اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل مولتیمتر ویکتور VC97 ورژن 2021

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل مولتیمتر ویکتور VC97 ورژن 2021

با سلام
    در حال تست ولتاژ DC بودم که دیدم یه صدای غژ ممتد و ضعیف از بیزر میاد. خاموش و مجدد روشن کردم از اون زمان وقتی مولتیمتر را روشن میکنم بعد از حدود 25 ثانیه سه بار پشت سرهم بیزر بوق کوتاه میزنه و بعدش فورا با یه بوق ممتد خاموش میشه و باید دوباره یکی از کلیدها را بزنم تا روشن بشه و تا 25 ثانیه باهاش کار میکنم مجدد این پروسه تکرار میشه. 4 ترازیستور دیودها و خازنهای موجود را تست کردم همگی سالمند.
    اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید که چکار میتونم بکنم.
    جدیدترین ویرایش توسط nikan22; ۱۱:۱۰ ۱۴۰۲/۱۰/۰۸.

ورژن قبلی VC97 سه بوق هشدار میده و اگه بیکار بمونه یک بوق ممتد میزنه خاموش میشه که ضعیف هم نیست. دستگاه شما علاوه بر این حالت این اتفاقی که گفتید براش میافته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nikan22 نمایش پست ها
      با سلام
      در حال تست ولتاژ DC بودم که دیدم یه صدای غژ ممتد و ضعیف از بیزر میاد. خاموش و مجدد روشن کردم از اون زمان وقی مولتیمتر را روشن میکنم بعد از حدود 25 ثانیه سه بار پشت سرهم بیزر صدا میده و خاموش میشه و باید دوباره یکی از کلیدها را بزنم تا روشن بشه و تا 25 ثانیه باهاش کار میکنم مجدد این پروسه تکرار میشه. 4 ترازیستور دیودها و خازنهای موجود را تست کردم همگی سالمند.
      اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید که چکار میتونم بکنم.
      سلام
      اگه برد رو بررسی کردید همه چی سالمه ممکنه از ای سی ایپرام باشه، مدل قدیمی که براحتی پروگرام میشد اینو نمیدونم اثلا ای سی ایپرام داره یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
        اگه برد رو بررسی کردید همه چی سالمه ممکنه از ای سی ایپرام باشه، مدل قدیمی که براحتی پروگرام میشد اینو نمیدونم اثلا ای سی ایپرام داره یا نه
        متشکرم از جوابتون
        بله ای پی رام داره ولی فایلشو ندارم تا پروگرام کنم. اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
          ورژن قبلی VC97 سه بوق هشدار میده و اگه بیکار بمونه یک بوق ممتد میزنه خاموش میشه که ضعیف هم نیست. دستگاه شما علاوه بر این حالت این اتفاقی که گفتید براش میافته؟
          متشکر از جوابتون
          بله
          قبلا همانطور که فرمودید بعد فکر کنم هفت هشت دقیقه سه تا بوق کوتاه میزد حدود 10 ثانیه بعدش با یه بوق ممتد خاموش میشد. الان بعد 25 ثانیه همون سه تا بوق رو میزنه و درجا با یه بوق ممتد خاموش میشه یعنی کلا 25 ثانیه روشنه چه باهاش کار کنی و چه بیکار بمونه
          جدیدترین ویرایش توسط nikan22; ۱۱:۱۵ ۱۴۰۲/۱۰/۰۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nikan22 نمایش پست ها

متشکرم از جوابتون
            بله ای پی رام داره ولی فایلشو ندارم تا پروگرام کنم. اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم.
            در همین سایت دوستان چند ماه قبل قرار دادن.
            قبل هر کاری از فایل خودتون پشتیبان تهیه کنید.

دیدگاه

سلام مولتی متر ویکتور که داخل سایت هست قیمتش 950 هزار هست
              میخواستم بدونم ایسیش لحیمیه یا نه
              کد کالا 3301003277​

دیدگاه

ورژن جدید را نگرفتم اما فکر میکنم در هر صورت IC پردازنده را نمی‌شود دست زد چه روی‌بردی رزین شده اقتصادی باشد چه پکیج لحیم شده و به درستی مطمئن نیستم این دو نوع توسط شرکت اصلی انجام می‌شود یا واقعا کپی و جعلی صورت می‌گیرد (که خودم هم یکبار دچار خرید نمونه خراب با آی‌سی قطره‌ای یا قیری و... شدم) ؟

دیدگاه

سلام
                  مولتی متر چینی ارزون قیمت ارزش نداره تقلبی بسازن، همون چین از لحاظ کیفیت درجه بندی میکنه میده بازار، شرکت ویکتور محصولات جدیدش ای سی قیری هست که همونطور که دوستمون گفتن چ‌ فرقی میکنه؟! هیچ کدوم قابل تعمیر نیستند

دیدگاه

الان یعنی کسی نخریده ورژن جدیدم نی ماله 2021 کد کالا گذاشتم ببینید اگه هم کسی خریده میشه بگه که ایسیش لحیمیه یا نه

دیدگاه

چرا قابل تعمیره اگه لحیمی باشه ایسیش من خودم قبلا داشتم ولی کاور زرد بود یبار گذاشتم روی ولتاژ دی سی حواستم نبود به ای سی وصل کردم کلا نصف مولتی متر به چوخ رفت تعمیرش کردم چند روز بعدم رقیقم اومد برد دیگه نیورد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbasrezaeiaderiyani1386 نمایش پست ها
                        چرا قابل تعمیره اگه لحیمی باشه ایسیش من خودم قبلا داشتم ولی کاور زرد بود یبار گذاشتم روی ولتاژ دی سی حواستم نبود به ای سی وصل کردم کلا نصف مولتی متر به چوخ رفت تعمیرش کردم چند روز بعدم رقیقم اومد برد دیگه نیورد
                        آیسی رو از کجا گیر آوردید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
                          ورژن جدید را نگرفتم اما فکر میکنم در هر صورت IC پردازنده را نمی‌شود دست زد چه روی‌بردی رزین شده اقتصادی باشد چه پکیج لحیم شده و به درستی مطمئن نیستم این دو نوع توسط شرکت اصلی انجام می‌شود یا واقعا کپی و جعلی صورت می‌گیرد (که خودم هم یکبار دچار خرید نمونه خراب با آی‌سی قطره‌ای یا قیری و... شدم) ؟
                          دقیقا همینطور هست که گفتید.
                          البته تا جایی که پیگیر شدم ، تمام مولتی متر های با برند Victor در کارخانه Victor تولید میشه.
                          ضمنا برند Victor یک برند شبه ساختگی هست و اطلاعات کاملی ازش در دست نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbasrezaeiaderiyani1386 نمایش پست ها
                            سلام مولتی متر ویکتور که داخل سایت هست قیمتش 950 هزار هست
                            میخواستم بدونم ایسیش لحیمیه یا نه
                            کد کالا 3301003277​
                            تا جایی که حضور ذهن دارم ، تقریبا تمام موارد شنیدم و دیدم که مولتی متر های ویکتور VC97 سری NEW و 2021 از آیسی قیری استفاده شده.
                            اما ویکتور VC97 معمولی داخل سایت ، قبلا یه موقع از چند نفر نظر خواهی کردم آیسی خرچنگی پایه دار داشتن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

آیسی رو از کجا گیر آوردید ؟
                              از مولتی متر اوراق

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X