اگه مولتی متر رو در حالت dc به 220 ولت ac وصل کنیم آیا مولتی متر خراب میشه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر مولتی متر
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط Armin13757513 نمایش پست هااگه مولتی متر رو در حالت dc به 220 ولت ac وصل کنیم آیا مولتی متر خراب میشه
دوستان درست میگن ، اگه متفرقه یا چینی باشه ممکنه منفجر بشه، ربطی به ac , dc هم نداره، من خودم با dt905a ولتاژ سر خازن گرفتم ترکید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست هاسلام
چرا سلکتور مولتی متر بعد مدتی نیاز به تمیز کاری داره؟ مولتی متر های خیلی گرون هم اینطوری هستند؟ فکر کنم اون گریسی که برای گردون استفاده میکنند بعد مدتی به صفحه متالیزه نفوذ میکنه، بنظرم بعد تمیز کاری دیگه گریس نزنیم حتی خیلی کم معمولاً هم ساچمه و فنر هست که گریس خیلی تاثیر نداره
من یک مولتی hioki دارم نزدیک 20 ساله حتی یکبار هم نیاز به تمیزکاری وگریس زنی نداشته زیاد هم از آن استفاده میکنم لذا برداشت شما راجع به مولتی متر های با کیفیت و گران اشتباه است.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
درود
من یک مولتی hioki دارم نزدیک 20 ساله حتی یکبار هم نیاز به تمیزکاری وگریس زنی نداشته زیاد هم از آن استفاده میکنم لذا برداشت شما راجع به مولتی متر های با کیفیت و گران اشتباه است.
مبارکتون باشه ، منم ی کلمپ دارم زیاد استفاده نمیکنم ، یعنی تو ۵ سال شاید ۱۰ دفعه)در کل من سوال پرسیدم نگفتم مشکلی داره
جدیدترین ویرایش توسط Celine; ۲۱:۲۹ ۱۴۰۲/۱۱/۲۶.
دیدگاه
-
به سرم زد مولتی متر زویی زد تی وای رو هم سرویس کنم از اونجایی که برای باز و بستش هیچ ویدیویی نبود ، کمی با مشکل د مونتاژ شد، وسطلای کار گفتم این میشکنه ولی دیگه راه برگشتی نبود ، با خودم گفتم فوقش خراب میشه یکی بهترشو میخرم، برد به سختی در اومد ، و از پشت مشخص نبود که پیچ های صفحه نمایش کدومه ، خلاصه به سختی و ریسک از دست دادن lcd ، موفق شدم سرویسش کنم
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه