اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهی برای جدا کردن فیش کولریِ ثابت‌شده؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهی برای جدا کردن فیش کولریِ ثابت‌شده؟

در یک دستگاه می‌خواهم یک فیش کولری را بکشم (تصویر زیر). اما نر و ماده‌ی آن را به جای این که فقط پرس کنند، با ماده‌ای نقره‌ای یا سربی‌رنگ ثابت کرده‌اند.
    لحیم نیست چون هم کاملاً مات است (در حالی که لحیم اینقدر مات نیست) و هم حتا با هویه‌ای که به‌راحتی هر لحیمی را ذوب می‌کند ذوب نمی‌شود.
    در ضمن، همانطور که در تصویر می‌بینید، این فیش، در ادامه به یک قسمت پلاستیکی می‌رسد. حرارت زیاد (حتا حرارت هویه) باعث آب شدن قسمت پلاستیکی می‌شود.
    آیا شما به چنین ماده‌‌ای که نر و ماده‌ی فیش را با آن ثابت کرده باشند برخورده‌اید؟ آیا راهی برای ذوب کردن چنین ماده‌ای سراغ دارید؟

سیم لحیم بودنش که احتمال زیاد سیم لحیمه، ولی چون اتصالات فلزی زیادی داره، هویه خیلی پرقدرتی می خواد تا بتونه دوبش کنه، هویه های کوچیک تا میاد به نقطه ذوب برسونه، حرارتش منتقل میشه و نمیتونه متمرکز بشه
    می تونید دورش آلومینیوم بپیچید و از این هویه فندکی ها استفاده کنید، هم به بقیه جاها صدمه نمیرسه، هم اینکه باعث میشه به علت حرارت بالا ذوب بشه
    کدر بودن بیش از حد هم به خاطر کیفیت خیلی پایینه سیم لحیمه !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی نمایش پست ها
      سیم لحیم بودنش که احتمال زیاد سیم لحیمه، ولی چون اتصالات فلزی زیادی داره، هویه خیلی پرقدرتی می خواد تا بتونه دوبش کنه، هویه های کوچیک تا میاد به نقطه ذوب برسونه، حرارتش منتقل میشه و نمیتونه متمرکز بشه
      می تونید دورش آلومینیوم بپیچید و از این هویه فندکی ها استفاده کنید، هم به بقیه جاها صدمه نمیرسه، هم اینکه باعث میشه به علت حرارت بالا ذوب بشه
      کدر بودن بیش از حد هم به خاطر کیفیت خیلی پایینه سیم لحیمه !
      1. دور نری و مادگی فیش کولری، فویل آلومینیوم بپیچم؟
      2. منظورتان از هویه فندکی، دقیقاً چه هویه‌ای است؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها

1. دور نری و مادگی فیش کولری، فویل آلومینیوم بپیچم؟
        2. منظورتان از هویه فندکی، دقیقاً چه هویه‌ای است؟
        درود، منظور ایشون این هست که بین فیش ها و دیواره پلاستیکی فویل بگذارید تا حرارت باعث ذوب شدن بدنه نشود.
        2- واضح نیست، هویه های گازی در بازار وجود دارند که مانند فندک معمولی با گاز شارژ میشوند و حرارت آنها از طریق شعله ایجاد شده و به همین دلیل حرارت بالا و متمرکز زیادی تولید میکنند.
        میتوانید از فندک های اصطلاحا اتمی هم استفاده کنید که شخصا برای ذوب کردن قلع نواحی پلیگانی برد استفاده میکنم و همیشه جواب داده!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود، منظور ایشون این هست که بین فیش ها و دیواره پلاستیکی فویل بگذارید تا حرارت باعث ذوب شدن بدنه نشود.
          2- واضح نیست، هویه های گازی در بازار وجود دارند که مانند فندک معمولی با گاز شارژ میشوند و حرارت آنها از طریق شعله ایجاد شده و به همین دلیل حرارت بالا و متمرکز زیادی تولید میکنند.
          میتوانید از فندک های اصطلاحا اتمی هم استفاده کنید که شخصا برای ذوب کردن قلع نواحی پلیگانی برد استفاده میکنم و همیشه جواب داده!
          در صورتی که بخواهیم با شعله روی این فیش کار کنیم، فویل آلومینیوم ایده‌ی بسیار خوبی است برای جلوگیری از برخورد شعله با دیوار‌ی پشت فیشها.

اما مشکل دیگری که چه هویه و چه شعله (کلاً زیاد حرارت دادن این فیشها) ایجاد می‌کند، ذوب شدن پلاستیک مشکی‌ای است که سر دیگر فیش داخل آن قرار دارد. فندک اتمی دارم. اما ذوب شدن پلاستیک مشکی را چه باید کرد؟

دیدگاه

در صورتی که بخواهیم با شعله روی این فیش کار کنیم، فویل آلومینیوم ایده‌ی بسیار خوبی است برای جلوگیری از برخورد شعله با دیوار‌ی پشت فیشها.

اما مشکل دیگری که چه هویه و چه شعله (کلاً زیاد حرارت دادن این فیشها) ایجاد می‌کند، ذوب شدن پلاستیک مشکی‌ای است که سر دیگر فیش داخل آن قرار دارد. فندک اتمی دارم. اما ذوب شدن پلاستیک مشکی را چه باید کرد؟
            معمولا استاندارد این است که جنس پلاستیک مادگی فیش ها از باکلیت باشد که در برابر سوختن مقاوم است.
            میتوانید پلاستیک مادگی را هم با فویل احاطه کنید تا انتقال حرارت به پلاستیک کاهش یابد.
            ​​​​​​ضمن اینکه پیشنهاد میکنم فیش ها را آغشته به روغن لحیم کنید تا سریعتر ذوب شوند!
            ​​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

معمولا استاندارد این است که جنس پلاستیک مادگی فیش ها از باکلیت باشد که در برابر سوختن مقاوم است.
              میتوانید پلاستیک مادگی را هم با فویل احاطه کنید تا انتقال حرارت به پلاستیک کاهش یابد.
              ​​​​​​ضمن اینکه پیشنهاد میکنم فیش ها را آغشته به روغن لحیم کنید تا سریعتر ذوب شوند!
              ​​​​
              متأسفانه پلاستیک است نه باکلیت.
              هر بار که سراغش رفتم، روغن لحیم هم زده‌ام.
              حرارت، پخش می‌شود.

دیدگاه

متأسفانه پلاستیک است نه باکلیت.
                هر بار که سراغش رفتم، روغن لحیم هم زده‌ام.
                حرارت، پخش می‌شود.
                هر چقدر که به تصاویر نگاه میکنم، احتمالی جز وجود لحیم نمی‌بینم.
                تنها چیزی که بنظر میرسد، این است که لحیم از نوع سرب خالص باشد که تنها با حرارت شعله ذوب میشود.
                ​​​​​
                ​​​​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X