اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تعمیر برد پرینتر سه بعدی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در تعمیر برد پرینتر سه بعدی

سلام
    من یک برد پرینتر سه بعدی دارم که یک دیود و یک ترانزیستور داخلش سوخته که برای کنترل یک استپ موتور هست. پکیج قطعات SOT 23 هست و روی ترانزیستور نوشته WBN 48 و روی دیو نوشته ID 4 از کجا میتونم بفهمم این قطعات چی هستن؟
    اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه
    جدیدترین ویرایش توسط farhood rzd; ۲۰:۲۷ ۱۴۰۲/۰۸/۲۴.

نوشته اصلی توسط farhood rzd نمایش پست ها
    سلام
    من یک برد پرینتر سه بعدی دارم که یک دیود و یک ترانزیستور داخلش سوخته که برای کنترل یک استپ موتور هست. پکیج قطعات SOT 23 هست و روی ترانزیستور نوشته WBN 48 و روی دیو نوشته ID 4 از کجا میتونم بفهمم این قطعات چی هستن؟
    سلام وقت شما بخیر
    قطعاتی که بیان فرمودید با جست و جو قابل شناسایی نبودند، لطفا اطلاعات کامل و تصاویر واضحی از برد کنترلر خودتون و این قطعات ارائه کنید تا شناسایی آن ها راحت تر گردد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farhood rzd نمایش پست ها
      سلام
      سلام
      برخی مواقع در برد ها قطعات استفاده شده دارای اطلاعات و داده های قابل دسترس برای عموم نمی باشند و به همین دلیل امکان شناسایی دقیق قطعه وجود ندارد.
      در فروم های خارجی بردتان را جستجو کنید ممکن است که برخی کاربران که مشکل مشابهی با شما داشته اند توانسته باشند با یک قطعه مشابه تعمیرات را انجام دهند.
      با توجه به این که استپ موتور فرکانس بالایی ندارد، خودتان هم با توجه به محدوده ولتاژ و جریان گذرنده از قطعه می توانید ترانزیستور و دیود را با مورد مشابهی جایگزین کنید.

دیدگاه

برای شناسایی دیود و ترانزیستور خراب شده در برد پرینتر سه بعدی خود، می‌توانید از دیتاشیت قطعات استفاده کنید. برای این کار، ابتدا باید نوع ترانزیستور و دیود را شناسایی کنید. برای ترانزیستور WBN 48، می‌توانید به دیتاشیت ترانزیستورهای NPN مراجعه کنید و برای دیود ID 4، می‌توانید به دیتاشیت دیودهای سیلیکونی مراجعه کنید. در دیتاشیت هر قطعه، مشخصات فنی و الکتریکی آن به‌طور دقیق توضیح داده شده است. با مقایسه مشخصات قطعات خراب شده با دیتاشیت، می‌توانید قطعات جایگزین مناسبی را پیدا کنید.
        گوگل سرچ کنین دیتا شیتش موجوده

دیدگاه

در سایت ها دیتا شیت موجود نیست
          جدیدترین ویرایش توسط farhood rzd; ۲۱:۲۶ ۱۴۰۲/۰۸/۲۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AKTRONICS نمایش پست ها

سلام وقت شما بخیر
            قطعاتی که بیان فرمودید با جست و جو قابل شناسایی نبودند، لطفا اطلاعات کامل و تصاویر واضحی از برد کنترلر خودتون و این قطعات ارائه کنید تا شناسایی آن ها راحت تر گردد.

این عکس های برد است، مربوط به برد کنترل استپ موتوری هست که فیلامنت رو به داخل اکسترودر میده، در دستگاه Replicator Z18 برای شرکت makarbot. دقیقا اتصال به پین استپ موتور هست که یک مقاومت و یک ترانزیستور به اسم WBN 48 و یک دیود سه پایه به اسم ID4 سوخته در طرف دیگر برد هم برای کنترل فن ها از همین ترکیب مداری استفاده کرده است.
            در حال حاضر در حال در آوردن نقشه مدار هستم که در صورت تکمیل عکس میذارم​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X