اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طرف مثبت و منفی خازن های smd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طرف مثبت و منفی خازن های smd

با سلام و عرض ادب
    دوستان لطفا راهنمایی کنید،،،

در مورد قطبیت منفی و مثبت خازن های نمونه سرامیکی SMD نوشته شده که این موع خازن دارای قطبیت منفی و مثبت نیستن،،،حالا یه سوال اینجا واسه من پیش اومده،،یه برد رسیور مینی هست یه سری خازن سرامیکی با سایز بزرگ روش نصب شده و یه سری خازن سرامیکی کوچک،،بر روی برد PCB در قسمت خازن های سرامیکی بزرگ یه طرفش یه نقطه سفید علامت گذاشته که من تست کردم این علامت به منفی یا همون گرند برد متصل هست،،ولی این امر در مورد خازن های ریزتر رعایت نشده،،،ایا اونها هم قسمت مثبت و منفی دارن روی برد یا اینکه سوالم انجاست که چرا واسه اون خازن بزرگ ها مثبت منفی مشخص کرده ولی اون کوچیک ها مشخص نشده اگر جواب بدین ممنون میشم با تشکر بعد یه سوال دیگه هم داشتم برای عکس گذاشتن باید چیکار کرد جهت اپلود عکس مدار در سایت

سلام دوست عزیز ،برای بارگذاری عکس میتونید برای ماندگاری عکستون در انجمن از گوگل درایو استفاده کنید و عکستون رو اونجا اپلود کنید و اینجا لینکش رو بزارید و یا ار سایت های اپلود عکس رایگان استفاده کنید

دیدگاه

در ارتباط با سوالتون در کل همه خازن ها اینطوری نیستن که مثبت منفی نداشته باشن ، بعضی خازن ها چون صفحاتشون یکسان هست مثبت منفیشون مهم نیست ، ولی بعضی خازن ها صفحاتشون هم اندازه نیست و جنس دی الکتریکشونم متفاوته و پلاریته دارن، تو اینجور خازن ها البته که پایه های مثبت و منفی شون مهم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
        با سلام و عرض ادب
        دوستان لطفا راهنمایی کنید،،،

در مورد قطبیت منفی و مثبت خازن های نمونه سرامیکی SMD نوشته شده که این موع خازن دارای قطبیت منفی و مثبت نیستن،،،حالا یه سوال اینجا واسه من پیش اومده،،یه برد رسیور مینی هست یه سری خازن سرامیکی با سایز بزرگ روش نصب شده و یه سری خازن سرامیکی کوچک،،بر روی برد PCB در قسمت خازن های سرامیکی بزرگ یه طرفش یه نقطه سفید علامت گذاشته که من تست کردم این علامت به منفی یا همون گرند برد متصل هست،،ولی این امر در مورد خازن های ریزتر رعایت نشده،،،ایا اونها هم قسمت مثبت و منفی دارن روی برد یا اینکه سوالم انجاست که چرا واسه اون خازن بزرگ ها مثبت منفی مشخص کرده ولی اون کوچیک ها مشخص نشده اگر جواب بدین ممنون میشم با تشکر بعد یه سوال دیگه هم داشتم برای عکس گذاشتن باید چیکار کرد جهت اپلود عکس مدار در سایت
        با سلام، هیچکدوم از خازن های سرامیکی قطب ندارن.
        احتمالا منظور شما خازن تانتالیوم هست.

دیدگاه

درود فراوان
          ایا همه ی خازن های SMD نصب شده بر روی برد باید یک طرف خازن به منفی برد و طرف دیگر به مثبت برد نصب بشه..و ایا امکان داره در طراحی یک مدار مثلا دو طرف خازن مثبت باشه؟؟؟یه سوال هم در مورد سلف های SMD داشتم ایا سلف های SMD که بر روی برد لحیم شدن یک سر منفی دارن و طرف دیگر مثبت هست یا اینکه کلا سلف ها در لاین مثبت مدار نصب میشن؟؟
          ممنون میشم اگر راهنمایی کنید با تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
            درود فراوان
            ایا همه ی خازن های SMD نصب شده بر روی برد باید یک طرف خازن به منفی برد و طرف دیگر به مثبت برد نصب بشه..و ایا امکان داره در طراحی یک مدار مثلا دو طرف خازن مثبت باشه؟؟؟یه سوال هم در مورد سلف های SMD داشتم ایا سلف های SMD که بر روی برد لحیم شدن یک سر منفی دارن و طرف دیگر مثبت هست یا اینکه کلا سلف ها در لاین مثبت مدار نصب میشن؟؟
            ممنون میشم اگر راهنمایی کنید با تشکر فراوان

با سلام و تبریک سال نو،
            این سوالی که پرسیدید فقط مربوط به قطعات SMD نیست ، بر میگرده به عملکرد و کاربرد کلی هر قطعه ، فارغ از اینکه SMD باشه یا TH.
            به طور کلی ، سلف هیچگاه بین مثبت و گراند خط تغذیه قرار نمیگیره ، چون باعث اتصال کوتاه میشه
            ولی در جاهایی که سیگنال AC داریم ، میتونه به عنوان فیلتر بالا گذر ، بین گراند و مسیر سیگنال قرار بگیره
            در مورد خازن هم در جاهایی که سیگنال AC داریم ،میتونه با مسیر سری بشه و به عنوان فیلتر بالا گذر یا خازن حذف سطح DC استفاده بشه،
            ولی توجیهی نداره که یه خازن بین مسیر تغذیه مثلا 5 و 12 ولت قرار بگیره.
            ​​​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...