اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت برد تشخیص صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت برد تشخیص صدا

با سلام خدمت دوستان

می خواستم در رابطه با سیستم های صوتی که تشخیص واژه ی مورد نظر رو میدهند و بعد طبق اون عملی در سیستم رو انجام میدهم به چه صورت هست ؟

در واقع می خوام سیستمی رو بسازم که مثلا هر موقع واژه ی ( آتش ) پخش شد بتونه تشخیص بده و عمل مشخصی رو انجام بده .

پاسخ : ساخت برد تشخیص صدا

سلام به همه
    صلوات
    این کار نیاز به برنامه نویسی پیچیده ای داره و با میکروکنترلر های معمولی نمیتونی
    باید از پردازش سیگنال استفاده کنی
    صدای هر شخص دارای علامت های مشخصی هست
    مثل محدوده فرکانسیش
    این سیستم ها ابتدا یک صدا رو به عنوان مرجع میگیرن بعد مولفه ها ی اون صدا رو پیدا میکنه و سپس هر وقت صدایی با اون مدل مولفه به هش داده بشه کاری رو انجام میده که از پیش براش تعریف شده
    مثل بعضی از موبایل ها
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

دیدگاه

دوستان اگه کسی کار کرده یا مقاله یا کار عملی در این رابطه موجود هست دریغ نکنید
      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamadeng
        با سلام خدمت دوستان
        می خواستم در رابطه با سیستم های صوتی که تشخیص واژه ی مورد نظر رو میدهند و بعد طبق اون عملی در سیستم رو انجام میدهم به چه صورت هست ؟
        در واقع می خوام سیستمی رو بسازم که مثلا هر موقع واژه ی ( آتش ) پخش شد بتونه تشخیص بده و عمل مشخصی رو انجام بده .
        هرچند خیلی وقته از این تاپیک گذشته
        اما برای آیندگان، لینک زیر مفید خواهد بود:
        Voice Recognition Robotic Car
        :nerd:
        1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
        2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
        3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X