اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

wav 16bit به wav12bit برای dac

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

wav 16bit به wav12bit برای dac

با سلام
    در این رابطه کسی میدونه باید چه کرد
    فکر کنم قضیه فراتر از یک تقسیم باشه
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

پاسخ : wav 16bit به wav12bit برای dac

سلام
    منظورتون چی هست از این پست؟
    تبدیل کردن فایل w16 به w12 هست؟روی کامپیوتر یا تراشه؟
    یا می خواین با پردازش سیگنال تبدیل این عملیات رو انجام و روی خروجی ظاهر کنین؟
    برای کامپیوتر که برنامه آماده هست
    برای تراشه باید DSP کنین و همچنین داده های فرکانسی که به دردتون نمی خوره حذف کنین یا فرکانس نمونه برداری از 16 بیت رو کاهش بدین و با افت کیفیت داده هاتون رو کم حجم تر کنین
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

پاسخ : wav 16bit به wav12bit برای dac

با تشکر از جوابت
      روی کامپیوتر که برنامه پیدا نکردم اگه لطف کنی لینک بدی ممنون
      و همچنین روی چیپ میخوام اینکارو انجام بدم
      چیپم xmega هست که dac 12 بیت داره
      فایل wave که من میخونم مونو 16 بیت هست که نمیتونم برروی خروجی بطور صحیح ظاهرش کنم
      البته دوستان یک کد با متلب نوشتن که اینکارو انجام میده ولی من نه مهارت کار با متلب رو دارم
      و نه میخوام با متلب اینکارو انجام بدم
      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
      میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X