اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع به کار عملی با DSP

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

سلام

اون کتاب بد نبود و بیشترش تئوری رو گفته و فکر نکنم که شما نیازی به اون داشته باشی چون واسه دروس دانشگاهیه.
    ببخشید نمی دونم شاید من تلقی اشتباهس از قضیه دارم
    ولی من فکر می کنم که ما dsp رو قراره یاد بگیریم تا همون مسانل تئوری رو عملی کنیم دیگه
    وگرنه برای مسائل دیگه میکروکنترلرها موجود هستند و نیازی به کار با dsp ها , dsc ها نداریم

لطفا یه توضیحی بدید از این که دقیقا منظورتون چیه که نیازی به اونها نیست
    آیا مثلا این چیزهایی که تو این کتابها نوشتند خیلی به درد بخور نیستند یا ...

با تشکر

دیدگاه

سلام
      اینجوری نیست که مطالب تئوری اصلا به درد نخوره.من کتاب پردازش زمان گسسته سیگنال ها نوشته ی اپنهایم ترجمه دکتر لطفی زاده رو خوندم.(البته همشو که نه) کاملا به صورت تئوری و ریاضی مسایل رو بیان کرده.واسه کسی که می خواد عملی کار کنه همچین کتابی زیاد جالب نیست.این که میگم زیاد جالب نیست یعنی به خاطر مباحث ریاضیش وقت زیادی از آدم میگیره و بازدهی چندانی در عمل نداره.
      کتاب های بهتری مثل www.dspguide.com هست که واسه شروع خیلی عالیه و مباحثش کاملا به درد بخور.من یه بخش هاییش رو خوندم خیلی جالب گفته.از خوندنش خسته نمی شید. پیشنهاد می کنم حتما بخونیدش :agree:
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید عبدالله حسنی
        سلام
        اینجوری نیست که مطالب تئوری اصلا به درد نخوره.من کتاب پردازش زمان گسسته سیگنال ها نوشته ی اپنهایم ترجمه دکتر لطفی زاده رو خوندم.(البته همشو که نه) کاملا به صورت تئوری و ریاضی مسایل رو بیان کرده.واسه کسی که می خواد عملی کار کنه همچین کتابی زیاد جالب نیست.این که میگم زیاد جالب نیست یعنی به خاطر مباحث ریاضیش وقت زیادی از آدم میگیره و بازدهی چندانی در عمل نداره.
        کتاب های بهتری مثل www.dspguide.com هست که واسه شروع خیلی عالیه و مباحثش کاملا به درد بخور.من یه بخش هاییش رو خوندم خیلی جالب گفته.از خوندنش خسته نمی شید. پیشنهاد می کنم حتما بخونیدش :agree:
        موفق باشید
        آقای حسنی کاملا درست میگن. منظور این نیست که تئوری به درد نمیخوره حتی اصل کار همون تئوری هستش و شما نهایتا میخاید همون تئوری رو روی dsp پیاده کنید ولی واسه شروع اگه عملی کار نکرده باشی و با سخت افزار dsp آشنایی نداشته باشی تئوریها واست بی مزه میشن و زود احساس نا امیدی میکنی. پس بهتره اول کمی عملی کار کنی اون وقت تئوری ها رو بهتر میفهمی و وقتی روی dsp اونا رو پیاده میکنی لذت میبری.
        MATLAB هم خیلی ضروریه واسه کار با DSP . ولی من هنوز DSP رو با MATLAB کار نکردم.
        امیدوارم مسِِئله حل شده باشه.
        موفق باشی
        ” تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت”

دیدگاه

با سلام به دوستان
          کسی از دوستان از sdflash با پورت سریال جواب گرفته؟ :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_aam
            با سلام به دوستان
            کسی از دوستان از sdflash با پورت سریال جواب گرفته؟ :cry:
            من هنوز تستش نکردم. شما که یه DSK در اختیارتونه میتونید زود تست کنید. نتیجه رو هم به ما بگید.
            منتظریم یادت نره. :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tanbakoo
              در این مورد یه کتاب امسال چاپ شده به اسم " کنترل حرکت توسط DSP "
              که در مورد tms320LF2407و کمپایلر ccsیه توضیحاتی داده
              من امروز این کتاب رو نگاه کردم. در کل نه تئوری و نه عملی چیزی یاد نمیده. اصلا فکر کنم عنوان کتاب اشتباهی خورده چون واقعا ربطی به DSP نداره و بیشتر در مورد کنترل کردن یه موتور پله ای و PWM و ADC حرف زده. کامپایلر CCS رو فقط معرفی کرده در حالی که چند مثالی که داره با زبان اسمبلی و حداقل مربوط به 15 سال پیشه.
              نتجه اینکه خریدن این کتاب فقط پول هدر دادن است. البته میتونید قبل از خرید کامل ببینید. من نخریدم.
              موفق باشید

دیدگاه

سلام
                در مورد کتاب موافقم یه 20 سالی دیر ترجمه شده و خیلی به نظر جالب نمیاد من هم اشتباه کردم خریدم
                ولی من برای کار با ccs مشکل دارم و این کتاب رو که دیدم گفتم شاید راهم بندازه که نشد
                حالا امکانش هست شما یه آموزش کوچولو اینجا بزارید

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tanbakoo
                  حالا امکانش هست شما یه آموزش کوچولو اینجا بزارید
                  سلام دوست عزیز من یه خلاصه ای گذاشتم اینجا http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=16253.0
                  بیشتر از این فرصت نکردم کار کنم و بیشتر مشغول سخت افزارم هر چند که خیلی نمیتونم براش وقت بذارم
                  انشالا بتونم تکمیلترش میکنم. شما هم کمک کنید.

دیدگاه

بچه ها tps رو میتونید از اینجا بخرید:

نصیر الکترونیک. پاساز فرقانی. 66753829
                    tps767d301 رو داره. 4000 تومان.

شاد باشید.
                    www.irandspcenter.ir
                    support@irandspcenter.ir
                    www.irandspcenter.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط micromajid

من هنوز تستش نکردم. شما که یه DSK در اختیارتونه میتونید زود تست کنید. نتیجه رو هم به ما بگید.
                      منتظریم یادت نره. :
                      SDFlash به خوبی کار می کنه و کاملا okeye :biggrin:
                      اینجا رو ببینید:
                      http://irandspcenter.ir/en/index.php?option=com_mamboboard&Itemid=50& func=view&id=9&catid=25
                      www.irandspcenter.com

دیدگاه

اضافه کردن هدر فایل برای سری C2000 :
                        http://irandspcenter.ir/forum1/index.php?topic=5.0
                        www.irandspcenter.com

دیدگاه

سلام دوستان ........... من دیدم دوستان راجع به رگولاتور tps صحبت کرده بودن. می خواستم بگم تا جایی که من میدونم لااقل برای بعضی DSP ها لازمه از مدولاتور خاص خودشون استفاده کنن چون پاور اونها هم مثل سایر عملیاتشون تایمینگ داره یعنی با یه زمان بندی خاصی باید زیاد بشه. مثلا من برای DSP تگزاس TMS320VC5509 از رگولاتور TPS767D301 استفاده می کنم. خوبی دیگه این DSP که گفتم اینه که میشه اونو از طریق پورت USB کامپیوتر پروگرم کرد.

دیدگاه

یکی از بچه ها لطف کرده بودن آدرس فروشگاهی که TPS رو داره گذاشته بودن. منتهی چون پست مال 2008 بود من فکر کردم شاید نداشته باشه الان. رفتم دیدم داره و خریدم. خیلی کمک کرد. آدرسش رو دوباره میذارم اینجا:

TPS767D301
                            نصیر الکترونیک، پاساژ فرقانی، طبقه همکف، 66753829
                            قیمت 2009 قطعه شده 5000 تومان.

کلاً این فروشگاه چیزهای خوبی در زمینه DSP داره و کار خودشون هم در همین زمینه است.

دیدگاه

سلام
                              این فروشگاه باقی مانده قطعاتی که برای یک پروژه میارن و تو انبار می مانه رو می زاره تو مغازش . راستی می دانستید فرستنده های MW که همین چند وقت پیش افتتاح شد و با توان 1MW :eek: بود کار همین شرکت است .

دیدگاه

راستی من TPS70302 رو 4000 تومان خریدم . خیلی با حاله هم فعال ساز داره هم . هم میتونه ولتاژ های مختلف تولید کنه و هم اینه در اثر کشیدن جریان زیاد تغذیه را می خواباند .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X