EMIF یک امکان سخت افزاری است که در بسیاری از خانواده های DSP های شرکت TI موجود است. و امکانات خوبی برای مدیریت SDRAM خارجی متصل به DSP فراهم می کند. و بدون هیچ مشکلی هر نوع ترکیب بانک RAM مثل (64M*8,64M*16,128M*8,128M*32) و بسیاری دیگر را ساپورت و مدیریت میکنند.
مدتی است سرگرم طراحی یک مینیمم سیستم بر مبنای TMS320C6713 هستم که آن هم دارای EMIF است اما مشکل من پیدا نکردن SDRAM های سریع وباظریفت بالا است مثلا4M*8 Access time less than 10n توی جمهوری هر جا که بگی رفتم پیدا نکردم. کسی در زمینه حل مشکل من اطلاعات داره؟
به نظر شما میشه از SDRAM روی اسلات RAM مادربورد ها استفاده کرد؟
خلاصه مشکل من پیدا کردن RAM مناسب برای طراحی مدارم است اگه علاقه مند دانستن اطلاعات در زمینه EMIF هستید در سایت WWW.TI.COM
عبارت SPRA433E را سرچ کنید یه فایل PDF است.
امیدوارم این موضوع مثل موضوع قبلی من (Compiler C for TMS320C28XX) به کتک کاری نکشد
مدتی است سرگرم طراحی یک مینیمم سیستم بر مبنای TMS320C6713 هستم که آن هم دارای EMIF است اما مشکل من پیدا نکردن SDRAM های سریع وباظریفت بالا است مثلا4M*8 Access time less than 10n توی جمهوری هر جا که بگی رفتم پیدا نکردم. کسی در زمینه حل مشکل من اطلاعات داره؟
به نظر شما میشه از SDRAM روی اسلات RAM مادربورد ها استفاده کرد؟
خلاصه مشکل من پیدا کردن RAM مناسب برای طراحی مدارم است اگه علاقه مند دانستن اطلاعات در زمینه EMIF هستید در سایت WWW.TI.COM
عبارت SPRA433E را سرچ کنید یه فایل PDF است.
امیدوارم این موضوع مثل موضوع قبلی من (Compiler C for TMS320C28XX) به کتک کاری نکشد

دیدگاه