اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد پروژه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد پروژه

سلام دوستان.من میخواستم پروژه کارشناسی را درمورد دیجیتال ومیکروکنترولر کار کنم.اگر کسی بتونه درمورد موضوع پروژه به من کمک کنه یه دنیا ممنون میشم.پروژه ای که در حد متوسط باشه.خواهش می کنم کمک کنید

پاسخ : کمک در مورد پروژه

سلام.
    یاسر جان میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید. در بخش پردازش صدا پست زدید و گفتید پروژه دیجیتال و میکرو. اگه میشه یه مقدار واضح تر بگید چی مد نظرتون هست
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

ممنونم آقا محمد که میخواهید کمک کنید.میخواستم پروژه کارشناسی را یک passwordصوتی به روش شبکه های عصبی کار کنم اما پرس وجو کردم گفتند خیلی سخت است میخواهم بدانم که آیا عملیه؟یا اصلا با روشهای دیگه میشه passwordصوتی درست کرد.به خاطر این خواستم اگه این نشد پروژه دیگه بهم معرفی کنید

دیدگاه

سلام.
        منظورتون از پسورد صوتی اینه که تن صدا رو تشخیص بده؟ یا یه جمله رو که طرف میگه؟ به چه صورت؟
        موفق باشید.

دیدگاه

سلام.بازم ممنون.منظورم اینه که صدای چند نفر رو(بصورت یک کلمه عبور برای هر نفر) تو حافظه ذخیره کنیم بعد با مقایسه کلمه تلفظ شده با همه کلمات حافظه کلمه موردنظر را پیدا کرده و ok بدهیم.حال این مقایسه بروش شبکه های عصبی باشد یا هر روش دیگر که امکان پذیر است.

دیدگاه

سلام.
            یه چیزی شبیه سیستم تلفن های همراه که اسم طرف رو میگید و شماره گیری میکنه.
            میشه این کار رو کرد ولی شاید خیلی خوب جواب نده مثلا 70 یا 80 درصد دقیق جواب بده. البته مطمئن نیستم ولی یه پروژه ای هست که میشه روش وقت گذاشت تا نظر شما چی باشه.
            موفق باشید.

دیدگاه

سلام مجددوتشکر.بله یک چیزی شبیه اون.ولی نگفتید به چه روشی.لطفا اگه شما آقا محمد و دوستان دیگه اطلاعاتی در این مورد دارند ما را از کمکهای خود بی نصیب نگذارید.من بی صبرانه منتظر کمک شما هستم.با تشکر

دیدگاه

سلام.
                ببینید به نظرم برنامه کاری رو اینطوری انجام بدیم.

1- برنامه ای بنویسید که از میکرون بتونه صدا ضبط کنه در متلب.

2- من فکر میکنم اگه چیزی که قراره تشخیص داده بشه یک کلمه باشه سیستم دقیقتر خواهد بود. برنامه ای بنویسید که مثلا اگه اون کلمه مد نظر شما مثلا کلمه "سلام" یک ثانیه طول میکشه اون برنامه بیاد صدایی رو که ضبط کرده طوری اول و آخرش رو بزنه که دقیقا یک ثانیه بشه و صدای "سلام" داخل این یک ثانیه باشه.

3- "سلام" های زیادی ضبط کنید و از همه FFT بگیرید فرض یه ماتریس با ابعاد 1 در 1000 بدست میاد. حالا توان سیگنال رو با گام های 80 تایی بدست بیارید. (در این مورد بیشتر توضیح میدم)

4- داده هایی که از مرحله 3 بدست اومده رو به شبکه عصبی بدید تا آموزش ببینه.

5- حالا یه "سلام" جدید بگید و ازش FFT بگیرید و اون رو بدید به شبکه عصبی ببینید درست کار میکنه یا نه.

تا مرحله 2 رو فکر کنم به راحتی انجام بدید ولی از اون به بعدش یکم تجربه نیاز داره اگه تهران هستید من آدرس میدم تشریف بیارید دانشگاه من تا با هم روش کار کنیم .
                موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X