اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر ضبط سونی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپلی فایر ضبط سونی

Stk 412-090 و stk442-050

سلام وقت بخیر من فقط منبع آمیلی فایر یه ضبط سونی رو دارم با ترانسش از پایه هاش سر در نمیارم
    چه وقتاژی به کدوم بدم ورودی و خروجی کدوماس

لطفا کمک کنید

جدیدترین ویرایش توسط منبع تغذیه; ۲۳:۳۲ ۱۴۰۳/۰۳/۱۰.

دیدگاه

http://cdn.persiangig.com/preview/HT...4918308774.jpghttp://cdn.persiangig.com/preview/HT...4918308774.jpg

دیدگاه

با تشکر از استادان عزیز
        جدیدترین ویرایش توسط منبع تغذیه; ۲۳:۳۴ ۱۴۰۳/۰۳/۱۰.

دیدگاه

درود
          بخشی که مقاومت بیشتری دارد ورودی (اولیه) است که اگر 2 سر باشد 220 ولت و اگر 3 سر باشد 110/220 ولت است و دو سری که مقاومت بیشتری دارد مربوط به 220 ولت است و در ایران کاربرد دارد. بعد از مشخص شدن سرهای اولیه درمورد خروجی (ثانویه) هم آن دوسری که مقاومت بیشتری را دارد بیشترین ولتاژ و آن دو سری که کمترین مقاومت را دارد کمترین ولتاژ را خواهد داشت. میتوانید بعد ازتعیین سرهای اولیه، ترانس را به برق شهر وصل کرده و ولتاژهای خروجی را از سرهای ثانویه اندازه گیری کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
            درود
            بخشی که مقاومت بیشتری دارد ورودی (اولیه) است که اگر 2 سر باشد 220 ولت و اگر 3 سر باشد 110/220 ولت است و دو سری که مقاومت بیشتری دارد مربوط به 220 ولت است و در ایران کاربرد دارد. بعد از مشخص شدن سرهای اولیه درمورد خروجی (ثانویه) هم آن دوسری که مقاومت بیشتری را دارد بیشترین ولتاژ و آن دو سری که کمترین مقاومت را دارد کمترین ولتاژ را خواهد داشت. میتوانید بعد ازتعیین سرهای اولیه، ترانس را به برق شهر وصل کرده و ولتاژهای خروجی را از سرهای ثانویه اندازه گیری کنید.
            خیلی لطف کردید که تایم گذاشتید و پاسخ دادید
            ​دادید.
            پایه هایی که رله و آمپلی رو روشن میکنن چین و چند ولتن مثلا
            من یه mb+ دارم یه bh+ یه bL+ یه bh- یه bL- یه cd on یه پایه p/on یه پایه ی رله که نمیدونم چند ولته یه پایه ی r. Sn یه پایه ی h/p mute یه پایه ی mute حالا لفت و رایت و زمین که مشخصه.اینم بگم یکی از stk ها دوتا ولتاژ لازم داره حدس خودم اینه bh و bL دوتا از ولتاژای اونن mb ممکنه ولتاژ این یکی آی سی باشه فقط توی بقیه پایه ها شک بیشتری دارم.و اینکه چطوری عکس بفرستم اینجا

دیدگاه

درود
              روی رله ها معمولا ولتاژ بوبین را نوشته و یا از کدی که نوشته ولتاژ آن مشخص میشود. همانطور که در پست قبل هم ذکر شد بعد از مشخص شدن سیمهای اولیه ترانس آنرا به برق وصل کرده و از سر های ثانویه ولتاژها را اندازه گیری کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                درود
                روی رله ها معمولا ولتاژ بوبین را نوشته و یا از کدی که نوشته ولتاژ آن مشخص میشود. همانطور که در پست قبل هم ذکر شد بعد از مشخص شدن سیمهای اولیه ترانس آنرا به برق وصل کرده و از سر های ثانویه ولتاژها را اندازه گیری کنید.
                با سپاس از شما استاد عزیز بنده برسی مداقه نهایی رو به عمل میارم بعد نتیجه غایی رو خدمتتون اعلام میکنم????????

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X