اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

وضعیت خازن بعد از عمر مفید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

وضعیت خازن بعد از عمر مفید

سلام
    یه سوال در مورد جنس خازن الکترولیتی
    توی طراحی برای خازن بعد از پل دیود از خازن 470 میکرو 450 ولت استفاده کردم
    قیمت این خازن حدود 100000 تومان هست ولی قیمت خازن اورجینال 450000 تومان هست که برای کار من اصلا صرف نمیکنه ولی میخوام محصولم به این راحتی ها خراب نشه
    توی بیشتر محصولات که تولید میشه دیدم از همین مدل های چینی استفاده شده
    سوالم اینه
    خازنی که 3000 ساعت من خریدم بعد از 3000 ساعت کارکرد براش چه اطفاقی میافته . ظرفیت کم میشه یا ESR زیاد میشه یا .....
    حالا اگه ظرفیت یا ESR بیشتر بشه چه اتفاقی برای برد میافته .
    توی خیلی از محصولات بازار که با خازن چینی کار کردند حدود 10 سال مداوم کار کرده . آیا باید روی این خازن حساسیت نشون بدم یا نه ؟؟؟​
    کسایی که یه محصول تولید انبوه میکنند روی چه ویژگی خازن ها دقت میکنند؟؟

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
    سلام
    یه سوال در مورد جنس خازن الکترولیتی
    توی طراحی برای خازن بعد از پل دیود از خازن 470 میکرو 450 ولت استفاده کردم
    قیمت این خازن حدود 100000 تومان هست ولی قیمت خازن اورجینال 450000 تومان هست که برای کار من اصلا صرف نمیکنه ولی میخوام محصولم به این راحتی ها خراب نشه
    توی بیشتر محصولات که تولید میشه دیدم از همین مدل های چینی استفاده شده
    سوالم اینه
    خازنی که 3000 ساعت من خریدم بعد از 3000 ساعت کارکرد براش چه اطفاقی میافته . ظرفیت کم میشه یا ESR زیاد میشه یا .....
    حالا اگه ظرفیت یا ESR بیشتر بشه چه اتفاقی برای برد میافته .
    توی خیلی از محصولات بازار که با خازن چینی کار کردند حدود 10 سال مداوم کار کرده . آیا باید روی این خازن حساسیت نشون بدم یا نه ؟؟؟​
    کسایی که یه محصول تولید انبوه میکنند روی چه ویژگی خازن ها دقت میکنند؟؟
    دوست عزیز
    برای خازنهای زیادی اندازه گرفتم ...در مورد خازنهای الکترولیت ظرفیت کاهش پیدا میکنه و البته امکان اندازه گیری ESR را نداشتم ...کیفیت خازن اهمیت داره ....در رادیوها و تلویزیونهای قدیمی لامپی ( که البته تکنولوژی ساختشان از اساس متفاوت بود ) خازن 100 میکروفاراد یعد از 60 سال فقط 22 میکروفاراد نشان میده .... خازن 10 میکروفاراد سال 1363 الان 3 میکروفاراد نشان میده ...
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

درود
      خازنها بخصوص از نوع الکترولیتی بعد از مدتی ماده شیمیایی داخل آن به مرور خراب شده و خاصیت خود را از دست میدهد لذا بتدریج ظرفیت خازن کم و ESR آن زیاد میشود والبته عمر مفید آن بستگی به همان ماده شیمیایی دارد که در برندهای مختلف با کیفیتی متفاوت تولید و بکار برده میشوند در حال حاضر که برندهای بی کیفیت چینی بازار ایران را فتح کرده اند مشکلات مربوط به منابع تغذیه بطور خاص، عموما مربوط به همین خازنهای شیمیایی میشود لامپهای کم مصرف و LED هم از این قاعده مستثنی نیستند لذا، شما باید بین قیمت زیاد تولید و یا نیاز به سرویس ( تعویض خازنها) هر از چند گاه محصول تولید شده یکی را انتخاب کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
        درود
        خازنها بخصوص از نوع الکترولیتی بعد از مدتی ماده شیمیایی داخل آن به مرور خراب شده و خاصیت خود را از دست میدهد لذا بتدریج ظرفیت خازن کم و ESR آن زیاد میشود والبته عمر مفید آن بستگی به همان ماده شیمیایی دارد که در برندهای مختلف با کیفیتی متفاوت تولید و بکار برده میشوند در حال حاضر که برندهای بی کیفیت چینی بازار ایران را فتح کرده اند مشکلات مربوط به منابع تغذیه بطور خاص، عموما مربوط به همین خازنهای شیمیایی میشود لامپهای کم مصرف و LED هم از این قاعده مستثنی نیستند لذا، شما باید بین قیمت زیاد تولید و یا نیاز به سرویس ( تعویض خازنها) هر از چند گاه محصول تولید شده یکی را انتخاب کنید.
        ممنون . یعنی این خازن چینی در دمای زیر 50 درجه فکر میکنید 3 سال کار بکنه ؟؟؟

دیدگاه

درود، در مورد محصولات چینی هیچ مطلبی تضمینی نیست حتی دو پارتی جنس از یک سازنده هم از نظر کیفیت با هم متفاوتند البته این بیشتر تقصیر وارد کنندگان ایرانی است که حتی تقلبی برندهای معتبر چینی را وارد می‌کنند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X