اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل جارو شارژی به برقی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل جارو شارژی به برقی

دوستان گرامی سلام و وقت بخیر

پیشاپیش سپاسگزارم که وقت میزارید.

بنده یک جارو شارژی از برند black & decker مدل pv1405 دارم که تصمیم به برقی کردن اون گرفتم.

موتور دستگاه یک المچیر 14.4 ولتی است.

اداپتور دستگاه 18 ولت AC میده به یک ماژول یکسو کننده کاهنده دیگه و اون ماژول تبدیلش میکنه به 10 ولت AC برای شارژ کردن باتری‌‌ها.

باتری‌ها دستگاه هم (که خیلی وقته خراب شده) 12 عدد باتری 1.2 ولت و 1.5 امپر هستن.

دوتا سوال:
    1- الان من باید یه ماژول AC به DC بخرم و برای جارو وصل کنم درسته؟
    2- من نمیدونم این موتوری که گفته شده 14.4 ولت قراره با چه جریانی کار کنه، چطوری میتونم بفهمم؟ چون باتری ها چینی هستن و فکر نمیکنم امپرشون درست باشه.

لطفا هر تجربه دیگه‌ای دارید درباره برقی کردن جارو شارژی با بنده به اشتراک بزارید.

درود
    چون باتری ها سری شده اند و 1.5 آمپری هستند پس جریان مصرفی لازم برای موتور همان 1.5 آمپر است ولتاژ هم که 14.4 ولت است. البته شما میتوانید از باتری هایی با جریان دهی بالاتر ولی همان ولتاژ هم استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      چون باتری ها سری شده اند و 1.5 آمپری هستند پس جریان مصرفی لازم برای موتور همان 1.5 آمپر است ولتاژ هم که 14.4 ولت است. البته شما میتوانید از باتری هایی با جریان دهی بالاتر ولی همان ولتاژ هم استفاده کنید.
      سپاس که وقت گذاشتید.

من میخوام این دستگاه رو برقی کنم یعنی مستقیم وصل بشه به برق شهر.
      فکر میکنید میتونم از این ماژول استفاده کنم؟

خرید اینترنتی مبدل 220 ولت AC به 12 ولت DC جریان 2 آمپر به صورت خرده و عمده و قیمت انواع ماژول مبدل AC به DC در فروشگاه آنلاین الکترونیک و رباتیک روبوایکیو

و اینکه فرمودید میتونم از جریان بالاتر هم استفاده کنم، تا چقدر بالاتر راه داره؟
      اگر ولتاژ پایین‌تر باشه مثلا 5 ولت اما امپر 2 باشه مثلا چی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HosseinKoofi نمایش پست ها
        دوستان گرامی سلام و وقت بخیر

پیشاپیش سپاسگزارم که وقت میزارید.

بنده یک جارو شارژی از برند black & decker مدل pv1405 دارم که تصمیم به برقی کردن اون گرفتم.

موتور دستگاه یک المچیر 14.4 ولتی است.

اداپتور دستگاه 18 ولت AC میده به یک ماژول یکسو کننده کاهنده دیگه و اون ماژول تبدیلش میکنه به 10 ولت AC برای شارژ کردن باتری‌‌ها.

باتری‌ها دستگاه هم (که خیلی وقته خراب شده) 12 عدد باتری 1.2 ولت و 1.5 امپر هستن.

دوتا سوال:
        1- الان من باید یه ماژول AC به DC بخرم و برای جارو وصل کنم درسته؟
        2- من نمیدونم این موتوری که گفته شده 14.4 ولت قراره با چه جریانی کار کنه، چطوری میتونم بفهمم؟ چون باتری ها چینی هستن و فکر نمیکنم امپرشون درست باشه.

لطفا هر تجربه دیگه‌ای دارید درباره برقی کردن جارو شارژی با بنده به اشتراک بزارید.

سلام وقت بخیر
        1- بله، شما باید یک ماژول AC به DC بخرید تا بتونید ولتاژ 18 ولت AC از آداپتور دستگاه به 14.4 ولت DC تبدیل کنید.
        2- برای پیدا کردن جریان موتور 14.4 ولت، شما می تونین از یک مولتی متر برای اندازه گیری مقاومت سیم پیچ های موتور استفاده کنین بعد با قانون اهم جریان رو محاسبه کنید. یه روش دیگه هم اینه که از یک منبع تغذیه برای اعمال یک ولتاژ معلوم به موتور استفاده کنید و جریان را با مولتی متر اندازه بگیرید.

دیدگاه

درود
          مصرف کننده ها در ولتاژ نامی خودشان با توجه به توانشان که از تقسیم توان بر ولتاژ بدست میآید از منبع جریان میکشند حالا اگر این منبع بتواند جریان بینهایت هم در اختیار مصرف کننده بگذارد فرقی نمیکند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HosseinKoofi نمایش پست ها

سپاس که وقت گذاشتید.
            من میخوام این دستگاه رو برقی کنم یعنی مستقیم وصل بشه به برق شهر.
            فکر میکنید میتونم از این ماژول استفاده کنم؟
            خرید اینترنتی مبدل 220 ولت AC به 12 ولت DC جریان 2 آمپر به صورت خرده و عمده و قیمت انواع ماژول مبدل AC به DC در فروشگاه آنلاین الکترونیک و رباتیک روبوایکیو

و اینکه فرمودید میتونم از جریان بالاتر هم استفاده کنم، تا چقدر بالاتر راه داره؟
            اگر ولتاژ پایین‌تر باشه مثلا 5 ولت اما امپر 2 باشه مثلا چی؟
            با سلام
            موتورهای جارو شارژی که دور بالا هستن موقع راه اندازی چندین برابر جریان نامی خودشون میکشن.
            باتری ها میتونن تو اون لحظه جریان مورد نیاز موتور رو تامین کنن.
            منبعی هم که استفاده میکنین باید بتونه چنین جریانی رو تامین کنه، وگرنه موتور حرکت نمی کنه.
            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X