اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میکرو کنترلر های DSP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

میکرو کنترلر های DSP

سلام
    در مورد میکرو کنترلر های DSP یعنی همون Digital Signall Processing کسی اطلاعاتی داره؟ می خواهم برنامه نویسی با اونها رو یاد بگیرم.

سپاسگذارم
    کیمیا

میکرو کنترلر های DSP

دوست عزیز سلام .
    مبحث DSP ها بحث مفصلی هست . علت پیداش DSP ها کار در فرکانس بالا و پردازش در لحظه هست . معمولا برنامه نویسی این آی سی ها نیاز به یادگیری زبان های توصیف سخت افزاری مثل : VHDL , AHDL , HDL ,VERILOG و SYSTEM C هست . یه سری مقالات آموزشی در زمنیه VHDLآ‌ فکر میکنم توی قسمت نرم افزارهای آنالیز یا مقالات آموزشی هست . البته من تا به حال با این آی سی ها کار نکردم ولی این رو میدونم که برای کار با اونها باید زبان های توصیف سخت افزاری بلد باشید .
    موفق باشید .
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

میکرو کنترلر های DSP

سلام . یه مطلب دیگه . برای آموزش مطالب تقریبا تئوری پردازش سیگنال می تونید یه سری به سایت :

http://www.bores.com/courses/intro/index.htm

بزنید . اطلاعات این سایت به صورت tutorial هست . کاربردی تر از کتاب ها هست .
      موفق باشید .

دیدگاه

میکرو کنترلر های DSP

با سلام
        از لطف شما بسیار بسیار سپاسگذارم

دیدگاه

میکرو کنترلر های DSP

سایتwww.ti.com رو ببینید . این سایت Texas Instrument هستش .
          DSP Processor های این شرکت در چند خانواده قرار داره .
          TMS320C2XX , TMS320C5XX , TMS320C6XX از معروفترین پروسسورهای این شرکت هستند که در مورد هر کدوم pdf های زیادی در خود همین سایت می تونی پیدا کنی .
          مدل C2XX از همه قدیمی تره و پردازش اعشاری نداره یا به عبارتی fix point هست.
          مدل C5XX هم مدل fix point هست ولی امکانات خیلی بیشتری برای محاسبات اعشاری فراهم می کنه و مدلهای اون خیلی پیشرفته تر و سریعتر هستند تا 160MIPS(Million Instruction Per Second) .
          مدل C6XX هم محاسبات اعشاری داره و امکانات بسیار پیشرفته تر و همچنین بسیار سریعتر هست . جالبه بدونید که سرعت خیلی از میکروهای این خانواده بیشتر از 1000flop(million floating point instruction per second) هست.

تمام میکروهای این خانواده اعمال ضرب رو در یک کلاک انجام می دهند . البته بسته به دستور شما ممکنه تا 5 یا 6 عمل همزمان رو در یک کلاک انجام بدهند .

کلا امکاناتی در این میکرو ها وجود داره که محاسبه سگیمای Ai*Bi رو که پایه تمام محاسبات پردازش سیگنالهای دیجیتالی هست رو هر چه سریعتر و راحتتر می کنه

همچنین امکانات بسیار زیادی که شاید چند صفحه فقط معرفی اونها طول بکشه مثل :
          ارتباط با پورت سریال و موازی کامپیوتر و پورتهای سریال سنکرون و آسنکرون سریع
          امکان استفاده بصورت میکرو کنترلری و یا میکروپروسسوری :shock:
          حافظه Ram , Rom داخلی
          امکان پردازش موازی
          software bank switching control یعنی ایجاد تاخیر برای دسترسی به ورودی خروجی ها ، حافظه داخلی یا خارجی بصورت نرم افزاری که بین 7 تا 14 کلاک می تونه تاخیر ایجاد کنه
          PLL (Pase Lock Loop) که می تواند بایک کریستال 10Meg در سرعت 150Meg کار کند
          در بعضی مدلها می تواند تا چندین مگ حافظه خارجی رو آدرس دهی کنه
          می تونه در یک کلاک دو عدد رو ضرب کنه و حاصل رو با ACC جمع کنه و اشاره گر رو به میزان تعیین شده افزایش بده و یک عدد رو در حافظه جابجا کنه . :shock:
          هشت اشاره گر که به اونها axillary register میگه و واحد ALU جداگانه دارند
          چند باس داده و آدرس داخلی جداگانه دارهپ
          و خیلی خواص دیگه ....

دیدگاه

میکرو کنترلر های DSP

محمد جان سلام .
            فوق العاده بود ممنون . امیدوارم همینطور به مطالب مفیدی که توی سایت قرار میدید ، ادامه بدید .
            موفق باشید .

دیدگاه

میکرو کنترلر های DSP

بله واقعا همینطوری
              من مدت ها به دنبال جواب سوالم بودم و وقتی که در این سایت پرسیدم خیلی زود و کامل جواب گرفتم. از لطف همه دوستان سپاسگزارم

دیدگاه

میکرو کنترلر های DSP

با سلام به کلیه دست اندرکاران
                نمی دانم چه کسی می تواند جوابم را دهد؟
                برای طرراحی و ساخت آلتراسونیک چه کسی می تواند به من کمک کند ؟
                البته اگر اطلاعات طرف مقابل کامل باشد می توانم (در صورت تمایل )او را به عنوان مشاور انتخاب کنم و در کارهای بعدی نیز با یک دیگر همکاری داشته باشیم
                متشکرم
                منتظر جواب هستم
                pt-rtc

دیدگاه

میکرو کنترلر های DSP

دوست عزیز سلام .
                  شما این آلترا سونیک ها رو برای چی می خواهید ؟
                  یعنی کارتون یه کار معمولی هست یا کار حرفه ای . من تا به حال با این سنسور ها کار نکردم ولی با بایاسشون آشنا هستم . در ضمن یکی دیگه از دوستان اخیرا در این زمینه سوالاتی پرسیده بود کاش شما هم سوالتون رو همون جا مطرح می کردید . من به اون دوستمون هم گفتم که اگه مایل هستن با هم کار کنیم . شما هم همینطور اگه مایل باشید با هم کار می کنیم اصلا 3 نفری کار می کنیم خیلی سریع تر هم جواب میگیریم .
                  منتظر نظرتون هستم .
                  موفق باشید .

دیدگاه

میکرو کنترلر های DSP

با سلام
                    من اطلاعاتی در مورد DSP می خواستم . البته به زبان فارسی !
                    متشکرم
                    ived--Iran

دیدگاه

میکرو کنترلر های DSP

دیوید جان سلام .
                      من تا به حال دنبال کتاب در این زمینه توی جمهوری نگشتم ولی تا به حال هم اصلا به چشمم نخورده . اگه کتاب فارسیش نباشه دیگه فکر نکنم ابدا مطلب فارسی توی این زمنیه توی اینترنت گیر بیاری . ولی به هر حال من این جمله رو توی گوگل سرچ کردم یه نگاهی به نتیجه جستجو ها بنداز ببین چطوریه :

http://www.google.com/search?hl=fa&q=DSP+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9 %87

موفق باشید .

دیدگاه

میکرو کنترلر های DSP

از پاسخ گویی شما بسیار متشکرم
                        عشق تنها مرضی است که بیمار از آن لذت میبرد (افلاطون)
                        ived--Iran

دیدگاه

پاسخ : میکرو کنترلر های DSP

برای شروع باید چی کار کرد
                          چه میکرو هایی تو ایران پیدا میشن
                          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : میکرو کنترلر های DSP

به نظرم dsPIC تراشه های جالبی باشن . کامپایلری هم که خود میکروچیپ واسش گزاشته جوری هست که بین dsPIC و PIC24 مشترک هست . وقتی یادش بگیری با هر دوی اینا می تونی کار کنی که جفتشون چیزیای ردیفی هستن .

به دلیل رعایت نکردن قوانین ، امضا ویرایش شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X