اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استخراج فریمهای یک دنباله ویدئویی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استخراج فریمهای یک دنباله ویدئویی

با عرض سلام
    میخواستم بدونم چه جوری میشه تموم فریم های یک دنباله ویدئویی را استخراج کرد؟ آیا مطلب دستوری داره ک بتونه مثلا 300 تا فریمو از یک ویدئو در بیاره که حالا بقیه پردازشمون روی فریم های یک ویدئو باشه؟
    ممنون میشم از راهنمایتون.

پاسخ : استخراج فریمهای یک دنباله ویدئویی

سلام ................

شرمنده متوجه این پست نشده بودم .. ببینید یه دستور هست توی متلب که فیلم دریافتی رو به فریم هایی تبدیل میکنه که میتونید اونهارو با دستور imread در متلب load کنید .. دستوری که برای این مورد در متلب تعریف شده دستور getsnapshot هست که آرگومان ورودیش میشه فیلم دریافتی از فایل ویدئو ی شما .. بعد از این مرحله شما میتونید خروجی این دستور رو در یه متغییر بریزید و با دستور imread و بعد هم imshow تصویرتون رو نمایش بدید .. امیدوارم متوجه روند کار شده باشید (اگه بد توضیح دادم بفرمایید تا یه مثال بزنم ..) .. موفق باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام کسی در این مورد می تونه کمک کنه؟
      امکان استفاده از دستورات image aquasition toolbox برای یک فایل از قبل ذخیره شده وجود دارد؟ چگونه؟ در واقع میشه که به جای انلاین با یک فایل کار کرد؟

دیدگاه

سلام ................

شما کلمه ی Video رو توی Help نرم افزار متلب سرچ کنید؛ به خیلی مطالب خوبی میرسید .. موفق باشید ..

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسخ .
          الان مشکلی که هست : بعد از ایجاد فایل avi با یک وب کم وقتی از دستور aviread استفاده می کنم خطا زیر را می دهد.یا حتی یک فایل avi دیگر.
          Unable to locate decompressor to decompress video stream

ممنون میشم از راهنمایتون.

دیدگاه

برای اطلاع دیگران

سلام . متلب 2009 امکانات زیادی برای پردازش ویدیو داره و برای استخراج فریم میشه از دستورات زیر استفاده کرد. (راهنمایی یکی از دوستان )
            کد:
            obj = mmreader('file.avi');
            vidFrames = read(obj);
            numFrames = get(obj, 'numberOfFrames');

for k = 1 : numFrames
            mov(k).cdata = vidFrames(:,:,:,k);
            mov(k).colormap = [];
            end

movie(mov, 1, obj.FrameRate);

دیدگاه

سلام .......................

اگه کارتون پردازش روی یه فایل ویدئوی ثابت هست که اصلا نمی ارزه به سراغ دستورات متلب برید .. من خودم پیشنهادی که دارم (و بهش خیلی هم اعتقاد دارم ..) اینه که یه نرم افزار بگیرید که بتونه فایل ویدئو رو به فریم تبدیل کنه .. بعدش از اون فریم ها به عنوان آرایه ی ورودی استفاده کنید .. هم کارش کمتره؛ هم اطمینانش بیشتره .. نرم افزارهاش هم زیاده توی نت .. موفق باشید ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X