باسلام.. یه سیستم پخش خانگی مارشال دارم که سالم بود اما یکدفعه که روشنش کردم دیدم صداش اصلا درنمیاد هرکاری کردم یه صدای خیلی خیلی ضعیف میومد.. بازش کردم دیدم روی برد 2تاخازن 4700میکرو25ولت هستش زیرشون کاملا سیاه شده بود انگاره سوخته باشن.. به نطرتون اگه این دوتا خازن وعوض کنم درست میشه یا ایراد ازچیزدیگه آیه.. ممنون ازجوابتون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خرابی درسیستم پخش خانگی
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط سعیدروسی نمایش پست هاباسلام.. یه سیستم پخش خانگی مارشال دارم که سالم بود اما یکدفعه که روشنش کردم دیدم صداش اصلا درنمیاد هرکاری کردم یه صدای خیلی خیلی ضعیف میومد.. بازش کردم دیدم روی برد 2تاخازن 4700میکرو25ولت هستش زیرشون کاملا سیاه شده بود انگاره سوخته باشن.. به نطرتون اگه این دوتا خازن وعوض کنم درست میشه یا ایراد ازچیزدیگه آیه.. ممنون ازجوابتون
عکس بگذارید تا بگویم مشکل کجاست....اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
عزیزجان واقعا ممنونم ازاینکه اهمیت دادی به مشکلم.. قربونت برم الان مشکلم یه شکل دیگه ای گرفته.. داداش من اون دوتا خازن 4700فاراد25ولت روعوض کردم اما تغییرنکرد.. دیگه بیخیالش شده بودم.. یکدفعه همینجوری روشنش کردم با کابل auxبه گوشیم وصل کردم، اون فیش مادگی که سرکابل داخلش میره رو یک مقدار با انگشتم خیس کردم وکابل وفرو کردم داخلش انگاره همین الان پلمب دستگاه وبازکردی.. کیفیت پخش عالی.. صدای بلند.. خیلی مشتی فقط ایرادی که داره تقریبا با 10 /15دقیقه دوباره به تدریج صداش کم کم میشه... باید دوباره پروسه انگشت وزبونم وتکرارکنم????????????????اخوی گلم میتونی به من بگی دلیلش چیه وباید چکارکنم باهاش.. فدات
دیدگاه
-
باسلام.. یه سیستم پخش خانگی مارشال دارم که سالم بود اما یکدفعه که روشنش کردم دیدم صداش اصلا درنمیاد هرکاری کردم یه صدای خیلی خیلی ضعیف میومد.. بازش کردم دیدم روی برد 2تاخازن 4700میکرو25ولت هستش زیرشون کاملا سیاه شده بود انگاره سوخته باشن.. به نطرتون اگه این دوتا خازن وعوض کنم درست میشه یا ایراد ازچیزدیگه آیه.. ممنون ازجوابتون
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط سعیدروسی نمایش پست هاعزیزجان واقعا ممنونم ازاینکه اهمیت دادی به مشکلم.. قربونت برم الان مشکلم یه شکل دیگه ای گرفته.. داداش من اون دوتا خازن 4700فاراد25ولت روعوض کردم اما تغییرنکرد.. دیگه بیخیالش شده بودم.. یکدفعه همینجوری روشنش کردم با کابل auxبه گوشیم وصل کردم، اون فیش مادگی که سرکابل داخلش میره رو یک مقدار با انگشتم خیس کردم وکابل وفرو کردم داخلش انگاره همین الان پلمب دستگاه وبازکردی.. کیفیت پخش عالی.. صدای بلند.. خیلی مشتی فقط ایرادی که داره تقریبا با 10 /15دقیقه دوباره به تدریج صداش کم کم میشه... باید دوباره پروسه انگشت وزبونم وتکرارکنم????????????????اخوی گلم میتونی به من بگی دلیلش چیه وباید چکارکنم باهاش.. فدات
فقط مادگی aux را با نمونه مشابه تعویض و یکبار هم لحیم سردی هارا بگیرید....
اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
دیدگاه
دیدگاه