اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت DSK برای TMS320F2812

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت DSK برای TMS320F2812

ممنون. آره توی عکسش دیده بودم که مدل سوکت دار هم داره ولی توی ایران بعید میدونم که این سوکت باشه.
    نوشته اصلی توسط ali_aam
    من پیشنهاد می کنم برای پردازش صدا روی بوردت ورودی میکروفون وِ DAC بگذاری مثل dsk 6713
    حتما این کارو میکنم. وقتم خیلی کم شده. اصلا مطرح کردن dsk تو این قسمت واسه همین نظراته. ممنون.
    فعلا یه مبدل CAN و یه حافظه spi و پورت USB بهش اضافه کردم.
    ” تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت”

دیدگاه

یه پیشنهاد خوب دیگه ... اکه یه atmega 8 روی بوردتون بزارید با i/o هاش میتونی به راحتی مدل boot رو انتخاب کنید چون برای اجرای برنامه باید روی فلش boot بشه وهنگام پروگرم روی sci
      از adc اون میتونی برای کنترل ولتاژ 3/3 و 8/1 استفاده کنی تا dsp اسیب نبینه

دیدگاه

سلام
        ببخشید دیر به دیر سر می زنم.
        جناب میکرو مجید برای تغذیه من از tps72518 و یک رگولاتو 3.3 ولت عادی و همچنین از یک dc-dc converter با خروجی 5 ولت با توان 1 وات ساخت minmax استفاده کردم. خروجی کانورتر علاوه بر استفاده در نقاط مختلف مدار به عنوان ورودی tps72518 هم استفاده شده. نحوه اتصال این ولتاژها به پایه های چیپ هم که مشخص هست. امیدوارم اینایی که گفتم به دردت بخوره. نکته ی دیگه ای وجود نداره برای زدن برد جز اینکه زمین های آنالوگ و دیجیتال رو تو یک نقطه به هم وصل کن. منبع ولتاژ سنسورها و A/D هایی که ممکنه رو برد بیان رو مجزا بده مثلا میتونی یک کانورتور 5 ولت دیگه هم اضافه کنی. اگه از کانورتور استفاده کرده به فکر خنک کردنش هم باش. من اون کانوتور اولی رو بیشتر واسه PWM ها گذاشتم. بازم امیدوارم چیز به دردبخوری تو این نوشته ها باشه.
        موفق باشید.

دیدگاه

سلام مجید اقا
          dsk به کجا رسید اگه مشکلی برخوردی من یه ادم خیلی وارد (فوق دکترا) سراغ دارم توی امریکا
          مشکلاتت رو مطرح کن فکر کنم مفید باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_aam
            سلام مجید اقا
            dsk به کجا رسید اگه مشکلی برخوردی من یه ادم خیلی وارد (فوق دکترا) سراغ دارم توی امریکا
            مشکلاتت رو مطرح کن فکر کنم مفید باشه
            سلام دوست عزیز
            من میخواستم تکلیف تغذیه رو مشخص کنم که طبق گفته خود تگزاس ترتیب ولتاژها مهم نیست. احتمالا به خاطر نوع تکنولوژی ساخت، ترتیب ولتاژها واسه عمر تراشه مفیده. و همین قطعات که جناب vini گفتن مشکلو حل میکنه.
            و اما من یه ماهه که کلا گذاشتم کنار تا بعد از کنکور ارشد دوباره ادامش بدم انشالا.
            :bye
            ” تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت”

دیدگاه

موافقم منم می خوام بزارم کنار تا بعد از کنکور ولی حیفم می یاد تازه داره به جاهای خوبی میرسه

دیدگاه

بچه ها رگولاتور و DSP رو میتونید از اینجا بخرید:

نصیر الکترونیک. پاساز فرقانی. 66753829
                tps767d301 رو داره(رگولاتور). 4000 تومان.

شاد باشید.
                www.irandspcenter.ir
                support@irandspcenter.ir
                www.irandspcenter.com

دیدگاه

سلام اقا محمد رضا
                  شما می دونید ایا میشه یه سوکت ای سی 176 پایه واسه 2812 توی جمهوری پیدا کرد
                  راستی توالی تغذیه با خازن ها ساخته میشه یا با یه چیز دیگه؟
                  ممنون

دیدگاه

ببخشید دیر جواب میدم،

اون سوکتآ‌ها توی ایران پیدا نمیآ‌شه و قیمتشم کلا بالاست. حدودا ۱۵۰ دلار.

بله، توالی تغذیهآ‌ها هم با خازن باید درست بشه.
                    www.irandspcenter.com

دیدگاه

خدمت دوستان که روی این تاپیک کار می کنند سلام
                      من با DSP های سری 6000 کار کردم و الان هم دارم روی سری 2000 کار می کنم ولی من تا به حال با برد DSK کار می کردم . ولی الان می خوام برد اون رو هم بزنم.از نوشته های دوستان در این بخش لذت بردم. ولی چند تا مشکل وجود داره . 1- عکسهای قرار داده شده در این تایپیک همشون مشکل دارند اگه ممکن است اونها رو دوباره پلود کنید ممنون میشم 2. همانطور که یکی از دوستان اشاره کردند بهتر شماتیک کار ها در اینجا قرار داده شود.
                      البته این پیشنهادهای من برای بهبود کار بود؟؟؟؟
                      من تو یک تایپیک دیگه درخواست فوت پرینت سری 2812 رو کردم ولی کسی جواب نداد اگه اون رو هم تو این تایپیک بذارید ممنون میشم.
                      من دشمن تو و عقاید تو هستم ولی حاضرم در راه آزادی عقیده ات جانم را فدا کنم. (ولتر)

دیدگاه

با سلام
                        شماتیک های اصلی رو بهتره از خود pdf های تگزاس برداری توی cd dsk که دارید موجوده از سات خود ti هم قابل دانلود
                        باید دنبال pdf مربوط به dsk f2812 بگردید
                        در مورد فوت پرینت هم پیشنهاد میکنم اگه از protel استفاده میکنید توی سایت altium فوت پرینت ها قابل دانلود به اضافه اینکه اگه یه مبدل خودت طراحی کنی تا ای سی قابل تعویض باشه خیلی بهتره

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                          من درخواست کردم که این عکس هایی که در این تایپیک نشون داده نمیشه رو دوباره بزارند تا ملت استفاده کنند ولی کسی جواب نداد
                          در مورد ای سی TPS767D301 که فرمودید. فوت پرینت اون چیه ؟ اون چیزی که تو pdf گفته پیدا نمیشه (PWP (HTSSOP)) . من تو سایت altium هم رفتم ولی اون TSSOP که دارای 28 پایه باشه داره ولی دقیقا با اون pdf یکی نیست ! لطفا راهنمایی کنید ؟
                          من دشمن تو و عقاید تو هستم ولی حاضرم در راه آزادی عقیده ات جانم را فدا کنم. (ولتر)

دیدگاه

سلام دوستان یه سوال داشتم
                            اگه با استفاده از شماتیک های برد DSK بورد خودمون رو طراحی کرده و بسازیم، آیا میتونیم از gel file بورد DSK اصلی برای راه اندازی بورد خودمون استفاده کنیم؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X