پاسخ : C and DSP
تا یه جایی بررسیش کردم. نتیجه این که:
یک امولاتور بر اساس یه ایده ساده و جالب طراحی شده. این ایده می شه گفت یه جورایی شبیه همون ایده ساده مشترکی هست که در موردش چند تاپیک بالاتر بحث کردیم(منظورم اسیلوسکوپ و ... هست).
ایده توی صفحه سوم توضیح داده شده.
حالا کاری که ما باید بکنیم این که کد های موجود رو برای C28x تغییر بدیم و برای استفاده وصل کنیم به مدار eZDSP. نظرتون چیه؟
من فکر می کنم این طوری باشه اگر اشتباه می کنم بگید.
پیروز و سربلند باشید.
تا یه جایی بررسیش کردم. نتیجه این که:
یک امولاتور بر اساس یه ایده ساده و جالب طراحی شده. این ایده می شه گفت یه جورایی شبیه همون ایده ساده مشترکی هست که در موردش چند تاپیک بالاتر بحث کردیم(منظورم اسیلوسکوپ و ... هست).
ایده توی صفحه سوم توضیح داده شده.
if we analyze what functions in the DVR-driver responsible for what, and compare these functions JTAG-chain sent to the standard processor emulator, we can build your emulator
تا این جا که من متوجه شدم هدف یررسی واکنش امولاتور در مقابل دستورات درایور و سپس آنالیز و ارسال آن است. چند خط بالاتر توضیح داده که :Analyzer "stuck" between a standard emulator (used for analog XDS510 PCI) and debug processor, CPLD involved in decoding protocol IEEE 1149.1, and MK doffed information via USB to your computer
پورت USB از کامپیوتر گرفته می شود و سپس برای پردازش به میکروکنترلر داده می شه و از اون سمت به یه CPLD ارسال می شه تا براساس پروتکل JTAG اون رو به DSK ارسال کنه. یعنی می شه گفت یه جور مبدل پروتکل هم داریم که یکی تنها می تونه اطلاعات گرفته شده از درایور رو دیکد کنه و برای CPLD بفرسته و دیگری اطلاعات دریافتی رو براساس پروتکل JTAG تبدیل کنه.حالا کاری که ما باید بکنیم این که کد های موجود رو برای C28x تغییر بدیم و برای استفاده وصل کنیم به مدار eZDSP. نظرتون چیه؟
من فکر می کنم این طوری باشه اگر اشتباه می کنم بگید.
پیروز و سربلند باشید.
دیدگاه