعاتی راجع به haar like و cascade که فارسی باشه هستم . اگه اطلاعات مفیدی دارید ممنون می شم راهنماییم کنید.

دیدگاه

سوال : استفاده از پردازش تصویر در تاثیر عمل جراحی بینی در تشخیص چهره

سلام
            من شما را از انجمن تخصصی برق و الکترونیک پیدا کردم .اگر ممکن من رو راهنمایی کنید
            من می خواهم یک پروژه در زمینهء تاثیر عمل جراحی بینی بر روی سیستم تشخیص چهره تعریف کنم
            تا بهمن هم بیشتر وقت ندارم به نظر شما از چه متدی می توانم استفاده کنم؟
            اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشوم

با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
              سلام .....................

خواهش میکنم .. وظیفم بوده .. ببینید بهتره بحث توی همین تاپیک دنبال بشه .. در مورد Rectangle Feature ها و همچنین ادامه ی بحث که به Integral Image میرسه؛ بحث زیادی وجود نداره .. من توی یه میل برای یکی از دوستام مطلب رو توضیح داده بودم .. راستش این مدت اخیر زمانم خیلی کم شده و اینه که دیگه خوب نمیتونم انجام وظیفه کنم و از همین جهت هم شرمنده ی این سایت و سایر دوستان شدم .. اون میل رو براتون میفرستم به این امید که بتونه کمکتون کنه .. اگه باز هم مساله برطرف نشد؛ بفرماید تا شمارم رو براتون PM کنم تا باهم تلفنی صحبت کنیم .. بازم شرمندم.. راستی اون تاپیکی که ایجاد کرده بودید با استدلال اولم جسارتا پاک شد .. موفق باشید ..

لطفا این ایمیلو برا منم بفرستید
              ممنون

دیدگاه

سلام .
                من یه پروژه در مورد تشخیص چهره در تصاویر دو بعدی به وسیله رنگ پوست داشتم ولی تا حالا پردازش تصویر کار نکردم و نمی دونم از کجا باید شروع کنم
                ممنون میشم اگه کمکم کنید :smile:

دیدگاه

سلام
                  من پروژه نهایی ام آشکارسازی چهره با متلب هستش با استفاده از SVM نمیدونم ویژگی بهش چی بدم این ویژگی Adaboost رو زیاد دیدیم ولی نمیدونم چطوری استخراج کنم این ویژگی رو تو متلب آیا دستور خاصی داره؟ تو رو خدا کمکم کنین بدجوری گیر کردم

دیدگاه

سلام
                    (کدنویسی در متلب برای تشخیص چهره به روش ویولا-جونز)
                    من چندین مقاله در مورد تشخیص چهره خوندم
                    و بالاخره روش ویولا-جونز
                    کاملا میدونم چی به چیه،اما تو پیاده سازیش در متلب مشکل دارم
                    یعنی کدنویسی اونو در متلب میخوام
                    طوری که بتونم کامل جواب بگیرم
                    و نتیجه بده
                    فوریه و مهم
                    چون چندماه از مسیر اصلی که تشخیص چهره و گذاشتن اون داخل کادر باشه خارج شدم،و کدهای دیگه ای نوشتم....اما الان به این کدنیاز دارم و توضیحش در مورد خط به خط کد و یا حتی کلی
                    آیا میتونین در این باره کمکم کنین؟خیلی متشکرم
                    امیدوارم بتونم اینجا جوابمو بگیرم :agree:

دیدگاه

سلام ..

میتونید از مطالب ایـن تاپیک استفاده کنید (تاپیک رو تا انتها دنبال کنید!) .. امید که بتونن کمکتون کنن .. پیروز باشید ..
                      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام
                        اینجا کدهای pedestrian detection رو به روش viola jones گفته
                        http://vision.ucsd.edu/~nalldrin/research/f03/cse252c/

اینجا هم یه پیاده سازی دیگه از روش viola jones هست
                        http://www.csc.kth.se/~vahidk/

اینجا هم تلاش کرده تشخیص چهره رو به روش viola jones پیاده کنه مباحثش 4 پارت هست
                        http://www.ece301.com/ml-doc.html

امیدوارم اطلاعاتی که دنبالشین تو اینها باشه
                        اگه براتون امکان داشت ایده ی اصلی روش viola jones رو تو چند سطر بفرمایید برای بنده و دیگران حتما مفید میتونه باشه
                        موفق باشید
                        object tracking: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=88447.msg547644#msg547644

any help or opinion on robot mapping will be welcome

دیدگاه

سلام ..

در ایـن پست مطالب خوب و کاملی (--امیدوارانه--) هستن که کاملا راه رو مرحله به مرحله توضیح دادن .. شاید مرور اونها، هرچند کوتاه، بتونه مفید باشه .. پیروز باشید ..

دیدگاه

سلام
                            خیلی متشکرم ازتون
                            اما متاسفانه پاسخ صحیح نیستن!یعنی تشخیص شی هست یا تشخیص چهره در ویدیو
                            خیلی ممنون میشم اگر کدکاملو صحیح متلب رو برای تشخیص چهره به روش ویولا جونز از فقط تصاویر(انواع تصویر ورودی) بشه تشخیص بده و داخل کادر گذاشته بشه
                            خواهشا فوریه
                            ممنون میشم سریع کمکم کنین
                            منتظرم

دیدگاه

سلام ..

پاسخ پست قبل؛ همه ی اون چیزی هست که شما به دنبال اون هستید .. به ایـن پست مجددا سر بزنید و مطالب اون رو به دقت بخونید .. فایل ضمیمه ی شده ی اول؛ در بردارنده ی برنامه ای هست که مقاله ی معروف Face Detection Using AdaBoost رو پیاده سازی کرده در نرم افزار MATLAB .. کدها به صورت تصویر هستن و لازم هست که اونها رو در m.file ها مجددا بنویسید .. توضیحات قسمت های مختلف کد ها هم در فایل به صورت مختصر و البته کامل مطرح شده .. از پرسش ها و پاسخ های ایـن آدرس هم میتونید استفاده کنید برای رفع موارد مبهم .. پیروز باشید ..

دیدگاه

سلام
                                متشکرم از توضیحاتی که دادین
                                اما همه این راه هارو رفتم!کل کدهارو تایپ کرده و جوابی نگرفتم!
                                کل پرسش هاو پاسخ هارو مطالعه کردم
                                و البته نقص هایی هم در برنامه و اجراش وجود داره
                                در اصل این مقاله برای تشخیص چهره از ویدیو هست که فایل تکمیل شده اون testcascade هستش
                                حتی درمورد اون هم سولاتی برام پیش اومده،که کامنت هم گذاشتم،اما چون قدیمی هست و مربوط به سال 2010،جوابی نگرفتم
                                من تشخیص چهره از روی عکس و تصویر رو میخوام
                                ممنون میشم اگر باز هم کمکی کنین
                                منتظرم
                                متشکرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X