اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کریستال و پی دبلیو ام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کریستال و پی دبلیو ام

سلام

فکر کنم این جا جای خوبی برای سوالم باشه ...

من تو فهم موضوع pwm و کریستال ها مشکل دارم ...

کسی می تونه راهنمایی کنه؟

میشه یه تعریف قابل فهم از هرکدوم بگین ...؟ :smile:
    سر بزنین

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=50072.msg260100#new

پاسخ : کریستال و پی دبلیو ام

من یکی خیلی این چیزا حالیم نیست.

اما میشه اینجوری گفت همونطور که شما برای زندگی کردن به چیزی مثل قلب داری که با یک ریتم منظم خون رو به تمام اجزاء بدنت برسونه؛ یک مدار میکروپروسسوری و میکروکنترلری به یک پالس ساعت برای انجام عملیاتش احتیاج داره. که مثلا در هر ثانیه 1 میلیون دفعه بزنه. برای انجام اینکار ممکنه از چند روش متفاوت بشه استفاده کرد. ولی یک راه حل نسبتا خوب و دقیق و ارزان استفاده از کریستال های کوارتز هست. اینا جوری تراشیده شدن که در یک فرکانس خاص نوسان کنن و بتونن اون ضربان های مورد نیاز رو تولید کنن.

راجع به PWM هم میشه اینجوری گفت: ساختن یک ولتاژ با استفاده از مدارات صرفا دیجیتال کار اگر نشدنی نباشه؛ خیلی سخته. یک راه راحتش اینه که فرض کنیم مداری که قراره از ولتاژ تولیدی استفاده کنه سرعت کافی نداره. پس میاییم یک موج مربعی با فرکانس بالا تولید میکنیم که هر چی در طی یک زمانی مثلا یک ثانیه؛ میزان زمان بیشتری سطح منطقی یک داشته باشه میشه اینجوری در نظر گرفت که منظور سیستم تولید کننده رسیدن به ولتاژ بالاتری هست. مثلا فرض کن:

111100111100

این الگو شامل 12 رقم هست که 8 تاش 1 منطقی (مثلا 5 ولت) هست. این الگو رو میشه به عنوان یک جایگزین دیجیتال برای ولتاژی در حد 8/12 سطح 5 ولتی یا 3.33 ولت در نظر گرفت. حالا این الگو:

100000100000
    همون 12 بیت رو داره ولی فقط با دو تا بیت 1. پس میشه تقریبا گفت منظور طرف 2/12 ولتاژ 1 منطقی 5 ولتی یا 0.83 ولت هست. عملا اینجا ما با استفاده از تغییر طول سطح پالس یک و صفر؛ نمایشی از ولتاژ خروجی مد نظرمون تولید کردیم.
    بخاطر همین بهش میگن:
    مدولاسیون پهنای پالس یا Pulse Width Modulation

دیدگاه

لطفا صبر کنید...