اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عیب در هویه و هیتره Gordak 952a

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عیب در هویه و هیتره Gordak 952a

سلام خسته نباشد من هویه و هیتره Gordak952a دارم داشتم کار می کردم خاموشش کردم بعده اینکه روشنش کردم دیدم انگار داره نبض میزنه انگار داره از زیره آب حباب در میاد یه صدایه عجیبی داره مشکل چیه؟ 1 سال تازه گرفتم

نوشته اصلی توسط علی۴۵۲ نمایش پست ها
    سلام خسته نباشد من هویه و هیتره Gordak952a دارم داشتم کار می کردم خاموشش کردم بعده اینکه روشنش کردم دیدم انگار داره نبض میزنه انگار داره از زیره آب حباب در میاد یه صدایه عجیبی داره مشکل چیه؟ 1 سال تازه گرفتم
    درود،
    دقیقا چه صدایی داره؟
    بهتر بود فیلمی از صدای مورد نظر میذاشتید. احتمالا در قسمت پمپ هوا مشکلی پیش اومده یا شلنگ مسدود شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی۴۵۲ نمایش پست ها
      با سلام و احترام
      آیا بعد از خرید هیتر و پیش از استفاده، پیچهای محافظ مربوط به پمپ باد را باز کردید؟

دیدگاه

با درود فراوان خدمت اساتید عزیز و گرامی،،

عزیزان یه هیتر هویه گرداک ۹۵۲ صفحه دیجیتال دارم که قسمت هوای گرم هیتر دچار مشکل شده،،روشن که میکنی قسمت پسم باد بدون مشکل کار میکنه کم و زیاد میشه ولی قسمت دما تا ۲۱۷ درجه بیشتر نمیره و درجه نوسان داره ولوم رو تا اخر میچرخونم ولی بیشتر از ۲۱۷ نمیشه روز های اول تا ۲۷۰ میرفت ولی الان کمتر شده،،قابل ذکر است که هیتر نو هست و زیاد کار نکرده،،،کار های انجام شده،تست سنسور دسته با مولتی متر پایه ها از دو طرف اهم داشت،،،گرفتن خروجی ایسی سنسور ولتاژ ۱،۵ ولت،،،تست ترایاک های سه گانه،،،هر سه تا خارج از برد تست شد،،پایه وسط به هر دو پایه راه نمیداد،،ولی پایه های کناری به همدیگر راه داشت،،،دوستان اگر کسی این مشکل رو داشته و بر طرف کرده لطفا راهنمایی کنه که کدوم قطعه رو تعویض کرده گفتم هیتر نو هست و نمیخوام شخمش بزنم،،،این ایراد من مطمئن هستم در بسیاری از هیتر های گرداک باید رخ داده باشه و یه قطعه خاصی داره که با تعویض اون مشکل بر طرف میشه اگر اون قطعه رو کسی میدونه راهنمایی کنه با تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
          با درود فراوان خدمت اساتید عزیز و گرامی،،

عزیزان یه هیتر هویه گرداک ۹۵۲ صفحه دیجیتال دارم که قسمت هوای گرم هیتر دچار مشکل شده،،روشن که میکنی قسمت پسم باد بدون مشکل کار میکنه کم و زیاد میشه ولی قسمت دما تا ۲۱۷ درجه بیشتر نمیره و درجه نوسان داره ولوم رو تا اخر میچرخونم ولی بیشتر از ۲۱۷ نمیشه روز های اول تا ۲۷۰ میرفت ولی الان کمتر شده،،قابل ذکر است که هیتر نو هست و زیاد کار نکرده،،،کار های انجام شده،تست سنسور دسته با مولتی متر پایه ها از دو طرف اهم داشت،،،گرفتن خروجی ایسی سنسور ولتاژ ۱،۵ ولت،،،تست ترایاک های سه گانه،،،هر سه تا خارج از برد تست شد،،پایه وسط به هر دو پایه راه نمیداد،،ولی پایه های کناری به همدیگر راه داشت،،،دوستان اگر کسی این مشکل رو داشته و بر طرف کرده لطفا راهنمایی کنه که کدوم قطعه رو تعویض کرده گفتم هیتر نو هست و نمیخوام شخمش بزنم،،،این ایراد من مطمئن هستم در بسیاری از هیتر های گرداک باید رخ داده باشه و یه قطعه خاصی داره که با تعویض اون مشکل بر طرف میشه اگر اون قطعه رو کسی میدونه راهنمایی کنه با تشکر فراوان
          درود...
          بنده حدس میزنم که مشکل از ولوم باشد..... بنظر بنده ولوم را تعویض بکنید ببینید مشکل وجود دارد یا خیر...
          اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

با درود فراوان خدمت شما دوست عزیز..بله حدس شما کاملا درست بود.سپاس فراوان بابت راهنمایی درست و دقیق شما دوست عزیز و بزرکوار..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X