اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در سیگنال رسیور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در سیگنال رسیور

سلام وقتتون بخیر یک رسیور مدیااستار 4030 pro خریداری کردم چند روزی خوب بود تا اینکه بعد از بارندگی روشنش که کردم دیدم سیگنال قدرت ۹۰٪ هست و سیگنال کیفیت ۰٪
    این هم بگم که وقتی میزم به برق بدون اینکه کابل ال ان بی و وصل کنم قدرت سیگنال رو ۹۰ هست. ممنون میشم راهنمایی کنید

تصویر برد:
    جدیدترین ویرایش توسط leberman; ۲۲:۵۲ ۱۴۰۲/۱۱/۲۷.

درود
    1- ولتاژهای خروجی تغذیه بهبورد اصلی را چک کنید (LNB متصل نباشد)
    2- سوییچ را چک کنید ببنید آب داخل خودش و اتصالاتش نرفته باشد هر جهتی را که وارد میکنید خروجی LNB مربوطه به آن در سوییچ باید دارای ولتاژ +12 یا +18 ولت شود بسته به اینکه جهت افقی باشد یا عمودی. همینطور این ولتاژ ها از رسیور به ورودی سوییچ باید وجود داشته باشند در غیر اینصورت تیونر و تغذیه یا کابلهای ارتباطی ایراد دارد.
    3- کابل و اتصلات را چک کنید که آب داخلش نرفته باشدو اتصالی نداشته باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      1- ولتاژهای خروجی تغذیه بهبورد اصلی را چک کنید (LNB متصل نباشد)
      2- سوییچ را چک کنید ببنید آب داخل خودش و اتصالاتش نرفته باشد هر جهتی را که وارد میکنید خروجی LNB مربوطه به آن در سوییچ باید دارای ولتاژ +12 یا +18 ولت شود بسته به اینکه جهت افقی باشد یا عمودی. همینطور این ولتاژ ها از رسیور به ورودی سوییچ باید وجود داشته باشند در غیر اینصورت تیونر و تغذیه یا کابلهای ارتباطی ایراد دارد.
      3- کابل و اتصلات را چک کنید که آب داخلش نرفته باشدو اتصالی نداشته باشد.
      ضمن عرض تشکر از شما بابت وقتی که گذاشتید.
      در حالت قطع ال ان بی بررسی کردم ولتاژهای خروجی ۱۲ و ۱۸ وجود داشت اما بازهم سیگنال قدرت روی ۹۰ هست
      فکر میکنم ایراد از برد دستگاه هست.
      اتصالات هم بررسی شد و محض اطمینان سوکت های برد رو خارج کردم و از نو سرجاشون قراردادم.
      جدیدترین ویرایش توسط leberman; ۰۸:۴۴ ۱۴۰۲/۱۱/۲۹.

دیدگاه

درود
        اگر ولتاژهای مذکور موجود باشند اشکال در سیم کشی و سوییچ یا خود LNB است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
          درود
          اگر ولتاژهای مذکور موجود باشند اشکال در سیم کشی و سوییچ یا خود LNB است.
          یک چیزی رو که متوجه نمیشم و ممنون میشم توضیح بدید این هست که کابل ال ان بی وقتی کلا از رسیور جدا باشه، چطور میشه که مشکل از ال ان بی یا سوییچ باشه.

بدون اتصال هیچ سیمی سیگنال قدرت روی ۹۰٪ هست
          جدیدترین ویرایش توسط leberman; ۱۳:۱۹ ۱۴۰۲/۱۱/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leberman نمایش پست ها

یک چیزی رو که متوجه نمیشم و ممنون میشم توضیح بدید این هست که کابل ال ان بی وقتی کلا از رسیور جدا باشه، چطور میشه که مشکل از ال ان بی یا سوییچ باشه.

بدون اتصال هیچ سیمی سیگنال قدرت روی ۹۰٪ هست
            سلام
            این برای اینه که وقتی کابل وصل کردی هر دو صفر شد متوجه بشی کابل مشکل داره، در کل وقتی کیفیت نداری دیش تنظیم نیست ، حالا بازم رسیور با توجه به نرم افزار ممکنه تفاوت هم داشته باشن ولی نمیشه گفت مشکل سخت افزاری داره ، شما جهت بگیر تست کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
              این برای اینه که وقتی کابل وصل کردی هر دو صفر شد متوجه بشی کابل مشکل داره، در کل وقتی کیفیت نداری دیش تنظیم نیست ، حالا بازم رسیور با توجه به نرم افزار ممکنه تفاوت هم داشته باشن ولی نمیشه گفت مشکل سخت افزاری داره ، شما جهت بگیر تست کن
              بسیار عالی
              دقیقا مشکل از ال ان بی بود. من اشتباها فکر میکردم که نباید بدون اتصال سیم، سیگنال قدرتی داشته باشه.
              خیلی لطف کردید از اینکه وقت گذاشتید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X