اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خرابی درسیستم پخش خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خرابی درسیستم پخش خانگی

باسلام.. یه سیستم پخش خانگی مارشال دارم که سالم بود اما یکدفعه که روشنش کردم دیدم صداش اصلا درنمیاد هرکاری کردم یه صدای خیلی خیلی ضعیف میومد.. بازش کردم دیدم روی برد 2تاخازن 4700میکرو25ولت هستش زیرشون کاملا سیاه شده بود انگاره سوخته باشن.. به نطرتون اگه این دوتا خازن وعوض کنم درست میشه یا ایراد ازچیزدیگه آیه.. ممنون ازجوابتون

سلام دوست عزیز ، خب اگه خازن هاش سوخته عوض کنید اگه مشکل برطرف شد که تمومه ، اگه همچنان ایراد داد ، باید سلامت قطعات روی برد رو بررسی بکنید شاید از تغذیه باشه و خیلی موارد دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعیدروسی نمایش پست ها
      باسلام.. یه سیستم پخش خانگی مارشال دارم که سالم بود اما یکدفعه که روشنش کردم دیدم صداش اصلا درنمیاد هرکاری کردم یه صدای خیلی خیلی ضعیف میومد.. بازش کردم دیدم روی برد 2تاخازن 4700میکرو25ولت هستش زیرشون کاملا سیاه شده بود انگاره سوخته باشن.. به نطرتون اگه این دوتا خازن وعوض کنم درست میشه یا ایراد ازچیزدیگه آیه.. ممنون ازجوابتون
      درود...
      عکس بگذارید تا بگویم مشکل کجاست....
      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

ممنونم ازتو جهتون.. اجازه بدین ببینم میتونم براتون عکس بزارم اینجا یانه چون طرزکاردقیق این سایت وبلد نیستم.. تمام سعیم رومیکنم.. بازم ممنون..

دیدگاه

درود
          شما باید عکس را در یکی از سایتهایی که در آنها فایل آپلود میکنند آپلود کرده و لینکش را اینجا قرار دهید.

دیدگاه

عزیزجان واقعا ممنونم ازاینکه اهمیت دادی به مشکلم.. قربونت برم الان مشکلم یه شکل دیگه ای گرفته.. داداش من اون دوتا خازن 4700فاراد25ولت روعوض کردم اما تغییرنکرد.. دیگه بیخیالش شده بودم.. یکدفعه همینجوری روشنش کردم با کابل auxبه گوشیم وصل کردم، اون فیش مادگی که سرکابل داخلش میره رو یک مقدار با انگشتم خیس کردم وکابل وفرو کردم داخلش انگاره همین الان پلمب دستگاه وبازکردی.. کیفیت پخش عالی.. صدای بلند.. خیلی مشتی فقط ایرادی که داره تقریبا با 10 /15دقیقه دوباره به تدریج صداش کم کم میشه... باید دوباره پروسه انگشت وزبونم وتکرارکنم????????????????اخوی گلم میتونی به من بگی دلیلش چیه وباید چکارکنم باهاش.. فدات

دیدگاه

درود
              اتصالات داخل فیش AUX را با اسپری کنتاکت شور تمیز کنید ببینید تغییری حاصل میشه؟ در ضمن قرار بود تصویر بگذارید.

دیدگاه

دیدگاه

سلام دوست عزیز ، این لینک که قرار دادین ، لینک تصویر نیتس و خود انجمن رو لینک کردید، برای بارگذاری عکس از سایت های رایگان آپلود عکس یا گوگل درایو که پابلیک باشه استفاده کنید و بعد لینک رو بارگذاری کنید تا عکستون آپلود بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعیدروسی نمایش پست ها
                    عزیزجان واقعا ممنونم ازاینکه اهمیت دادی به مشکلم.. قربونت برم الان مشکلم یه شکل دیگه ای گرفته.. داداش من اون دوتا خازن 4700فاراد25ولت روعوض کردم اما تغییرنکرد.. دیگه بیخیالش شده بودم.. یکدفعه همینجوری روشنش کردم با کابل auxبه گوشیم وصل کردم، اون فیش مادگی که سرکابل داخلش میره رو یک مقدار با انگشتم خیس کردم وکابل وفرو کردم داخلش انگاره همین الان پلمب دستگاه وبازکردی.. کیفیت پخش عالی.. صدای بلند.. خیلی مشتی فقط ایرادی که داره تقریبا با 10 /15دقیقه دوباره به تدریج صداش کم کم میشه... باید دوباره پروسه انگشت وزبونم وتکرارکنم????????????????اخوی گلم میتونی به من بگی دلیلش چیه وباید چکارکنم باهاش.. فدات
                    درود...
                    فقط مادگی aux را با نمونه مشابه تعویض و یکبار هم لحیم سردی هارا بگیرید....
                    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X