اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماندن در boot logo گیرنده دنای و بالا آمدن رندوم!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماندن در boot logo گیرنده دنای و بالا آمدن رندوم!

با سلام
    گیرنده دیجیتال دنای روی لوگو گیر میکرد یا به نوعی هنگ میکرد فقط باید برقش قطع میشد اما به صورت رندوم بعضی وقتها با قطع و وصل برق و فشردن کلید پاور ، مجدد بالا میامد! حالت نمایشگر روی پنل عادی بود در هر حالت و مواقعی که بوت نمیشد روی ساعت باقی میماند.
    از بابت فلش کمی خیالم راحت شد. چند قطعه محتمل رو تست یا تعویض کردم باز جواب رندوم بود قبلا ولتاژ چند نقطه رو گرفتم خوب بود.
    برد رو هم شستم. سیمهای رو بهتر متصل کردم. وقتی بالا اومد آپدیتش کردم درست شد!
    این مدل 8 ثانیه طول میکشه تا لود بشه قبلا همینطور بوده.
    برد چند لایه بود و قطعات THD میکس شده با وایا!
    دمای هیت سینک CPU تا 54 درجه میرسه (تست با مولتی‌متر)

​به نظرتون یه سری چیزها رو اول چک میکنه گیر میکنه تو بوت شدن؟
    آخرش مشکل چی بوده ، ممکنه تکرار بشه ، چه اقدام دیگه ای انجام بدم !!؟؟
    801T2

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
    با سلام
    گیرنده دیجیتال دنای روی لوگو گیر میکرد یا به نوعی هنگ میکرد فقط باید برقش قطع میشد اما به صورت رندوم بعضی وقتها با قطع و وصل برق و فشردن کلید پاور ، مجدد بالا میامد! حالت نمایشگر روی پنل عادی بود در هر حالت و مواقعی که بوت نمیشد روی ساعت باقی میماند.
    از بابت فلش کمی خیالم راحت شد. چند قطعه محتمل رو تست یا تعویض کردم باز جواب رندوم بود قبلا ولتاژ چند نقطه رو گرفتم خوب بود.

801T2
    درود....
    خازن های الکترولیت خروجی 12 یا 5 ولت یا ...ولت منبع تغذیه را با نمونه مشابه تعویض بکنید....
    و آی سی ایپرام را یکبار پروگرام بزنید ...
    دستگاه کاملا درست میشود و مشکل بوت و ... رفع میشود!!!
    جدیدترین ویرایش توسط parsa bahrami; ۲۰:۵۰ ۱۴۰۲/۰۷/۱۲.
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

با سلام

801T2
      درود،
      در اکثر مواقع ، بوت شدن شانسی ناشی از خرابی خازن های خط 3.3 و 5 ولت هست.
      علت دوم هم قلع مردگی پایه های CPU هست.
      اینکه با شستشو مشکل موقتا رفع شده ، میتونه دلیل بر قلع مردگی باشه.
      ​​​​​​

دیدگاه

درود بر شما

با هیتر روی این برد قابل انجامه یا کار دیگه ای باید کرد ؟
        دمای CPU 54 درجه عادی نیست ؟
        خازنهای الکترولیتی کامل عوض بشن؟
        یک کارت گرافیک هم دارم به ندرت در بوت شدن سیستم رو فریز میکنه و خطهای رنگی روی صفحه میاد وقتی سیستم ریست میشه و با روش قدیمی (چند بار ضربه به کیس) عمل میکنیم درست میشه! توی تست شناسایی نشده.. احتمال زیاد قلع مردگی میره درسته؟
        جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۲۳:۴۵ ۱۴۰۲/۰۷/۱۲.

دیدگاه

درود بر شما

یک کارت گرافیک هم دارم به ندرت در بوت شدن سیستم رو فریز میکنه و خطهای رنگی روی صفحه میاد وقتی سیستم ریست میشه و با روش قدیمی (چند بار ضربه به کیس) عمل میکنیم درست میشه! توی تست شناسایی نشده.. احتمال زیاد قلع مردگی میره درسته؟
          درود به شما....
          بنده خودم شخصا در مواقع تعمیر گیرنده های دیجیتال و گیرنده ی ماهوا ای اول خازن های تغذیه را تعویض میکنم اگر دستگاه راه افتاد که هیچ اگر راه نیوفتاد آی سی ایپرام آن را یکبار با برنامه خود آن دستگاه پروگرام میزنم و روشن می‌شود و کار می‌کند...
          اما بسیار در قطعات و برد های smd کم پیش می آید که لحیم سردی داشته باشیم ...
          خازن های تغذیه را تعویض بکنید و ایپرام آن را یکبار پروگرام بزنید....
          دمای سی پی یو عادی است...
          خازن های خروجی منبع تغذیه را تعویض بکنید...
          اگر دستگاه با کار های بالا درست نشد چاره ای جز رفع لحیم سردی نمیبینم (در موارد نادر این نوع گیرنده ها !!)
          اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

درود
            دستگاه یک بار کامل بالا آمد و موفق شدم از طریق usb فایل چند مگی آپدیت کنم و مدتی است مشکل تکرار نشده است (نسخه 801t2.bin زدم تو خود برنامه الان مینویسه 802t2!) آیا همان ایپرام بروز شده است؟ اگر لازم به پروگرام هست ناگزیر باید برون سپاری شود!
            در این دست‌گاه‌ها اشکال تیونر هم اتفاق میافتد؟
            جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۰:۵۱ ۱۴۰۲/۰۷/۱۳.

دیدگاه

درود بر شما

دمای 54 درجه CPU کاملا عادی و طبیعی هست، در مواردی ممکن هست دمای CPU به 70 درجه هم برسه!!!
              تعویض بی دلیل و غیر علمی قطعات ، صحیح نیست.
              با هیتر هوای گرم و خمیر فلکس هم میشه رفع قلع مردگی انجام داد اما اصولی تر ، انجام با هویه نوک تیز هست که مشکل برگشت نکنه.
              ضمنا از نظر علمی ، حافظه ۸ پایه داخل گیرنده دیجیتال، EEPROM نیست ، بلکه FLASH هست.

در مورد کارت گرافیک، بله احتمال این مورد زیاده . البته ضربه زدن مکرر به کیس میتونه باعث بدسکتور هارد دیسک بشه.
              معمولا RAM ها و GPU روی کارت گرافیک ، از نوع BGA هست.و دو روش دارید ، ریسولد و ریبال.
              در روش ریسولد ، به زیر قطعه BGA مقداری خمیر یا مایع فلاکس نفوذ داده میشه و با هیتر به قطعه حرارت داده میشه.
              این روش اصولی نیست و ممکنه مشکل بعد از مدتی برگشت کنه.
              در روش ریبال، قطعه BGA با هیتر از برد جدا میشه و با شابلون و ساچمه قلع، قلع پایه ها تجدید میشه و قطعه مجددا سر جای خودش قرار میگیره . که روش اصولی هست.
              ضمنا بهتر بود تصاویری از برد گیرنده دیجیتال بذارید تا مشخص بشه که وضعیت پایه های CPU چطورن و آیا دارای RAM مجزا هست یا دارای RAM یکپارچه هست.

دیدگاه

درود
                دستگاه یک بار کامل بالا آمد و موفق شدم از طریق usb فایل چند مگی آپدیت کنم و مدتی است مشکل تکرار نشده است (نسخه 801t2.bin زدم تو خود برنامه الان مینویسه 802t2!) آیا همان ایپرام بروز شده است؟ اگر لازم به پروگرام هست ناگزیر باید برون سپاری شود!
                در این دست‌گاه‌ها اشکال تیونر هم اتفاق میافتد؟
                درود...
                اگر دستگاه را آپدیت کردید و مشکل قبلی وجود نداشت فقط خازن های خروجی تغذیه را تعویض کنید جهت محکم کاری!!
                بهتر است آی سی فلش (طبق عادت می‌گویم ایپرام!) پروگرام مجدد بخورد ولی اگر دستگاه بدون مشکلی کار می‌کند.... چه می‌توان کرد!
                در مورد تیونر هم در اکثر دستگاه ها یک عدد خازن الکترولیت ۱۰ ولت یا ۱۶ ولت یا ۲۵ ولت یا ... ولت ( بستگی به مدل دستگاه متغیر است و تجربی گفتم ..)تقریبا کم ظرفیت در قسمت نزدیک تیونر و کنار CPU دستگاه وجود دارد که اگر آن تعویض شود مشکل سیگنال کم یا نداشت آنتن در اکثر دستگاه ها ( به شرطی که خازن های تغذیه عوض بشوند ولی نتیجه ندهد) رفع می‌شود....( به شرطی که ترانزیستور تقویت سیگنال آن شورت نشده باشد که در اینصورت باید ترانزیستور تعویض شود..)
                جهت راهنمایی بهتر عکس بدهید می‌توان بگویم کدام خازن است...
                دستگاه شما اشکال تیونر دارد؟؟
                جدیدترین ویرایش توسط parsa bahrami; ۰۹:۲۱ ۱۴۰۲/۰۷/۱۳.

دیدگاه

درود

تصویر برد خدمت شما

ولتاژ گیری از پایه های خازن و مکانهای محتمل انجام شده با همان نمونه های ذکر شده مطابقت داشت.

ولتاژ رگولاتور 5 ولت است.

اون کانکتور مونتاژ نشده پین TX,RX مختص چه کاری است؟ رنج فرکانسی این گیرنده‌ها همین است یا به صورت نرم افزاری محدود شده ؟

با سیم بلند و آنتن خارجی مشکل دارد و با سیم کوتاه و آنتن معمولی در فضای داخلی خوب است. شاید به دلیل کابل نامرغوب باشد! در ویدئویی به تیونر هم پرداخته بود گویا ترانزیستور هم فرکانس آن موجود نیست در صورت نیاز به تقویت کننده خارجی نیاز است!

در مورد سیستم
                  فرمایش شما متین است بله از سر ضرورت و کلافگی در رفع این عیب رندوم و با توکل اشتباه و اعمال چند تلنگر به کیس به امید برگشت اینکار صورت میگرفت البته عمل فوووتینگ به صورت دوره‌ای هم شاید موثر بوده باشد بردهای قدیمی در کیسهایی که مثلا برای گارانتی شرکتی به اون اشکال جالب پلمب میشدند سالها با انبوهی از غبار زمان کار میکردند علی برکت الله!!
                  مطمئن نیستم در درایو مکانیکی متوقف شده در کیس خاموش شده قبل از لود سیستم عامل عمل پارک شدن هد به صورت ایمن صورت گرفته یا خیر! سیستم بعد از لرزش در حالت خاموش تا چند ثانیه استارت نمیخورد.

دیدگاه

درود

تصویر برد خدمت شما

ولتاژ گیری از پایه های خازن و مکانهای محتمل انجام شده با همان نمونه های ذکر شده مطابقت داشت.

اون کانکتور مونتاژ نشده پین TX,RX مختص چه کاری است؟ رنج فرکانسی این گیرنده‌ها همین است یا به صورت نرم افزاری محدود شده ؟

با سیم بلند و آنتن خارجی مشکل دارد و با سیم کوتاه و آنتن معمولی در فضای داخلی خوب است. شاید به دلیل کابل نامرغوب باشد! در ویدئویی به تیونر هم پرداخته بود گویا ترانزیستور هم فرکانس آن موجود نیست در صورت نیاز به تقویت کننده خارجی نیاز است!

در مورد سیستم
                    فرمایش شما متین است بله از سر ضرورت و کلافگی در رفع این عیب رندوم و با توکل اشتباه و اعمال چند تلنگر به کیس به امید برگشت اینکار صورت میگرفت البته عمل فوووتینگ به صورت دوره‌ای هم شاید موثر بوده باشد بردهای قدیمی در کیسهایی که مثلا برای گارانتی شرکتی به اون اشکال جالب پلمب میشدند سالها با انبوهی از غبار زمان کار میکردند علی برکت الله!!
                    مطمئن نیستم در درایو مکانیکی متوقف شده در کیس خاموش شده قبل از لود سیستم عامل عمل پارک شدن هد به صورت ایمن صورت گرفته یا خیر! سیستم بعد از لرزش در حالت خاموش تا چند ثانیه استارت نمیخورد.

درود....
                    در هر صورت پیشنهاد می‌شود خازن های خروجی منبع تغذیه را با نمونه ی مشابه تعویض کنید و مشکل دریافت سیگنال هم کمی بهبود میابد....
                    بنده تا بحال روی این کانکتور ها کاری انجام ندادم و نمی‌دانم برای چه کاری است اما یک احتمال ضعیف میدهم که مربوط به usb دوم باشد....
                    رنج فرکانسی این دستگاه ها چون در داخل تولید می‌شوند مطمئنم که محدود شده اند چه از نظر سخت افزار چه نرم افزار!!( تا بحال هم در این مورد فکر نکرده بودم و برایم جالب شد!)
                    این را هم فراموش نکنید طول کابل و جنس آن بر روی سیگنال دریافتی تاثیر دارد و کابل بلند کمی باعث افت سیگنال می‌شود و باید از تقویت کننده استفاده کرد (استفاده از تقویت کننده به معنی دقیق تنظیم نکردن آنتن نمی‌باشد و باید آنتن دقیق تنظیم باشد و تقویت کننده فقط افت سیگنال روی کابل طولانی و چند تیکه را بهبود میبخشد.)

دیدگاه

درود

تصویر برد خدمت شما

در مورد سیستم

بنظر برد این دستگاه زیاد رطوبت نخورده.
                      نمی‌دونم برای چه هدفی ، محدوده فرکانس دریافتی برای شما سوال شد.
                      اما محدوده فرکانس دریافتی به صورت نرم افزاری محدود شده ، اما اگر این محدودیت نرم افزاری هم حذف شود، گستره دریافت امواج خیلی بالاتر نخواهد رفت!
                      سوکتی هم که میفرمایید، سوکت RS-232 هست که برای آپدیت دستگاه از طریق کابل استفاده میشه که نمی‌دونم باید بگم متاسفانه یا خوشبختانه ! کاربردی برای کاربر عمومی و تعمیرکار نداره.

دیدگاه

کانکتور و محدوده فرکانس برای من هم جالب بود گرچه کاربردی هم داشته باشند نمیتوانم استفاده کنم جهت اطلاعات عمومی پرسیدم نهایتا تا باند L باشد بلکه امید خدا نوفه‌سازی سرگردان بشود خفه‌سازی تلویزیون همسایه مزاحم را عهده‌دار شود.
                        RF Loop هم چیز جالبی است تلویزیون پدربزرگها ورودی AV ندارن کاش میشد همین خروجی رو چند متری به آسانی تقویت کرد با آنتن فرستاد!

حالا رم داشت ؟

دیدگاه

کانکتور و محدوده فرکانس برای من هم جالب بود گرچه کاربردی هم داشته باشند نمیتوانم استفاده کنم جهت اطلاعات عمومی پرسیدم نهایتا تا باند L باشد بلکه امید خدا نوفه‌سازی سرگردان بشود خفه‌سازی تلویزیون همسایه مزاحم را عهده‌دار شود.
                          RF Loop هم چیز جالبی است تلویزیون پدربزرگها ورودی AV ندارن کاش میشد همین خروجی رو چند متری به آسانی تقویت کرد با آنتن فرستاد!

حالا رم داشت ؟

خب ، پس حدسم درست بود که جهت دریافت امواج دیگر کشور ها پرسیدید!
                          بله واضح هست که RAM مجزا داره. قطعه مشکی وسط برد و سمت چپ CPU همون RAM هست.
                          البته تمام گیرنده های دیجیتال RAM دارن اما در خیلی موارد یکپارچه با CPU هست ( و بهتره در این موارد بجای کلمه CPU از اصطلاح SoC استفاده بشه )
                          جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۲۰:۵۱ ۱۴۰۲/۰۷/۱۴.

دیدگاه

اینو متوجه نشدم ولی فکر کنم اینا با فرستنده‌های زمینی کار میکنند. باقی داستان‌ها هم مال دردسرهای همسایه‌های کم شنوا و بی‌خواب و کانالهای غریبی است که 24 ساعته ملاحظه می‌کنند!

ممنون از همه عزیزان
                            جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۲:۳۹ ۱۴۰۳/۰۹/۱۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X