پاسخ : طراحی بورد پردازش سیگنال مافوق صوت
سلام ..... برای هر فرکانسی باید سنسور خاص اون فرکانس رو استفاده کنید. همچنین باید حواستون باشه که آیا تقویت کننده ها و کلا بخش آنالوگ شما توان کار در اون فرکانس رو داره یا نه. چیزی که من ساختم به نظرم تا چند صد کیلوهرتز رو جواب میده البته تست نکردم.
فرکانس کلاک DSP برابر 192 مگاهرتز هستش و دو تا تایمر 20 بیتی داره.
فکر نمی کنم. برای این کار باید کلاک در حد گیگاهرتز باشه.
برای یادگیری راحت ترین کار استفاده از تجربه افرادیه که کار کردن. مطالعه دیتاشیت ها و اسناد شرکت تگزاس هم میتونه مفید باشه. بردهاش اگر بخواهید آماده بخرید چینی هاش چند صد هزار تومن هستش ولی اگر خودتون بسازید 100 تومن در میاد. تو جمهوری هست.
زیاد فرقی نداره. اگه میکرو بلد باشید راحت DSP یاد میگیرید. البته امکانات اضافی داره و کلا پیچیدگیش بیشتره. مثلا DMA داره و نحوه قرار گرفتن داده ها در حافظه رو خودتون باید تعیین کنید.
آیا این فرستنده گیرنده های ما فوق صوت توی هر فرکانس می تونن کار کنن یا هر کدوم برای یه فرکانس خاص در نظر گرفته شده اند.من که یه مدل دارم فقط رو 40 کیلو هرتز جواب میده.
این DSP که فرمودین تو چه فرکانسی کار می کنه تایمراش چند بیتی هست؟
آیا با این DSP ها میشه زمان رو با دقت پیکو ثانیه اندازه گرفت؟
یه تازه کار DSP رو از کجا شروع کنه؟ برد هاش چقدر در میاد از کجا میشه تهیه کرد برد راه اندازشونو
اصلاً راستشو بخواین من نمی دونم DSP چه فرقی با یک میکرو داره؟ فقط سرعت بالا و بهینه شدن عملیات برای کارهای خاص هست یا چیز دیگر؟
دیدگاه